Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι βεβαια, το νυχτερινο εχει παγιο. Και η αιτηση  κοστιζει καποιες δεκάδες ευρω.

Επι του θεματος τωρα, η εκπτωση ισχυει και στις κιλοβατώρες του νυχτερινου, σωστα? Αρα με κοτβ είναι 0,0661-0,045=0,021€.

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν αφαιρειται το νυχτερινο ρευμα αφαρειται και το παγιο  του νυχτερινου τιμολογου.... Δεν κοστιζεικατι... Στο νυχτερινο τιμολογιο ειναι παραπανω η χρεωση... . Απο οτι στο Κοτβ..

Δημοσ.

Μαλλον δε καταλαβες τι ειπα, η χρεωση του νυχτερινου είναι 0,0661€, σωστα? Αρα με την εκπτωση -0,045€ πόσο θα παει?

Το νυχτερτινο δεν αφαιρειται απλα με ένα τηλεφωνο, αυτό να εχεις υποψη σου.

Δημοσ.

Ειπα θα κανεις αιτηση στην Δεδδηε... Θα πας καιι θα ζητησεις...Αλλα αν εχεις ολα τα στοιχεια γινεται και απο τηλεφωνο...

(εχω ρωτησει για μενα που βαζω αργα πληντυριο και τα σχετικα μου ειχαν πει οτι μπορεις αλλα θα πληρωνεις 2 παγια ενα για το κοινωνικο ενα για το βραδυνο).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ώστε θεωρεις οτι αν παρω σημερα τηλεφωνο και ζητησω ακυρωση του νυχτερινου, το αιτημα μου θα γινει αυτόματα αποδεκτο και από τις 25/1/19 θα χρεωνομαι μόνο ημερησιο? Οι μεχρι τωρα επαφες μου με τη δεη/δεδδηε δεν εχουν δειξει τετοια συνεπεια, κάθε άλλο.

Γιατι όμως κανεις να ζητησει καταργηση του νυχτερινου, όταν η εκπτωση του κοτ εφαρμόζεται πλεον και στο νυχτερινο?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα παρεις τηλφωνο την Δεδδηε.. Και θα ζητησεις την αφαιρεση του νυχτερινου... Αυτο θα γινει οταν θα ερθει  ο τεχνικος και στο κανει... Συνηθως γινεται   σε 5-6 μερες αυτο ... Μετα θα χρεωνεσαι το ημερησιο κοινωνικο τιμολογιο.. Θα βγει και  το παγιο του νυχτερινου... Ειπαμε δεν συμφερει το νυχτερινο αφου εχεις κοτ...

Η εταιρεία ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. διαθέτει τον αριθμό 210 6967500

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Θα παρεις τηλφωνο την Δεδδηε.. Και θα ζητησεις την αφαιρεση του νυχτερινου... Αυτο θα γινει οταν θα ερθει  ο τεχνικος και στο κανει... Συνηθως γινεται   σε 5-6 μερες αυτο ... Μετα θα χρεωνεσαι το ημερησιο κοινωνικο τιμολογιο.. Θα βγει και  το παγιο του νυχτερινου... Ειπαμε δεν συμφερει το νυχτερινο αφου εχεις κοτ...

Πως δε συμφερει, το κοτ εφαρμοζεται και στο νυχτερινο, το ειδες γραμμενο πολλες φορες αλλα επιμενεις να το αγνοεις, γιατι?

Ο τεχνικος αν τον ζητησεις τωρα παιζει να ρθει τα χριστουγεννα...

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, rus είπε

Πωες δε συμφερει, το κοτ εφαρμοζεται και στο νυχτερινο, το ειδες γραμμενο πολλες φορες αλλα επιμενεις να το αγνοεις, γιατι?

Ο τεχνικος αν τον ζητησεις τωρα παιζει να ρθει τα χριστουγεννα...

Δεν θα ερθει τα χριστουγεννα.. Κατι ξερω... Παρε ενα τηλεφωνο.. Σε ποια περιοχη εισα;;

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

Δεν θα ερθει τα χριστουγεννα.. Κατι ξερω... Παρε ενα τηλεφωνο..

Εμ κι εγω ξερω... δεν είμαι χθεσινος.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Μηπως δουλευω καπου και ξερω...

Τι ακριβως ξερεις? Μολις παρεθεσες λινκ με δεδομενα του 2015 που στο μεταξυ εχουν αλλαξει.

Δημοσ.

Εκδόθηκε ο Έναντι σήμερα, και για πρώτη φορά αναφέρει κιλοβατώρες για κατανάλωση διμήνου, 505 τον αριθμό.

Πρώτον, μου φαίνονται λίγες για την κατανάλωση που έχω κάνει (δουλεύω το θερμοσίφωνα αν και έχω ηλιακό επειδή έχω μωρό), και δεύτερον πότε ήρθαν και μέτρησαν;

Εκτός κι αν είναι πλασματικό το νούμερο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εκδόθηκε ο Έναντι σήμερα, και για πρώτη φορά αναφέρει κιλοβατώρες για κατανάλωση διμήνου, 505 τον αριθμό.

Πρώτον, μου φαίνονται λίγες για την κατανάλωση που έχω κάνει (δουλεύω το θερμοσίφωνα αν και έχω ηλιακό επειδή έχω μωρό), και δεύτερον πότε ήρθαν και μέτρησαν;

Εκτός κι αν είναι πλασματικό το νούμερο.

Ο έναντι πλασματικός είναι και πάει με την κατανάλωση του περσινού χρόνου.

Ο εκαθαριστικός είναι που έχει προηγηθεί καταμέτρηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...