Phoenix7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Ότι θα έμπαινα να ρωτήσω αν υπάρχει κανένα νέο... ακόμα αναμονή λοιπόν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Θα το φτιάξουν και αυτό οι άριστοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 εγω που ημουν ηδη ενταγμενος απο περσυ και σαν χαζος πηγα και εκανα καινουργια και τωρα λεει οτι ειναι εγκεκριμενη αλλα εκκρεμει η εκκαθαριση και εχει ακυρωθει η προηγουμενη εγκεκριμενη λετε να εχω θεμα μεθαυριο με τον λογαριασμο που θα ερθει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Εκκρεμμεί εκκαθάριση; Μέχρι πότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, eidikos33 είπε εγω που ημουν ηδη ενταγμενος απο περσυ και σαν χαζος πηγα και εκανα καινουργια και τωρα λεει οτι ειναι εγκεκριμενη αλλα εκκρεμει η εκκαθαριση και εχει ακυρωθει η προηγουμενη εγκεκριμενη λετε να εχω θεμα μεθαυριο με τον λογαριασμο που θα ερθει? Υποχρεωτικα εκανες, όχι προαιρετικα. Ακυρωμενη αιτηση σημαινει ότι εισαι εκτος κοτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Αναγράφετε ότι οι ήδη ενταγμένοι στο ΚΟΤ παραμένουν μέχρι της 30 Σεπτεμβρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, rus είπε Υποχρεωτικα εκανες, όχι προαιρετικα. Ακυρωμενη αιτηση σημαινει ότι εισαι εκτος κοτ. Κοίτα είχα κάνει αίτηση πέρσυ και ήμουν κανονικά ενταγμένος στο κοτ β απλά έκανα πάλι φέτος μου αναφέρει εγκεκριμένη αλλά αναμένεται η εκκαθάριση με τα φετινά εισοδήματα Μόλις τώρα, asdfnikos είπε Αναγράφετε ότι οι ήδη ενταγμένοι στο ΚΟΤ παραμένουν μέχρι της 30 Σεπτεμβρίου. Ναι το είδα απλά εγώ έκανα αίτηση από βλακεία και έχει ακυρωθεί αυτή η αίτηση με την οποία είχα ενταχθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Καθηστε ρε παιδιά, δηλαδή κ εγώ που ήμουν από πέρυσι με κοτβ, τώρα που έκανα αίτηση και εκκρεμεί εκκαθάριση, θα είμαι εκτός μέχρι να ξεκαθαρίσει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Κοίτα είχα κάνει αίτηση πέρσυ και ήμουν κανονικά ενταγμένος στο κοτ β απλά έκανα πάλι φέτος μου αναφέρει εγκεκριμένη αλλά αναμένεται η εκκαθάριση με τα φετινά εισοδήματα Ναι το είδα απλά εγώ έκανα αίτηση από βλακεία και έχει ακυρωθεί αυτή η αίτηση με την οποία είχα ενταχθεί Aπο τη μια λες εγκεκριμενη που αναμενει εκκαθαριση, από την αλλη ότι ακυρωθηκε. Τι από τα δυο ισχυει? Αυτο που εχω καταλαβει παντως βλεποντας από την περιπτωση μου, ακυρωμενη αιτηση=εκτος κοτ. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδιά είναι σαφές. Όσοι είχαν εγκεκριμένη αίτηση σύμφωνα με τα στοιχεία του 2017, είναι ακόμη εντός. Όσοι πραγματοποίησαν υποβολή νέας αίτησης, για να γίνει εκκαθάριση με τα στοιχεία του 2018, είναι πάλι εντός. Είναι συστημικό το πρόβλημα και δεν πρέπει να σας αφορά. Ακόμη και στο ακραίο και συνάμα υποθετικό ενδεχόμενο, όπου η εκκαθάριση των αιτήσεων γίνει τον Δεκέμβρη, πάλι εντός ΚΟΤ θα είστε(βάσει φορολογικών στοιχείων 2017). Αν δεν κάνω λάθος, το σύστημα μέχρι στιγμής δεν έχει ακυρώσει αυτόματα όσες αιτήσεις υποβλήθηκαν το χρονικό διάστημα Αύγουστος 2018- Μάιος 2019. Οπότε μην το σκαλίζετε πολύ το θέμα. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από christakos07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι αλλά επειδή έκανα νέα αίτηση δειχνει ακυρωμένη την πρώην εγκεκριμένη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Federacion είπε Ναι αλλά επειδή έκανα νέα αίτηση δειχνει ακυρωμένη την πρώην εγκεκριμένη! Δεν έχει να λέει. Κάνει προσωρινή εκκαθάριση με τα στοιχεία του 2017, οπότε είσαι δικαιούχος, όπως ήσουν και με την περσινή αίτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, 26ska είπε Καθηστε ρε παιδιά, δηλαδή κ εγώ που ήμουν από πέρυσι με κοτβ, τώρα που έκανα αίτηση και εκκρεμεί εκκαθάριση, θα είμαι εκτός μέχρι να ξεκαθαρίσει; Aυτο ακριβώς ρωτάω κ εγώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MTX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) το μυστικό να μην περνάς τα 1500kw τετράμηνο είναι να τους παίρνεις και να τους δίνεις εσύ τι μέτρηση , γιατί το χειμώνα έχεις πάντα περισσότερα kw από το καλοκαίρι , οποτε τους λες 300-400kw λιγότερα στο τετράμηνο του χειμώνα , και τους λες περισσότερα την άνοιξη που θα έχεις λιγότερα , γενικά κοιτάς να κανονίζεις ώστε η μέτρηση που θα τους δίνεις πάντα να είναι κάτω από τα 1500kw , απλά υπολογίστε να μοιράσετε τα επιπλέον kw του χειμώνα στους επόμενους λογαριασμούς * πάλι καλά που το κρατήσανε το κοινωνικό τιμολόγιο στη ΔΕΗ , γιατί το έκτακτο μέρισμα τέλους του χρόνου διάβασα θα το καταργήσουνε , κατά τα αλλα προεκλογικά τα λαμόγια λέγανε θα διατηρήσουνε όλα τα επιδόματα που δίνονται επί Σύριζα , λεφτά δεν έχει για επιδόματα , αλλα πρόγραμμα μέχρι 25000 ευρώ για να ανακαινίσουνε τις βίλες τους στα προάστια με ενεργειακά πρότυπα υπάρχουνε Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2019 από MTX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα