Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Έχουμε αναφέρει 3+ φορές στης Τελευταίες σελίδες.Η πλατφόρμα ΔΕΝ Έχει ανοίξει για αιτήσεις με τα οικονομικά Στοιχεία του 2018.Ότι αίτηση γίνεται παίρνει τα Στοιχεία του 2017 Που Δεν θα Έχει ισχύ Όταν κλείσουν οι αιτήσεις Τέλος Σεπτεμβρίου.

• Like 1
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 26ska είπε

Πώς την έκανες, αφού η πλατφόρμα είναι κλειστή... 

2 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Κανονικα εχει ανοιξει

Κι εγω κλειστη τη βλεπω.

Και απ οτι ειπαν σημερα θα παρει παραταση μεχρι 30 Σεπτεμβριου για να προλαβουν να ενημερωθουν ολες οι βασεις δεδομενων

Εσυ πως την εκανες?

Επεξ/σία από ritchie77
Δημοσ.
2 ώρες πριν, eidikos33 είπε

Κανονικα εχει ανοιξει

Ενημέρωση αναφορικά με τη δήλωση φορολογίας εισοδήματος 2019

Η εφαρμογή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για την υποβολή αιτήσεων ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ.) με βάση τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια του φορολογικού έτους 2018. 
Θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση.

• Like 3
Δημοσ.

Καλά πως την κάνατε μερικοί την αίτηση αφού η πλατφόρμα είναι κλειστή, από που την κάνατε;  όχι τίποτα άλλο άλλα η μάνα μου θα πάει και θα πρήζει τον λογιστή τώρα  

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ougxar είπε

Μολις την εκανα και εγινε αποδεκτη,μπειτε να δειτε ξανα

Καλημέρα..Μήπως έγινε με το εισόδημα 2017;; 

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα..Μήπως έγινε με το εισόδημα 2017;; 

Οχι δε γινεται με του 2017 ,η σε αφηνει η τρως ακυρο αν δεν εχουν ενημερωθει ακομη τα στοιχεια του 2018

Δημοσ.

Στοιχεία Έγκρισης Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου: Η εκκαθάριση είναι προσωρινή και θα ακολουθήσει εκκαθάριση με τα οικονομικά στοιχεία του 2018

Τι σημειώνει αυτό; Τρώω απόρριψη. Περιμένω να ενημερωθεί το σύστημα για το 2018;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Στοιχεία Έγκρισης Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου: Η εκκαθάριση είναι προσωρινή και θα ακολουθήσει εκκαθάριση με τα οικονομικά στοιχεία του 2018

Τι σημειώνει αυτό; Τρώω απόρριψη. Περιμένω να ενημερωθεί το σύστημα για το 2018;

Θα γίνει αυτόματα εκ νέου έλεγχος σε λίγο καιρό, με τα νέα στοιχεία του οικονομικού έτους 2018 (φορολογική δήλωση 2019)

• Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Θα γίνει αυτόματα εκ νέου έλεγχος σε λίγο καιρό, με τα νέα στοιχεία του οικονομικού έτους 2018 (φορολογική δήλωση 2019)

Αυτό μου βγάζει και δεν με εγκρίνει ως φιλοξενούμενο. Μένω πλέον μόνος μου από τα μέσα του 2018 (δηλωμένο το ενοίκιο στον Ααδε και η ΔΕΗ είναι στο όνομα μου).

Τι κάνω περιμένω ή δυσκολακι;

EE55A33E-212E-46F5-B5CF-F2F95069B51A.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...