asdfnikos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δοκίμασα νεα αίτηση σήμερα και ακόμα δεν περαστικέ η πρόσφατη φορολογική δήλωση.
26ska Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, takoulou είπε Ναι.. Γιατί η φορολογική δήλωση δεν έχει εκκαθαριστεί ακόμη.. Υπομονή.. Θα φανεί στο taxinet ότι έγινε η εκκαθάριση.. Να πατήσω υποβολή αίτησης η να την αφήσω για αργότερα όταν θα έχει γίνει η εκκαθάριση; Την κάνουμε ως έχει με την παλιά δήλωση που φαίνεται κ περνιεται αυτόματα η καινούργια; Την ακύρωσα θα την ξανακάνω αργότερα, όταν θα έχει περαστεί η καινούργια δήλωση. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2019 από 26ska
takoulou Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 48 λεπτά πριν, 26ska είπε Να πατήσω υποβολή αίτησης η να την αφήσω για αργότερα όταν θα έχει γίνει η εκκαθάριση; Την κάνουμε ως έχει με την παλιά δήλωση που φαίνεται κ περνιεται αυτόματα η καινούργια; Την ακύρωσα θα την ξανακάνω αργότερα, όταν θα έχει περαστεί η καινούργια δήλωση. Καλύτερα να την αφήσεις για μερικές μέρες ακόμα..Να γίνει η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης..
vairass Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλύτερα να την αφήσεις για μερικές μέρες ακόμα..Να γίνει η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης.. Πώς θα καταλάβει ότι έγινε;
takoulou Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 51 λεπτά πριν, vairass είπε Πώς θα καταλάβει ότι έγινε; Γράφει μέσα στο taxisnet ότι η φορολογική δήλωση εκκαθάριστηκε.. 1
rus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2019 4 ώρες πριν, takoulou είπε Γράφει μέσα στο taxisnet ότι η φορολογική δήλωση εκκαθάριστηκε.. Mα οποιαδηποτε δηλωσε στελνουμε μεσω ιντερνετ αυτομάτως λεει εκκαθαριζεται. Γινεται και δευτερη εκκαθαριση αργοτερα από υπαλληλους?
tilaverboy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Στις 15/8/2019 στις 12:15 ΠΜ, christakos07 είπε Το ερώτημα είναι τι γίνεται στην περίπτωση που το φορολογικό έτος 2018 φαίνομαι φιλοξενούμενος, ενώ πλέον νοικιαζω. Με κάνω καταγγελία και υποβάλω αίτηση μόνος μου; Ή το χάνω; Μάλλον το χάνω, παρότι έχω παροχή στο όνομα μου. Ποια χρόνια νοικιασες? Εγώ νοίκιασα τον Οκτώβρη του 18 και ακόμα με απορρίπτει πφφ
christakos07 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 4 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Ποια χρόνια νοικιασες? Εγώ νοίκιασα τον Οκτώβρη του 18 και ακόμα με απορρίπτει πφφ Τον Ιούνιο του 19. Στη φετινή φορολογική τι δήλωσες ως κατοικία; Μπήκε ότι μέχρι τον Οκτώβρη ήσουν φιλοξενούμενος;
tilaverboy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, christakos07 είπε Τον Ιούνιο του 19. Στη φετινή φορολογική τι δήλωσες ως κατοικία; Μπήκε ότι μέχρι τον Οκτώβρη ήσουν φιλοξενούμενος; Εγώ νοικιάζω από τον Οκτώβρη του 2018. Δεν ξέρω ο λογιστής μου τα οργανώνει. Δεν ξέρω μάλλον φαίνεται ότι δεν είμαι φιλοξενούμενος. Ωστόσο ακόμα και τώρα στην αίτηση μου την απορρίπτει στο ηδικα ως φιλοξενούμενο.
christakos07 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, tilaverboy είπε Εγώ νοικιάζω από τον Οκτώβρη του 2018. Δεν ξέρω ο λογιστής μου τα οργανώνει. Δεν ξέρω μάλλον φαίνεται ότι δεν είμαι φιλοξενούμενος. Ωστόσο ακόμα και τώρα στην αίτηση μου την απορρίπτει στο ηδικα ως φιλοξενούμενο. Δεν έχουν επικαιροποιηθεί ακόμη τα στοιχεία. Προς το παρόν κοιτάζει το φορολογικό έτος 2017. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να περιμένεις. 1 1
takoulou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 3 ώρες πριν, tilaverboy είπε Εγώ νοικιάζω από τον Οκτώβρη του 2018. Δεν ξέρω ο λογιστής μου τα οργανώνει. Δεν ξέρω μάλλον φαίνεται ότι δεν είμαι φιλοξενούμενος. Ωστόσο ακόμα και τώρα στην αίτηση μου την απορρίπτει στο ηδικα ως φιλοξενούμενο. Καλησπέρα..Ο λογιστής σου το έχει δηλώσει στην φορολογική δήλωση που έκανε για σένα ότι νοικιάζεις το σπίτι αυτό από 10/2018...Ρώτησε τον..Και μετά θα μπεις να δεις..Και να έχει εκκαθαριστή η δήλωση σου.. 1
tilaverboy Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2019 22 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπέρα..Ο λογιστής σου το έχει δηλώσει στην φορολογική δήλωση που έκανε για σένα ότι νοικιάζεις το σπίτι αυτό από 10/2018...Ρώτησε τον..Και μετά θα μπεις να δεις..Και να έχει εκκαθαριστή η δήλωση σου.. Ok θα τον ρωτήσω γιατί το έχω δηλώσει στην ααδε για να πάρω και το ρολόι στο όνομα μου. Χωρίς χαρτί εκμιςθωσης από το taxisnet ρολόι δεν πήγαινε στο όνομα μου. Αλλά καλά που το είπες θα τον ρωτήσω από Δευτέρα!
Kenny McCormick Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Καλημέρα εφόσον εγκριθεί το κοινωνικό τιμολόγιο ισχύει για όλο το έτος ή μόνο για όσο δικαιούσαι το ΚΕΑ;
asdfnikos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Αίτηση σήμερα πριν απο λίγο ακόμα με τα φορολογικά στοιχεία του 2017...Εν αναμονής της "Ενημέρωσης των συστημάτων"....
vairass Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2019 10 λεπτά πριν, asdfnikos είπε Αίτηση σήμερα πριν απο λίγο ακόμα με τα φορολογικά στοιχεία του 2017...Εν αναμονής της "Ενημέρωσης των συστημάτων".... Αυτό σου γράφει δηλαδή;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα