Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, vairass είπε

Αυτό σου γράφει δηλαδή; 

Δεν αναγράφει κάτι.Απλά δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα τα συστήματα 19 μέρες μετά το πέρας των δηλώσεων.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Δεν αναγράφει κάτι.Απλά δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα τα συστήματα 19 μέρες μετά το πέρας των δηλώσεων.

Άρα μου λες ότι είμαι μαλακας που έκανα δήλωση Μάρτιο... Ωραία πράγματα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vairass είπε

Άρα μου λες ότι είμαι μαλακας που έκανα δήλωση Μάρτιο... Ωραία πράγματα. 

Μέχρι τέλη Σεπτέμβρη πρέπει να υποβάλλεις νέα αίτηση, ώστε να μην βγεις εκτός κοινωνικού τιμολογίου(εφόσον είσαι τώρα).

Μέχρι στιγμής όμως, δεν έχουν ενημερωθεί τα εισοδήματα με αυτά του φορολογικού έτους 2018(βλέπει ακόμη του 2017). Έχουν ανοίξει εσκεμμένα την πλατφόρμα(φαντάζομαι), ώστε να υποβληθούν σταδιακά οι αιτήσεις και θα ελεγχθούν από το σύστημα αυτόματα, μόλις ανανεωθούν τα στοιχεία.

Αν θες υποβάλλεις τώρα, ή περιμένεις μέχρι αρχές Σεπτέμβρη που λογικά το σύστημα θα βλέπει τα νέα στοιχεία. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Μέχρι τέλη Σεπτέμβρη πρέπει να υποβάλλεις νέα αίτηση, ώστε να μην βγεις εκτός κοινωνικού τιμολογίου(εφόσον είσαι τώρα).

Μέχρι στιγμής όμως, δεν έχουν ενημερωθεί τα εισοδήματα με αυτά του φορολογικού έτους 2018(βλέπει ακόμη του 2017). Έχουν ανοίξει εσκεμμένα την πλατφόρμα(φαντάζομαι), ώστε να υποβληθούν σταδιακά οι αιτήσεις και θα ελεγχθούν από το σύστημα αυτόματα, μόλις ανανεωθούν τα στοιχεία.

Αν θες υποβάλλεις τώρα, ή περιμένεις μέχρι αρχές Σεπτέμβρη που λογικά το σύστημα θα βλέπει τα νέα στοιχεία. 

Τι είναι καλύτερο να κάνω; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, vairass είπε

Τι είναι καλύτερο να κάνω; 

Αν το έχεις άγχος, μπορείς να υποβάλλεις τώρα. Δε θα σου βγάλει άμεσο αποτέλεσμα, αλλά θα φύγει από το κεφάλι σου η υποχρέωση. Όταν με το καλό ανανεωθούν τα στοιχεία, η πλατφόρμα θα ελέγξει τις αιτήσεις μόνη της.

Επιμένω πάντως ότι μέχρι τέλη Σεπτέμβρη είσαι κανονικά στο Κοινωνικό Τιμολόγιο, βάσει της προηγούμενης αίτησης σου. 

Επεξ/σία από christakos07
  • Like 1
Δημοσ.

Μπηκα ξανά σήμερα και απ'οτι κατάλαβα, δεν εχει πάρει ακόμη τα στοιχεία των φετινών δηλώσεων (για τα εισοδήματα του 2018).

Με εμφανίζει ακομη φιλοξενούμενο, ενώ ο πατέρας μου εχει δηλώσει δωρεάν παραχώρηση τη 2η κατοικία μας, όπως κι εγώ φυσικά.

Αρα, σταντ μπαι...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kanesaxo είπε

Μπηκα ξανά σήμερα και απ'οτι κατάλαβα, δεν εχει πάρει ακόμη τα στοιχεία των φετινών δηλώσεων (για τα εισοδήματα του 2018).

Με εμφανίζει ακομη φιλοξενούμενο, ενώ ο πατέρας μου εχει δηλώσει δωρεάν παραχώρηση τη 2η κατοικία μας, όπως κι εγώ φυσικά.

Αρα, σταντ μπαι...

Δεν ξέρω τι θα ισχύσει φέτος, αλλά εμένα πέρυσι με εμφάνιζε φιλοξενούμενο του πατέρα μου παρότι είχα φύγει από το Μάιο του 17 (4 μήνες φιλοξενία, 8 μήνες ενοίκιο).

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Δεν ξέρω τι θα ισχύσει φέτος, αλλά εμένα πέρυσι με εμφάνιζε φιλοξενούμενο του πατέρα μου παρότι είχα φύγει από το Μάιο του 17 (4 μήνες φιλοξενία, 8 μήνες ενοίκιο).

Άρα και εμένα λογικά ως φιλοξενούμενο θα με έχει που έφυγα τον Οκτώβρη του 2018. Υπέροχα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, asdfnikos είπε

Νέα ανακοίνωση για το ΚΟΤ 

Καταγραφererή.PNG

Οτι ναναι αλήθεια,εμείς που είμαστε ήδη και κάναμε καινούργια τώρα τι γίνεται? 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Οτι ναναι αλήθεια,εμείς που είμαστε ήδη και κάναμε καινούργια τώρα τι γίνεται? 

Καλημέρα.. Ποτέ έγινε η δήλωση; Θα περιμένεις όταν γίνει η επικαιροποιηση  για τα στοιχεία η εφορία για το 2018.. Μάλλον θα  τα πάρει αυτόματα το σύστημα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, takoulou είπε

Καλημέρα.. Ποτέ έγινε η δήλωση; Θα περιμένεις όταν γίνει η επικαιροποιηση  για τα στοιχεία η εφορία για το 2018.. Μάλλον θα  τα πάρει αυτόματα το σύστημα...

Πριν 10 ημερες εγινε και αναφερει να περιμενω την εκκαθαριση του 18..

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Πριν 10 ημερες εγινε και αναφερει να περιμενω την εκκαθαριση του 18..

Ε ναι.. Κάποια στιγμή θα κάνει και την εκκαθάριση η εφορία... Φαντάζομαι τις επόμενες ημέρες...

Δημοσ.
Στις 20/8/2019 στις 2:05 ΜΜ, tilaverboy είπε

Άρα και εμένα λογικά ως φιλοξενούμενο θα με έχει που έφυγα τον Οκτώβρη του 2018. Υπέροχα!

Λογικά ναι...

Τώρα για τη περίπτωση μου, φαντάζομαι ο λογιστής έθεσε σε κάποιο πεδίο τη δωρεάν παραχώρηση απο την αρχή του φορολογικου έτους (ξαναλέω...φαντάζομαι, δεν εχω ιδέα που ειναι αυτο το πεδιο στο taxis, λογικά καπου στο Ε1)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...