Redragon7 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, vairass είπε Δεν πρόλαβα να σου απαντήσω... Τα ίδια έχω και εγώ και μάλιστα νυχτερινό του 1982 το οποίο είναι 11-7 το πρωί. Ευχαριστώ. Εγώ έχω το σπαστό (μεσημέρι-βράδυ). Είμαστε κομπλέ δηλαδή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 38 λεπτά πριν, Redragon7 είπε Ευχαριστώ. Εγώ έχω το σπαστό (μεσημέρι-βράδυ). Είμαστε κομπλέ δηλαδή. Ε ναι κομπλέ. Όλο το καλοκαίρι με κλίμα 12αρι συν τα υπόλοιπα την έβγαλα με 200 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sifario Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, asdfnikos είπε Μπαίνουν Μέσα στο συνολικό εισόδημα Και τα τεκμήρια σπιτιου,αυτοκινήτου κτλπ. Αυτο ειναι το θεμα δεν εχω τιποτα μονο ενα αμαξι και το εισοδημα ειναι στανταρ καθε χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sifario είπε Αυτο ειναι το θεμα δεν εχω τιποτα μονο ενα αμαξι και το εισοδημα ειναι στανταρ καθε χρονο. Ποια η διαφορά των εισοδημάτων που έχεις και σου βγάζει; Η τελευταία φορολογική σου τι εισόδημα εμφανίζει; Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2019 από christakos07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sifario Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, christakos07 είπε Ποια η διαφορά των εισοδημάτων που έχεις και σου βγάζει; Η τελευταία φορολογική σου τι εισόδημα εμφανίζει; Με γραφει οτι εχω 15770 ενω εχω 15200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, sifario είπε Με γραφει οτι εχω 15770 ενω εχω 15200 Τα ίδια και σε εμένα, λογικά βάζουν κάτι από την γυναίκα σου. Εγώ έχω 13.500 κ μου βγάζει 14050. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, sifario είπε Με γραφει οτι εχω 15770 ενω εχω 15200 Μήπως είναι το κοινωνικό μέρισμα ? 36 λεπτά πριν, vairass είπε Τα ίδια και σε εμένα, λογικά βάζουν κάτι από την γυναίκα σου. Εγώ έχω 13.500 κ μου βγάζει 14050. Μήπως είναι το κοινωνικό μέρισμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μήπως είναι το κοινωνικό μέρισμα ? Μήπως είναι το κοινωνικό μέρισμα ? Αφορολόγητο είχαν πει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, vairass είπε Αφορολόγητο είχαν πει Επίδομα παιδιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, vairass είπε Αφορολόγητο είχαν πει ΑΛΛΟ αφορολογητο και ΑΛΛΟ προσμετράται στο εισόδημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sifario Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Και γιατι τις προηγουμενες χρονιες με εβγαζε το ιδιο ποσο με το εκκαθαριστικο αν βαζουν και το επιδομα παιδιων?Απλως εχω απορια και δεν ξερω που να ρωτησω απο περιεργεια γιατι στην τελικη δεν θα το κανω γιατι ετσι κι αλλιως θα αλλαξω σπιτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, sifario είπε Και γιατι τις προηγουμενες χρονιες με εβγαζε το ιδιο ποσο με το εκκαθαριστικο αν βαζουν και το επιδομα παιδιων?Απλως εχω απορια και δεν ξερω που να ρωτησω απο περιεργεια γιατι στην τελικη δεν θα το κανω γιατι ετσι κι αλλιως θα αλλαξω σπιτι Μπορείς να το κάνεις μετά στο νέο σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sifario Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, vairass είπε Μπορείς να το κάνεις μετά στο νέο σπίτι. Ναι συμφωνω φιλε μου απλως δεν βγαινει ακρη.Αυτο που δεν ανεφερα ειναι οτι εκανα και αλλες αιτησεις πριν και τις ακυρωνα γιατι στην 1 που εκανα μου εβγαλε 15850 και στην δευτερη 15770.Τελοςπαντων ετσι κι αλλιως δεν θα το εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Mπηκαν βλεπω τα εισοδηματα του 2018. Οποιος ειχε τρεχουσα αιτηση οπου εμφανιζονται τα εισοδηματα του 2017 πρεπει να την ακυρωσει και να κανει νεα. Προσωπικα χανω το κοτ β γιατι εχω λεει εισοδημα κατι ψιλα πανω από τις 9000. Τη προηγουμενη φορα ειχα κατι ψιλα κατω από τις 9000... Οτι συνεβη δηλαδη και με τον ενφια οπου εχασα την 50% εκπτωση. Απορω πως τα υπολογιζουν, καθε χρονια και διαφορετικα (εχω αμελητεο πραγματικο εισοδημα και στανταρ τεκμηρια). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, rus είπε Mπηκαν βλεπω τα εισοδηματα του 2018. Οποιος ειχε τρεχουσα αιτηση οπου εμφανιζονται τα εισοδηματα του 2017 πρεπει να την ακυρωσει και να κανει νεα. Προσωπικα χανω το κοτ β γιατι εχω λεει εισοδημα κατι ψιλα πανω από τις 9000. Τη προηγουμενη φορα ειχα κατι ψιλα κατω από τις 9000... Οτι συνεβη δηλαδη και με τον ενφια οπου εχασα την 50% εκπτωση. Απορω πως τα υπολογιζουν, καθε χρονια και διαφορετικα (εχω αμελητεο πραγματικο εισοδημα και στανταρ τεκμηρια). Πως την ακυρωνω?Ξερεις? Απλα παταω νεα αιτηση? 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Να σαι καλα ρε φιλε.. Επιτελους εβγαλα ακρη..Ξερει κανεις απο ποτε ξεκιναει η χρεωση κοινωνικου?Το οτι εχω μηνιαιο λογαριασμό επηρεάζει καπου?! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2019 από Πανος999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα