panos0100 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Παιδιά άνοιξε η πλατφόρμα να κάνουμε την αίτηση; αμα βγάλει προσωρινά τι σημαίνει; θα πρεπει να το ξανα κάνουμε πάλι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcstefan7 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Σε εμένα δεν έβγαλε προσωρινά. Στην κατάσταση αιτήσεων γράφει Εκκρεμεί Εκκαθάριση και την περσινή την έβγαλε ακυρωμένη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Ωραία και σε εμένα έτσι λέει ακυρωμένη η περσινή άμα είναι την κάνω την αίτηση και λογικά περιμένουμε για έγκριση, φορολογική κάναμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asdfnikos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Απλα περιμένουμε να ενημερωθούν με της φετινές φορολογικές δηλώσεις (Κάτι που έπρεπε να γίνει προπολου) ώστε να βγει το τελικό αποτέλεσμα της αίτησης για τους δικαιούχους και μη. Μπορείτε φυσικά να περιμένετε και να κανετε την αίτηση όταν περαστούν οι φετινές δηλώσεις ωστε να έχετε άμεσα το αποτέλεσμα της αίτησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greengr21 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Καντε ρε παιδια ελαχιστη υπομονη τι ζορι ειναι αυτο να ανοιξει κανονικα η εφαρμογη να περαστουν τα στοιχεια μη γινει κανενα μπερδεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Την εκανα και με βγαζει το ιδιο μυνημα οποτε περιμενουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2019 Σε οσους ειναι δικαιουχοι ΚΟΤ-Α γινεται εγκεκριμενη κανονικα γιατι παιρνει τα στοιχεια απο το ΚΕΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Άνοιξε η εφαρμογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Στις 13/8/2019 στις 12:48 ΜΜ, tilaverboy είπε Αυτό μου βγάζει και δεν με εγκρίνει ως φιλοξενούμενο. Μένω πλέον μόνος μου από τα μέσα του 2018 (δηλωμένο το ενοίκιο στον Ααδε και η ΔΕΗ είναι στο όνομα μου). Τι κάνω περιμένω ή δυσκολακι; Κανεις για εμένα; Στις αιτήσεις που έχω κάνει μου βγάζει πως εκκρεμεί εκκαθάριση ενώ σε όλες τις προηγούμενες μου τις βγάζει ακυρωμένες. Άκρη δεν βγάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 17 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Κανεις για εμένα; Στις αιτήσεις που έχω κάνει μου βγάζει πως εκκρεμεί εκκαθάριση ενώ σε όλες τις προηγούμενες μου τις βγάζει ακυρωμένες. Άκρη δεν βγάζω. Καλησπέρα.. Έχει γίνει η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης 2018.. Μήπως το σύστημα δεν βλέπει ακόμα την δήλωση για την εφορία.. Υπομονή λίγες ημέρες ακόμα.. Έτσι και αλλιώς δόθηκε παράταση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 26 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπέρα.. Έχει γίνει η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης 2018.. Μήπως το σύστημα δεν βλέπει ακόμα την δήλωση για την εφορία.. Υπομονή λίγες ημέρες ακόμα.. Έτσι και αλλιώς δόθηκε παράταση... Σ ευχαριστώ πραγματικά πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 37 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπέρα.. Έχει γίνει η εκκαθάριση της φορολογικής δήλωσης 2018.. Μήπως το σύστημα δεν βλέπει ακόμα την δήλωση για την εφορία.. Υπομονή λίγες ημέρες ακόμα.. Έτσι και αλλιώς δόθηκε παράταση... Ερώτηση... Εγώ έκανα δήλωση 3/2019.. Έκανα αίτηση για κοινωνικό τον Μαΐου... Θα πρέπει να κάνω ξανά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, vairass είπε Ερώτηση... Εγώ έκανα δήλωση 3/2019.. Έκανα αίτηση για κοινωνικό τον Μαΐου... Θα πρέπει να κάνω ξανά; Έχει εγκριθεί το κοινωνικό τιμολόγιο; Είσαι μέσα; Αφού δεν θα έχει αλλάξει κάτι..Όχι δεν χρειάζεται.. Επεξ/σία 14 Αυγούστου 2019 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 28 λεπτά πριν, vairass είπε Ερώτηση... Εγώ έκανα δήλωση 3/2019.. Έκανα αίτηση για κοινωνικό τον Μαΐου... Θα πρέπει να κάνω ξανά; Εσύ την έκανες νωρίς, αλλά έχει εγκριθεί με την δήλωση του 2018 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2019 16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Εσύ την έκανες νωρίς, αλλά έχει εγκριθεί με την δήλωση του 2018 ? Λογικά ναι.. Πως θα το μάθω αυτό; 28 λεπτά πριν, takoulou είπε Έχει εγκριθεί το κοινωνικό τιμολόγιο; Είσαι μέσα; Αφού δεν θα έχει αλλάξει κάτι..Όχι δεν χρειάζεται.. Μέσα είμαι εννοείται.... 13.000 4μελη οικογένεια. Το θεμα ειναι πως θα καταλάβω αν χρειαστεί η όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα