Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ναι.. Γιατί η φορολογική δήλωση δεν έχει εκκαθαριστεί ακόμη.. Υπομονή.. Θα φανεί στο taxinet ότι έγινε η εκκαθάριση..

Να πατήσω υποβολή αίτησης η να την αφήσω για αργότερα όταν θα έχει γίνει η εκκαθάριση; Την κάνουμε ως έχει με την παλιά δήλωση που φαίνεται κ περνιεται αυτόματα η καινούργια; 

Την ακύρωσα θα την ξανακάνω αργότερα, όταν θα έχει περαστεί η καινούργια δήλωση. 

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, 26ska είπε

Να πατήσω υποβολή αίτησης η να την αφήσω για αργότερα όταν θα έχει γίνει η εκκαθάριση; Την κάνουμε ως έχει με την παλιά δήλωση που φαίνεται κ περνιεται αυτόματα η καινούργια; 

Την ακύρωσα θα την ξανακάνω αργότερα, όταν θα έχει περαστεί η καινούργια δήλωση. 

Καλύτερα να την αφήσεις για μερικές μέρες ακόμα..Να γίνει η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλύτερα να την αφήσεις για μερικές μέρες ακόμα..Να γίνει η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης..

Πώς θα καταλάβει ότι έγινε; 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, vairass είπε

Πώς θα καταλάβει ότι έγινε; 

Γράφει μέσα στο taxisnet ότι η φορολογική δήλωση εκκαθάριστηκε..

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, takoulou είπε

Γράφει μέσα στο taxisnet ότι η φορολογική δήλωση εκκαθάριστηκε..

Mα οποιαδηποτε δηλωσε στελνουμε μεσω ιντερνετ αυτομάτως λεει εκκαθαριζεται.

Γινεται και δευτερη εκκαθαριση αργοτερα από υπαλληλους?

Δημοσ.
Στις 15/8/2019 στις 12:15 ΠΜ, christakos07 είπε

Το ερώτημα είναι τι γίνεται στην περίπτωση που το φορολογικό έτος 2018 φαίνομαι φιλοξενούμενος, ενώ πλέον νοικιαζω. Με κάνω καταγγελία και υποβάλω αίτηση μόνος μου; Ή το χάνω; 

Μάλλον το χάνω, παρότι έχω παροχή στο όνομα μου. 

Ποια χρόνια νοικιασες? Εγώ νοίκιασα τον Οκτώβρη του 18 και ακόμα με απορρίπτει πφφ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Ποια χρόνια νοικιασες? Εγώ νοίκιασα τον Οκτώβρη του 18 και ακόμα με απορρίπτει πφφ

Τον Ιούνιο του 19.

Στη φετινή φορολογική τι δήλωσες ως κατοικία; Μπήκε ότι μέχρι τον Οκτώβρη ήσουν φιλοξενούμενος;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, christakos07 είπε

Τον Ιούνιο του 19.

Στη φετινή φορολογική τι δήλωσες ως κατοικία; Μπήκε ότι μέχρι τον Οκτώβρη ήσουν φιλοξενούμενος;

Εγώ νοικιάζω από τον Οκτώβρη του 2018. Δεν ξέρω ο λογιστής μου τα οργανώνει. Δεν ξέρω μάλλον φαίνεται ότι δεν είμαι φιλοξενούμενος. Ωστόσο ακόμα και τώρα στην αίτηση μου την απορρίπτει στο ηδικα ως φιλοξενούμενο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tilaverboy είπε

Εγώ νοικιάζω από τον Οκτώβρη του 2018. Δεν ξέρω ο λογιστής μου τα οργανώνει. Δεν ξέρω μάλλον φαίνεται ότι δεν είμαι φιλοξενούμενος. Ωστόσο ακόμα και τώρα στην αίτηση μου την απορρίπτει στο ηδικα ως φιλοξενούμενο.

Δεν έχουν επικαιροποιηθεί ακόμη τα στοιχεία. Προς το παρόν κοιτάζει το φορολογικό έτος 2017. Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να περιμένεις.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Καλησπέρα..Ο λογιστής σου το έχει δηλώσει στην φορολογική δήλωση που έκανε για σένα ότι νοικιάζεις το σπίτι  αυτό από 10/2018...Ρώτησε τον..Και μετά θα μπεις να δεις..Και να έχει εκκαθαριστή η δήλωση σου..

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπέρα..Ο λογιστής σου το έχει δηλώσει στην φορολογική δήλωση που έκανε για σένα ότι νοικιάζεις το σπίτι  αυτό από 10/2018...Ρώτησε τον..Και μετά θα μπεις να δεις..Και να έχει εκκαθαριστή η δήλωση σου..

Ok θα τον ρωτήσω γιατί το έχω δηλώσει στην ααδε για να πάρω και το ρολόι στο όνομα μου. Χωρίς χαρτί εκμιςθωσης από το taxisnet ρολόι δεν πήγαινε στο όνομα μου. Αλλά καλά που το είπες θα τον ρωτήσω από Δευτέρα!

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Αίτηση σήμερα πριν απο λίγο ακόμα με τα φορολογικά στοιχεία του 2017...Εν αναμονής της "Ενημέρωσης των συστημάτων"....

Αυτό σου γράφει δηλαδή; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...