johnnyman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Λογικα θα μας ενημερωσουν! Τι να πω... Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 10 ώρες πριν, johnnyman είπε Λογικα θα μας ενημερωσουν! Τι να πω... Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια! Λογικά τέλη του μηνός και μετά θα ξέρουμε, εκτός αν τους πιάσει ο πόνος και κάνουν πιο γρήγορα. Τα οικονομικά δεδομένα στα άλλαξαν; Εμένα από 12.800 τα άλλαξαν άρα κατι σημαίνει αυτό. Δες πόσα έβγαζες δηλωμένα με το 2017 στην αίτηση και δες πόσα σου γράφει με του 2018. Στοιχεία Έγκρισης Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου: Η εκκαθάριση είναι προσωρινή και θα ακολουθήσει εκκαθάριση με τα οικονομικά στοιχεία του 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2019 Με γεια! Τα λέμε Παρασκευή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόνο Μια ώρα άντεξε η πλατφόρμα 😂 Update: Λειτουργεί κανονικά τώρα. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από asdfnikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Μόνο Μια ώρα άντεξε η πλατφόρμα 😂 Δηλαδή; τι έγινε; μπήκες είδες τίποτα η δεν πρόλαβες; Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2019 από vairass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Δηλαδή; τι έγινε; μπήκες είδες τίποτα η δεν πρόλαβες; Λειτουργεί ξανά κανονικά τώρα.Βλέπεις άμεσα αν είσαι δικαιούχος η όχι βάση της δήλωσης του 2018. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Μέσα με άνεση κιόλας... 14500 σύνολο με 2 παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcstefan7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Η δική μου εγκρίθηκε αυτόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, mcstefan7 είπε Η δική μου εγκρίθηκε αυτόματα. Πώς γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, vairass είπε Μέσα με άνεση κιόλας... 14500 σύνολο με 2 παιδιά. ειχες κανει απο πριν και εκκρεμουσε η εκανες καινουργια σημερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 πφφφ τι γιωτάδες Παρολο που ο πατέρας μου παραχωρεί δωρεάν την οικια, επειδη η παροχή είναι στο όνομα του...δίνει άκυρο η αίτηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, eidikos33 είπε ειχες κανει απο πριν και εκκρεμουσε η εκανες καινουργια σημερα? Τον Μάιο είχα κάνει και πήρα έγκριση, τώρα έκανα ξανά πριν δέκα μέρες και ξαναπήρα, στην ουσία δεν έχασα κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδια μολις μπηκα και εγω και εγκριθηκε η αιτηση αυτοματα. Την ειχα κανει πριν 2-3 μερες και ελεγε Εκκρεμεί Εκκαθάριση Το αφηνω εως εχει τωρα δεν χρειαζεται κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε Παιδια μολις μπηκα και εγω και εγκριθηκε η αιτηση αυτοματα. Την ειχα κανει πριν 2-3 μερες και ελεγε Εκκρεμεί Εκκαθάριση Το αφηνω εως εχει τωρα δεν χρειαζεται κατι αλλο? Τα ίδια έλεγε σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, kanesaxo είπε πφφφ τι γιωτάδες Παρολο που ο πατέρας μου παραχωρεί δωρεάν την οικια, επειδη η παροχή είναι στο όνομα του...δίνει άκυρο η αίτηση Βαριέμαι να ψάχνω, αλλά θαρρώ πως η παροχή πρέπει να είναι στο όνομα του δικαιούχου. Όσοι υποβάλλατε αίτηση και έχετε εξαρτώμενα μέλη/φιλοξενούμενους, πρέπει να ξανακάνετε. Το σύστημα τις έβγαλε άκυρες, επειδή χρειάζεται η έγκριση από μέρους τους. 1 λεπτό πριν, johnnyman είπε Παιδια μολις μπηκα και εγω και εγκριθηκε η αιτηση αυτοματα. Την ειχα κανει πριν 2-3 μερες και ελεγε Εκκρεμεί Εκκαθάριση Το αφηνω εως εχει τωρα δεν χρειαζεται κατι αλλο? Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα