Προς το περιεχόμενο

Κοινωνικό τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος.

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vaf3 είπε

παλι καλα που υπαρχεις ρε φιλε...αλλιως θα χτυπαγα το κεφαλι μου και θα εκλαιγα με μαυρο δακρυ... αφου. Ολο το χρονο μπορεις να κανεις αιτηση για ΚΟΤ. Ελα βγαλε τωρα την ανακοινωση που λεει για ενα μηνα μετα το περας των φορολογικων δηλωσεων...

τωρα που το λες πολυ σωστα το εκανες.

μεινε με αυτη την αιτηση φιλος

Επεξ/σία από Napier
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 7/8/2019 στις 6:56 ΜΜ, takoulou είπε

Ναι μπορεις και σε αλλους παροχους να πας... Αλλα οταν πας σε αλλο παροχο μπορει να σου ζητησουν και το πιστοποιητικο ηλεκτρολογου...

Ο πατέρας μου είναι ήδη σε άλλο παροχο. Απλά χρειάζεται να κάνει αίτηση για κοινωνικο και τπτ άλλο? 

Ευχαριστώ και πάλι 

1 λεπτό πριν, johnnyman είπε

Ο πατέρας μου είναι ήδη σε άλλο παροχο. Απλά χρειάζεται να κάνει αίτηση για κοινωνικο και τπτ άλλο? 

Ευχαριστώ και πάλι 

Ναι..Θα κάνει αίτηση...Για πάει στο κοινωνικό τιμολόγιο...Και θα σου πουν αν σε δεχτούν...

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, johnnyman είπε

Ευχαριστώ και πάλι 

Ας ενημερώσει και τον πάροχο όταν εγκριθεί η αίτησή του.

• Like 1

Στις 8/8/2019 στις 7:54 ΠΜ, vaf3 είπε

παλι καλα που υπαρχεις ρε φιλε...αλλιως θα χτυπαγα το κεφαλι μου και θα εκλαιγα με μαυρο δακρυ... αφου. Ολο το χρονο μπορεις να κανεις αιτηση για ΚΟΤ. Ελα βγαλε τωρα την ανακοινωση που λεει για ενα μηνα μετα το περας των φορολογικων δηλωσεων...

Δεν ισχύει ότι οι αιτήσεις για το ΚΟΤ μπορούν να γίνουν μέχρι έναν μήνα μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής των φορ. δηλώσεων;

6 λεπτά πριν, Kosmas70 είπε

Δεν ισχύει ότι οι αιτήσεις για το ΚΟΤ μπορούν να γίνουν μέχρι έναν μήνα μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής των φορ. δηλώσεων;

Έτσι λέει ο Νομος.Αλλα η πλατφόρμα Δεν Είναι ετοιμη για το φορολογικό ετος του 2018

Το γνωρίζω, αλλά τι ισχύει σχετικά με την προθεσμία για τις δηλώσεις του ΚΟΤ; Μπορείς όντως να κάνεις την αίτηση όλο τον χρόνο όπως αναφέρθηκε εδώ;

Κάτι είχα ακούσει ότι θα ανοίξει μετά τις 15 του μήνα,  ενώ στον αντ1 λέγανε ότι πρέπει να μπούμε να κάνουμε την αίτηση άμεσα και όλα τα site αυτο λενε χωρις να ειναι ανηχτη η πλατφορμα της ιδικα

• Thanks 1

Μα δεν έχει λογική να μπούμε και να κάνουμε αίτηση από τη στιγμή που δεν βλέπουν τα εισοδήματα του 2018.

Εγώ πχ ήμουν φιλοξενούμενος, τώρα είμαι με δωρεάν παραχώρηση. Ποιο το νόημα να κάνω αίτηση είτε εγώ, είτε ο πατέρας μου, Αφού δεν θα δεχθεί καμμιά το σύστημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 9/8/2019 στις 2:58 ΜΜ, tilaverboy είπε

Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση ακόμα έτσι; 

Δεν έχει ανοίξει ακόμη, με το που κάνεις είσοδο το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δεις τις παλιές αιτήσεις ΚΟΤ...

Επεξ/σία από skar1983

Καλησπερα σας υπεβαλλα αιτηση για το κοινωνικο τιμολογιο και μου εβγαλε το παρακατω αποτελεσμα

Στοιχεία Έγκρισης Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου: Η εκκαθάριση είναι προσωρινή και θα ακολουθήσει εκκαθάριση με τα οικονομικά στοιχεία του 2018 

Εγω θα πρεπει να κανω κατι η θα γινει αυτοματα η εγκριση? Φυσικα πληρω τα κριτηρια για την ενταξη απλα υπεβαλλα την φορολογικη μου δηλωση 21 Ιουλιου

40 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Καλησπερα σας υπεβαλλα αιτηση για το κοινωνικο τιμολογιο και μου εβγαλε το παρακατω αποτελεσμα

Στοιχεία Έγκρισης Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου: Η εκκαθάριση είναι προσωρινή και θα ακολουθήσει εκκαθάριση με τα οικονομικά στοιχεία του 2018 

Εγω θα πρεπει να κανω κατι η θα γινει αυτοματα η εγκριση? Φυσικα πληρω τα κριτηρια για την ενταξη απλα υπεβαλλα την φορολογικη μου δηλωση 21 Ιουλιου

Πώς την έκανες, αφού η πλατφόρμα είναι κλειστή... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...