vairass Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, takoulou είπε https://www.protothema.gr/politics/article/644805/stathakis-oi-dikaiouhoi-den-hanoun-to-koinoniko-timologio-an-upervoun-ta-oria-katanalosis/ Το 2017 ήταν αυτό.... Τώρα αλλάξαμε κυβέρνηση κλπ. https://www.makthes.gr/dei-meiosi-eos-65-stis-yko-nychterinoy-timologio-fernei-to-s-toy-ypen-242674 Τα τελευταία νέα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Η εκπτωση ΚΟΤ ειναι και στο ημερησιο και στο νυχτερινο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, HERTHAN είπε Η εκπτωση ΚΟΤ ειναι και στο ημερησιο και στο νυχτερινο? Καλημερα... Παει συνολικα με τις κιλοβατορες στο συνολο και των δυο μαζι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 hours ago, takoulou said: Τα κριτήρια... https://www.cnn.gr/oikonomia/story/186749/koinoniko-timologio-deh-vima-vima-i-symplirosi-tis-aitisis https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/timologia/enimerwsi-gia-to-koinwniko-oikiako-timologio-kot Μόλις πήρα έγκριση για κοτ-β. Πρέπει να ενημερώσω τον ΗΡΩΝ τώρα ; Επίσης για την ύδρευση : η γιαγιά μου που πλέον δεν είναι στη ζωή ,ήταν κοτ-β ύδρευση και ρεύμα . Το ρεύμα το έχουμε κάνει διακοπή , το νερό όμως όχι . Μέχρι πότε θα έρχεται τιμολόγηση με κοτ-β ; ευχαριστώ Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2019 από kostakiss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, kostakiss είπε Μόλις πήρα έγκριση για κοτ-β. Πρέπει να ενημερώσω τον ΗΡΩΝ τώρα ; Επίσης για την ύδρευση : η γιαγιά μου που πλέον δεν είναι στη ζωή ,ήταν κοτ-β ύδρευση και ρεύμα . Το ρεύμα το έχουμε κάνει διακοπή , το νερό όμως όχι . Μέχρι πότε θα έρχεται τιμολόγηση με κοτ-β ; ευχαριστώ Καλησπερα... Ησουν στον ΗΡΩΝ;; Και εκανες κοινωνικο τιμολογιο;;;; Μεχρι να Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2019 46 minutes ago, takoulou said: Καλησπερα... Ησουν στον ΗΡΩΝ;; Και εκανες κοινωνικο τιμολογιο;;;; Μεχρι να Έκανα νέα σύνδεση ρεύματος και μετά τη σύνδεση είδα ότι δικαιούμαι κοτ-β Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, kostakiss είπε Έκανα νέα σύνδεση ρεύματος και μετά τη σύνδεση είδα ότι δικαιούμαι κοτ-β Καλημέρα... Έκανες αίτηση και για το κοινωνικό τιμολόγιο; Μπήκες στην πλατφόρμα και δήλωσες τα στοιχεία σου...Και πέρασε ότι είσαι δικαιούχος του κοινωνικού;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, takoulou said: Καλημέρα... Έκανες αίτηση και για το κοινωνικό τιμολόγιο; Μπήκες στην πλατφόρμα και δήλωσες τα στοιχεία σου...Και πέρασε ότι είσαι δικαιούχος του κοινωνικού;; ακριβως !!! στο idika.gr , συμπληρωσα αμκα,εκανα εξουσιοδοτηση στο taxis net ,δηλωσα αριθμο μετρητη ,ελενξα τα στοιχεια και με την υποβολη , περασε η αιτηση . ειναι κατι περιεργο? να ανησυχω? :p Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από kostakiss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afragorn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kostakiss είπε ακριβως !!! στο idika.gr , συμπληρωσα αμκα,εκανα εξουσιοδοτηση στο taxis net ,δηλωσα αριθμο μετρητη ,ελενξα τα στοιχεια και με την υποβολη , περασε η αιτηση . ειναι κατι περιεργο? να ανησυχω? 😛 To Κοινωνικό τιμολόγιο ξέρω ότι ισχύει μόνο για συνδέσεις ΔΕΗ. Για αυτό εξεπλάγη και ο @takoulou. Είμαι περίεργος να δω αν θα σου περάσει στο λογαριασμό η μείωση ή απλά έγινε η αίτηση χωρίς αντίκρισμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakiss Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 μαλιστα η ενεργοποιηση στον ηρων εγινε με νεο ηλεκτρολογικο σχεδιο ,με απενεργοποιημενη δηλαδη τη δεη. παντως σε προηγουμενο μηνυμα συμφορουμιτη μου ειχε απαντησει οτι ισχυει κανονικα ο κοτ για ηρων. δεν ξερω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, afragorn είπε To Κοινωνικό τιμολόγιο ξέρω ότι ισχύει μόνο για συνδέσεις ΔΕΗ. Για αυτό εξεπλάγη και ο @takoulou. Είμαι περίεργος να δω αν θα σου περάσει στο λογαριασμό η μείωση ή απλά έγινε η αίτηση χωρίς αντίκρισμα... Δεν ισχύει μόνο για τη ΔΕΗ μην παραπληροφορειτε, χωρίς παρεξήγηση. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2019 από greengr21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afragorn Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 6 λεπτά πριν, greengr21 είπε Δεν ισχύει μόνο για τη ΔΕΗ μην παραπληροφορειτε, χωρίς παρεξήγηση. Εγώ αυτό που γνωρίζω από δική μου εμπειρία έγραψα και είπα πως είμαι περίεργος να δω αν όντως ισχύει. Δε παραπληροφόρησα κάπου... Όσες εταιρείας μας παίρνουν για προσφορά και τους λέμε πως έχουμε ΚΟΤ μας λένε "αααα ευχαριστούμε, γεια σας". Εξού και το "συμπέρασμα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, afragorn είπε Εγώ αυτό που γνωρίζω από δική μου εμπειρία έγραψα και είπα πως είμαι περίεργος να δω αν όντως ισχύει. Δε παραπληροφόρησα κάπου... Όσες εταιρείας μας παίρνουν για προσφορά και τους λέμε πως έχουμε ΚΟΤ μας λένε "αααα ευχαριστούμε, γεια σας". Εξού και το "συμπέρασμα". Προφανώς οι εταιρίες δεν θελουν πελάτες κοτ για αυτό λένε παραμύθια στο τηλ ειναι υποχρεωμένοι να δεχτούν το κοτ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 14 λεπτά πριν, afragorn είπε Εγώ αυτό που γνωρίζω από δική μου εμπειρία έγραψα και είπα πως είμαι περίεργος να δω αν όντως ισχύει. Δε παραπληροφόρησα κάπου... Όσες εταιρείας μας παίρνουν για προσφορά και τους λέμε πως έχουμε ΚΟΤ μας λένε "αααα ευχαριστούμε, γεια σας". Εξού και το "συμπέρασμα". Δεν λένε έτσι... Λένε εμείς δίνουμε μέχρι 38% έκπτωση... Έτσι είπαν σε εμένα. Εγώ μένω δεη μέχρι να έρθει ο εκκαθαριστικός τον Μάρτιο... Μετά βλέπουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, greengr21 είπε Προφανώς οι εταιρίες δεν θελουν πελάτες κοτ για αυτό λένε παραμύθια στο τηλ ειναι υποχρεωμένοι να δεχτούν το κοτ. Μήπως η τιμή προσφορά που δινουν είναι στα νούμερα του ΚΟΤ, οπότε τι παραπάνω να δώσουν ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα