k_w_t Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, phanispal είπε Εκδόθηκε ο Έναντι σήμερα, και για πρώτη φορά αναφέρει κιλοβατώρες για κατανάλωση διμήνου, 505 τον αριθμό. Πρώτον, μου φαίνονται λίγες για την κατανάλωση που έχω κάνει (δουλεύω το θερμοσίφωνα αν και έχω ηλιακό επειδή έχω μωρό), και δεύτερον πότε ήρθαν και μέτρησαν; Εκτός κι αν είναι πλασματικό το νούμερο. Πολυ τυχερος εισαι.. εμενα μου εκαναν το αντιθετο 2500kw μου ειχαν βαλει χωρις να τις εχω καψει.. 1
phanispal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, Vasivouzoukos είπε Ο έναντι πλασματικός είναι και πάει με την κατανάλωση του περσινού χρόνου. Ο εκαθαριστικός είναι που έχει προηγηθεί καταμέτρηση. Ναι, το φαντάζομαι, απλά το περίεργο είναι ότι πρώτη φορά αναγράφεται ποσότητα κατανάλωσης. Με ποια λογική ας πούμε μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν αυτό το πράγμα, ενώ πριν δεν το έκαναν; 3 λεπτά πριν, k_w_t είπε Πολυ τυχερος εισαι.. εμενα μου εκαναν το αντιθετο 2500kw μου ειχαν βαλει χωρις να τις εχω καψει.. Χαχα, ΟΚ γίνονται κι αυτά.
k_w_t Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, phanispal είπε Χαχα, ΟΚ γίνονται κι αυτά. Αυτα τα πραγματα ειναι καλο να μην γινονται... 580€ εναντι ??? Εφυγα απο την ΔΕΗ και πηγα σε αλλο παροχο. Ηρθαν πηραν μετρηση και βγηκε λιγοτερο και μαλιστα σε 3μηνο οχι διμηνο. Μειον την εγγυηση εδωσα περιπου 300€ και εφυγα.... 1
phanispal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Το πήρα στην πλάκα επειδή φαντάστηκα ότι ήταν απλά λάθος η μέτρηση ή κάτι τέτοιο και ότι έβγαλες άκρη. Τελικά το ρολόι έγραψε όντως τέτοια διαφορά;
rus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, k_w_t είπε Αυτα τα πραγματα ειναι καλο να μην γινονται... 580€ εναντι ??? Εφυγα απο την ΔΕΗ και πηγα σε αλλο παροχο. Ηρθαν πηραν μετρηση και βγηκε λιγοτερο και μαλιστα σε 3μηνο οχι διμηνο. Μπορεις να μη τα πληρωσεις και να περιμενεις το άλλο διμηνο για τον εκκαθαριστικο. Εκει θα αφαιρούνται από τη λιστα, αλλα θα προστιθενται από κατω ως "προηγουμενο ανεξοφλητο ποσο". Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από rus
Cradle_of_filth Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2019 παιδια εγω εχω ΚΟΤ Α https://i.imgur.com/ZLrDLYo.jpg οι λοιπες χρεωσεις εκτως απο το ρευμα ειναι φυσιολογικες; πρεπει να πληρωνω ΥΚΩ, ΕΤΜΕΑΡ κτλπ;
christakos07 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Cradle_of_filth είπε παιδια εγω εχω ΚΟΤ Α https://i.imgur.com/ZLrDLYo.jpg οι λοιπες χρεωσεις εκτως απο το ρευμα ειναι φυσιολογικες; πρεπει να πληρωνω ΥΚΩ, ΕΤΜΕΑΡ κτλπ; Σαφώς. Μείωση στην τιμή της kwh έχεις, όχι στα πάγια. 1
rus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δειτε αυτο το λογ/σμο, στην αριστερη στηλη οι ημερησιες και οι νυχτερινες κιλοβατώρες, στη δεξια στηλη της τιμολογησης οι ημερησιες εχουν αυξηθεί και οι νυχτερινες εχουν μειωθεί! Το αθροισμα είναι και στις δυο στηλες 1984 κιλοβατωρες. Στη δεξια υπαρχει η εκπτωση του κοτ σε 800 απ αυτές. Πως εξηγειται ότι το κοτ αυξησε τις ημερησιες και μειωσε τις νυχτερινες? Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από rus
takoulou Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Καλημερα.. Σου δειχνει την καταλανωση που κανεις.. Σε ημερησιο και νυχτερινο ρευμα.. Αλλα φαινεται μεγαλη καταναλωση σε ημερησιο και οχι τοσο πολυ σε νυχτερινο ρευμα.. Θα πρεπει να ρωτησεις αν σε συμφερει να εχεις νυχτερινο τιμολογιο τωρα που εισαιι στο κοινωνικο τιμολογιο.. Να ρωτησεις καλυτερα..Παρε τηλεφωνο στην Δεδδηε...
rus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημερα.. Σου δειχνει την καταλανωση που κανεις.. Σε ημερησιο και νυχτερινο ρευμα.. Αλλα φαινεται μεγαλη καταναλωση σε ημερησιο και οχι τοσο πολυ σε νυχτερινο ρευμα.. Το ερωτημα ειναι, γιατι στη τιμολογηση αλλαζει τα νουμερα? Γιατι ανεβαζει τις κιλοβατώρες του ημερησιου και κατεβαζει του νυχτερινου?
phanispal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ίδιο είχα αναρωτηθεί κι εγώ πιο πίσω και μάλιστα εσύ μου είχες απαντήσει εννοώντας ότι είχες καταλάβει το λόγο. Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2019 από phanispal
rus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, phanispal είπε Το ίδιο είχα αναρωτηθεί κι εγώ πιο πίσω και μάλιστα εσύ μου είχες απαντήσει εννοώντας ότι είχες καταλάβει το λόγο. Noμιζω εσυ ειχες ρωτησει κατι διαφορετικο, για θυμησε μου το ποστ να μη το ψαχνω.
rus Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Οντως ειχες κανει παρομοια ερωτηση, και απαντησα "Mαλλον σου εχει υπολογισει την εκπτωση από την ημρ/νια ενταξης στο κοινωνικο". Στη δικη μου περιπτωση το κοινωνικο ηταν μονο για 2 από τους 4μηνες. Αρα καπου εκει βρισκεται ομοιως και η απαντηση στο... γριφο.
johnnyman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Kαλημερα παιδια!!Ειμαι κατοχος κοτ-β. Καπου πηρε το ματι μου οτι θα πρεπει να ξανακανουμε αιτησεις? Πρεπει να ξαναγινει αιτηση αμεσα? Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα