Προς το περιεχόμενο

Κοινωνικό τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος.

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσπαθώ να κάνω συναίνεση για κοτ.. Βρίσκομε σε απόσταση από το σπίτι μου, μπορώ να κάνω συναίνεση online από απόσταση? Αν κάποιος ξέρεις ας βοηθήσει, ευχαριστωυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Tasos1124 είπε

Προσπαθώ να κάνω συναίνεση για κοτ.. Βρίσκομε σε απόσταση από το σπίτι μου, μπορώ να κάνω συναίνεση online από απόσταση? Αν κάποιος ξέρεις ας βοηθήσει, ευχαριστωυ

Μα συναινεση κανεις μονο online.Μπες με τους δικους σου κωδικους taxis στην σελιδα του κοτ, θα σου ζητησει εγκριση για την χρηση των στοιχειων σου.Θα βαλεις και το ΑΜΚΑ.Θα πατησεις στο κουμπακι της συναινεσης και τελος.

Επεξ/σία από chsam
  • Thanks 1

Στις 13/3/2019 στις 11:55 ΠΜ, chsam είπε

Μα συναινεση κανεις μονο online.Μπες με τους δικους σου κωδικους taxis στην σελιδα του κοτ, θα σου ζητησει εγκριση για την χρηση των στοιχειων σου.Θα βαλεις και το ΑΜΚΑ.Θα πατησεις στο κουμπακι της συναινεσης και τελος.

Πω ήταν τελείως εύκολο.. Είχα προσπαθήσει αρκετές φορές και νόμιζα ότι θα ήταν πιο περίπλοκο... Ευχαριστώ 

• Like 1

Καλησπέρα, είμαι σε διαδικασία μετακόμισης και στο σπίτι που θα πάω θα έχω ρεύμα (με ΚΟΤ) και φυσικό αέριο. Υπάρχει κάποιος/α με ρεύμα ΚΟΤ + ΦΑ που έχει και τα δύο σε μία εταιρία, πόσο κέρδος έχει κατ' εκτίμηση?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις όποιες απαντήσεις. 

• 4 μήνες μετά...
2 ώρες πριν, Kosmas70 είπε

Γνωρίζει κανείς αν έχουν ξεκινήσει οι αιτήσεις για το ΚΟΤ 2019; Η προθεσμία είναι έως τις 29/8 αλλά δεν μπορώ να βρω που κάνουμε την αίτηση...

Λογικά, θα ανοίξει 30 Ιουλίου.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Μπαίνοντας στη σελίδα για το ΚΟΤ, γραφει με τρανά γράμματα πως ο υπολογισμός γινεται (ακομα) με τα εισοδήματα του 2017.

Πότε δηλαδή περιμένουν να το αλλάξουν τα ζώα;  κάναμε δηλώσεις φέτος, έληξε και η τελευταία παράταση και τέλος.

• Like 2

55 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Μπαίνοντας στη σελίδα για το ΚΟΤ, γραφει με τρανά γράμματα πως ο υπολογισμός γινεται (ακομα) με τα εισοδήματα του 2017.

Πότε δηλαδή περιμένουν να το αλλάξουν τα ζώα;  κάναμε δηλώσεις φέτος, έληξε και η τελευταία παράταση και τέλος.

Έως 29 Αυγούστου είναι.

Δεν αλλάζει κάτι η τώρα η στο τέλος.

43 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έως 29 Αυγούστου είναι.

Δεν αλλάζει κάτι η τώρα η στο τέλος.

Έως 29 Αυγούστου,αλλά δεν βρίσκω στο ιδικα τρόπο να την κάνω,βάζω τα στοιχεία μου και μου δείχνει μόνο τις προηγούμενες αιτήσεις...Μπορει κανείς σας;

7 λεπτά πριν, afentiko είπε

Και εγω αυτο βλεπω. Εχουν φαγωθει στις ειδησεις, σε sites να φωναζουν οτι ανοιξαν οι νεες αιτησεις κλπ. Ποσο ζωα μπορει να ειναι;

Δεν ξέρουμε ποτε είναι οι αιτήσεις έτσι; Στο περίπου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...