arcadian27 Δημοσ. Σάββατο στις 07:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:35 μμ 31 λεπτά πριν, jkoukos είπε To θέμα είναι ότι έχεις αλλάξει μετρητή, οπότε αλλάζει και ο σειριακός αριθμός του. "Κανονικά" θα πρέπει να εμφανισθεί διακριτή ένδειξη των καταναλώσεων ανά μετρητή και οι χρεώσεις να είναι οι συνολικές του ημερήσιου και των 2 μετρήσεων, από την στιγμή που δεν άλλαξες πάροχο. Ωστόσο (εξού και τα εισαγωγικά) δεν γνωρίζω τον τρόπο που το λογιστήριο του παρόχου κάνει τους υπολογισμούς και δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος κανονισμός που να προβλέπει κάτι σχετικό. Περίμενε να βγει πρώτα ο λογαριασμός και βλέπεις πως θα πορευθείς στην συνέχεια. Ναι για να ξέρω πως θα πορευτώ ρώτησα. Μαζί τους που μίλησα μου είπαν ότι θα βγει άμεσα ωστόσο σε αυτούς φαίνεται μέχρι στιγμής μόνο η ένδειξη που πήραν τον Ιανουάριο ενώ σε εμένα στο dedie app φαίνεται και η ένδειξη την ημέρα της αλλαγής. Έδειξα πολύ αυτοσυγκράτηση στο θέμα της θέρμανσης το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο παρότι σε περιοχή με τσουχτερό κρύο ακριβώς για να μην το χάσω. Τώρα να το χάσω από λογιστικές αλχημείες άδικο μου φαίνεται.
ev_trantos Δημοσ. Κυριακή στις 09:45 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:45 πμ Σχετικά με τα δημοτικά τέλη ανεβάζω δύο φώτο του τωρινού μήνα που μου τα χρεώνει και του προηγούμενου που δεν τα χρεώνει, όπως έκανε όλα τα χρόνια ως τώρα (2019-2025). Το ερώτημα μου είναι: πρέπει να τα χρεώνει βάση κάποιου νέου νόμου ή πρόκειται για λάθος; Ευχαριστώ.
dhmak Δημοσ. Κυριακή στις 11:18 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:18 πμ Μήπως ο συγκεκριμένος δήμος, αναπροσάρμοσε την πολιτική του περί δημοτικών τελών ;; , γιατί δεν είναι βάσει νόμου η απαλλαγή αλλά βάσει κοινωνικής πολιτικής του εκάστοτε δήμου.
Bloummy Δημοσ. Κυριακή στις 02:21 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:21 μμ 19 ώρες πριν, ekrepali είπε Βλακείες λένε... άμα δεν έχεις μπει σε μηνιαία καταμέτρηση θα πρέπει να βγάζουν είτε έναντι με δική σου ένδειξη (στη ζενίθ, όχι στον δεδδηε) ή έναντι με εκτιμηση από τον ΔΕΔΔΗΕ βάσει ιστορικού κατανάλωσης. Aν δεν έχεις μπλε τιμολόγιο στη ζενίθ και μπορεις να φύγεις αζημίως... θα σου πρότεινα να πας elpedison αν θες μηνιαίους. Ευχαριστώ! Το θέμα είναι ότι με κανένα προηγούμενο πάροχο δεν είχα τέτοιο θέμα μιας και δίνοντας μετρητές έβγαζαν έναντι Με ένδειξη πελάτη κ μόνο η ζενίθ είπε ότι δεν γίνεται. Είμαι στο smart κ επειδή βλέπω ότι ακόμα συμφέρει (έχω κ αέριο εκεί άρα - 45%) γι αυτό μένω.. Προς το παρόν έδωσα ένδειξη ΜΈΣΩ ΔΕΔΔΗΕ.. αν βγει πάλι έναντι λέω να ρωτήσω μέσω ραε..
GREGORYMO Δημοσ. Κυριακή στις 03:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:15 μμ 5 ώρες πριν, ev_trantos είπε Σχετικά με τα δημοτικά τέλη ανεβάζω δύο φώτο του τωρινού μήνα που μου τα χρεώνει και του προηγούμενου που δεν τα χρεώνει, όπως έκανε όλα τα χρόνια ως τώρα (2019-2025). Το ερώτημα μου είναι: πρέπει να τα χρεώνει βάση κάποιου νέου νόμου ή πρόκειται για λάθος; Ευχαριστώ. Είναι θέμα δήμου. ΜΗΠΩΣ άλλαξε πολιτική? Εκεί θα απευθυνθείς 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα