phanispal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που ακούγεται αυτές τις μέρες, αλλά μας έχουν σκοτίσει τις μπάλες γενικότερα. Κατά τον Ιούνιο θα μας πουν ότι πρέπει να ξανακάνουμε με τις καινούργιες δηλώσεις. Τι στο διάολο, έτσι γινόταν τόσα χρόνια; Κάθε χρόνο αιτήσεις, και πάνω από 1 φορά στο ίδιο έτος; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, Cradle_of_filth είπε παιδια εγω εχω ΚΟΤ Α https://i.imgur.com/ZLrDLYo.jpg οι λοιπες χρεωσεις εκτως απο το ρευμα ειναι φυσιολογικες; πρεπει να πληρωνω ΥΚΩ, ΕΤΜΕΑΡ κτλπ; ΥΚΩ οχι δεν πληρωνεις, εκτος κ αν ξεπερασες το οριο τετραμηνιαιας καταναλωσης που αντιστοιχει την κατηγορια ΚΟΤ που ανηκεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Τα ποσοστιαια ΥΚΩ, ΕΤΜΕΑΡ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ είναι επι του αρχικου ποσου του ρεύματος η επι του ποσου που προκυπτει από την εκπτωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, rus είπε Τα ποσοστιαια ΥΚΩ, ΕΤΜΕΑΡ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ είναι επι του αρχικου ποσου του ρεύματος η επι του ποσου που προκυπτει από την εκπτωση? Αν δεις στον λογαριασμο οι χρεωσεις ΕΤΜΕΑΡ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ υπολογιζονται με τις κιλοβατωρες που καταναλωσες, το αν χρεωνουν αλλη τιμη για ΚΟΤ δεν το εχω ψαξει. ΥΚΩ χρεωνονται μονο για τις κιλοβατωρες που εχεις εκτος του ορισμενου οριου για την κατηγορια νοικοκυριου ΚΟΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, chsam είπε Αν δεις στον λογαριασμο οι χρεωσεις ΕΤΜΕΑΡ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ υπολογιζονται με τις κιλοβατωρες που καταναλωσες, το αν χρεωνουν αλλη τιμη για ΚΟΤ δεν το εχω ψαξει. Αυτό δεν ειπα κι εγω? ποσοστιαια επι του ρευματος. Το ερωτημα ηταν αν υπολογιζονται στο αρχικο ρευμα ή στο ρευμα με την εκπτωση κοτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, rus είπε Αυτό δεν ειπα κι εγω? ποσοστιαια επι του ρευματος. Το ερωτημα ηταν αν υπολογιζονται στο αρχικο ρευμα ή στο ρευμα με την εκπτωση κοτ. Εσυ ανεφερες ποσο ρευματος (λαθος διατυπωση) αλλα και παλι σου αναφερω οτι υπολογιζονται με τις κιλοβατωρες.Δεν υπαρχουν κιλοβατωρες προ και μετα εκπτωσεως, η εκπτωση γινεται στην τιμη (ευρω) του ρευματος.Ο υπολογισμος των χρεωσεων που αναφερεσαι γινονται επι των κιλοβατωρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, chsam είπε Εσυ ανεφερες ποσο ρευματος (λαθος διατυπωση) αλλα και παλι σου αναφερω οτι υπολογιζονται με τις κιλοβατωρες.Δεν υπαρχουν κιλοβατωρες προ και μετα εκπτωσεως, η εκπτωση γινεται στην τιμη (ευρω) του ρευματος.Ο υπολογισμος των χρεωσεων που αναφερεσαι γινονται επι των κιλοβατωρων. Μα επι ποσού ειναι, δεν είναι επι μαρουλιού. Οι κιλοβατώρες μεταφραζονται σε ευρω.Και φυσικα μιλαμε για προ/μετα εκπτωση του ποσού των αντιστοιχων καταναλωθεντων κιλοβατωρων. Ας μη πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, rus είπε Μα επι ποσού ειναι, δεν είναι επι μαρουλιού. Οι κιλοβατώρες μεταφραζονται σε ευρω.Και φυσικα μιλαμε για προ/μετα εκπτωση του ποσού των αντιστοιχων καταναλωθεντων κιλοβατωρων. Ας μη πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο. 32 λεπτά πριν, rus είπε Τα ποσοστιαια ΥΚΩ, ΕΤΜΕΑΡ, ΔΕΔΔΗΕ, ΑΔΜΗΕ είναι επι του αρχικου ποσου του ρεύματος η επι του ποσου που προκυπτει από την εκπτωση? Φιλε μου απλα δεν το διατυπωνεις σωστα, προσπαθω να σου εξηγησω οτι ολα βασιζονται στις κιλοβατωρες που καταναλωσες και οχι στην αξια του ρευματος πριν/μετα την εκπτωση.Αν καταναλωσες 450kWh ολα θα υπολογιστουν με 450 επί την εκαστοτε τιμη καθε χρεωσης/εκπτωσης και στο τελος βγαινει το συνολο.Ο λογαριασμος αναφερει αναλυτικα τον τροπο υπολογισμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δηλαδη ο υπολογισμος δε γινεται με το αντιστοιχο ποσο αλλα με το τεμαχιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, rus είπε Δηλαδη ο υπολογισμος δε γινεται με το αντιστοιχο ποσο αλλα με το τεμαχιο? Ακριβως, με την kWh. Για να σε βοηθησω να μια εικονα του λογαριασμου μου. Πάγια Χρέωση 0,68 kWh 426 X 0,09460€/kWh 40,30 Εκπτ.KOT 426,00 X 0,04500 -19,17 ΑΔΜΗΕ:Σύστημα Μεταφοράς Η/Ε 2,50 426kWh x 0,00586€/kWh ΔΕΔΔΗΕ:Δίκτυο Διανομής Η/Ε 10,10 426kWh x 0,02370€/kWh ΕΤΜΕΑΡ 9,66 426kWh x 0,02267€/kWh Λοιπές Χρεώσεις 0,03 426kWh x 0,00007€/kWh Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από chsam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Και μια του δικου μου Προκυπτει ότι για το ΕΤΜΕΑΡ εχουν υπολογιστει οι συνολικες κιλοβατώρες επι 0,02267 για το ΥΚΩ εχουν βαλει ενα μονοψηφιο ποσό χωρις να λενε πως προκυπτει για τα ΔΕΔΔΗΕ & ΑΔΜΗΕ εχουν κατι περιεργους τυπους οπου εχουν υπολογιστεί 694 και 729 κιλοβατωρες Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, rus είπε Και μια του δικου μου Προκυπτει ότι για το ΕΤΜΕΑΡ εχουν υπολογιστει οι συνολικες κιλοβατώρες επι 0,02267 για το ΥΚΩ εχουν βαλει ενα μονοψηφιο ποσό χωρις να λενε πως προκυπτει για τα ΔΕΔΔΗΕ & ΑΔΜΗΕ εχουν κατι περιεργους τυπους οπου εχουν υπολογιστεί 694 και 729 κιλοβατωρες Εχεις αλλαξει κατι πχ τριφασικο σε μονοφασικο;Εισαι στο κοτ για το συνολο των ημερων του λογαριασμου;Εκτος κ αν ειναι κανενας καινουριος τροπος υπολογισμου που εγω στον λογαριασμο δεκεμβρη δεν εχω.Μπορεις να αναρτησεις και τις χρεωσεις προμηθειας ΔΕΗ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, chsam είπε Εχεις αλλαξει κατι πχ τριφασικο σε μονοφασικο;Εισαι στο κοτ για το συνολο των ημερων του λογαριασμου;Εκτος κ αν ειναι κανενας καινουριος τροπος υπολογισμου που εγω στον λογαριασμο δεκεμβρη δεν εχω.Μπορεις να αναρτησεις και τις χρεωσεις προμηθειας ΔΕΗ; Ειμαι στο κοτ για 2 από τους 4 μηνες (δηλ. πιθανοτατα βγηκα στις 1/12 όπως και πολλοι αλλοι). Τι εστι τριφασικο/μονοφασικο? Οικιακο εχω και νυχτερινο. Εσενα σου λεει αλλα? Βαλε κι εσυ ενα image. Ποιες άλλες χρεωσεις λες? Περα απο τις χρεωσεις που φαινονται στα δυο images που εβαλα, οι υπολοιπες ειναι οι κλασικες(εφκ, φπα, δημος, ερτ). Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chsam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, rus είπε Ειμαι στο κοτ για 2 από τους 4 μηνες (δηλ. πιθανοτατα βγηκα στις 1/12 όπως και πολλοι αλλοι). Τι εστι τριφασικο/μονοφασικο? Οικιακο εχω και νυχτερινο. Εσενα σου λεει αλλα? Βαλε κι εσυ ενα image. Ποιες άλλες χρεωσεις λες? Περα απο τις χρεωσεις που φαινονται στα δυο images που εβαλα, οι υπολοιπες ειναι οι κλασικες(εφκ, φπα, δημος, ερτ). Μου εμφανιζει μονο την μια εικονα με τις ρυθμιζομενες χρεωσεις και οχι τις χρεωσεις προμηθειας ρευματος ΔΕΗ. Οποτε οπως το υποψιαστηκα, ο υπολογισμος εγινε ετσι επειδη καποιες κιλοβατωρες εγιναν εκτος κοτ και αλλες εντος συν οτι εχεις νυχτερινο οπου δεν ξερω τι διαφορετικο παιζει.Οποτε υπαρχει διαφορετικος τροπος υπολογισμου.Στον επομενο θα ειναι πιο ξεκαθαρα. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από chsam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dannie Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Στις 15/2/2019 στις 10:31 ΠΜ, johnnyman είπε Kαλημερα παιδια!!Ειμαι κατοχος κοτ-β. Καπου πηρε το ματι μου οτι θα πρεπει να ξανακανουμε αιτησεις? Πρεπει να ξαναγινει αιτηση αμεσα? Ευχαριστω. Νομιζω οι νεες αιτησεις θα γινουν μετα την υποβολη των φορολικων δηλωσεων οποτε θα εχουν τα νεα στοιχεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα