Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, k0stas1 said:

Καλησπέρα σε όλους αν μπορεί κάποιος να μου πει αν ισχύει κάτι.

Πήγα elpedison πριν έναν μήνα. Έχω εγκεκριμένη αίτηση ΚΟΤ την 1/9/2024 η οποία είναι ακόμα εγκεκριμένη.

Στον λογαριασμό elpesidon που εκδόθηκε δεν φαίνομαι κοτ και μου λένε ότι σε κάθε αλλαγή πάροχου πρέπει να ακυρώνω την παλιά αίτηση και να κάνω νέα. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Βλακείες σου λένε... άλλαξα ένα σωρό παρόχους πέρυσι, μεταξύ αυτών και elpedison 2 φορές, και δεν έκανα νέα αίτηση ΚΟΤ... ενημερώθηκαν αυτόματα. Κάνε στον ΔΕΔΔΗΕ ένα τηλέφωνο και ρώτα α) αν φαίνεται ενεργό το ΚΟΤ και β) αν έχουν ενημερώσει την elpedison ότι έχεις ΚΟΤ.

Επίσης τσέκαρες μη τυχόν έκανες μηνιαία υπέρβαση κατανάλωσης; Πόσο όριο ΚΟΤ έχεις, πόσες kw έκαψες στο ημερήσιο και πόσες μέρες είναι ο λογαριασμός;

Επίσης έλεγξε τα αυτονόητα... αν η elpedison έχει περάσει σωστά τον αριθμό παροχής και το ΑΦΜ, γιατί έχουμε δει μέχρι και τέτοια λάθη!

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
  • Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, k0stas1 είπε

Είμαι κανονικά ΚΟΤ. Η απορία μου λύθηκε εν μέρει. Θα κάνω ένα τηλέφωνο στην δεδηε να δω αν εμφανίζομαι σαν ΚΟΤ και μετά θα τους κυνηγήσω.

Στον προηγούμενο λογαριασμό έγραφε Κοτ?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Στον προηγούμενο λογαριασμό έγραφε Κοτ?

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Στον προηγούμενο λογαριασμό που ήταν ως 4/11 στην Volton έλεγε κανονικά ΚΟΤ. Επίσης οι kwh μου είναι ελάχιστες 100-150 τον μήνα και στον λογαριασμό της ελπεντισον που υπάρχει το θέμα 100 κιλοβατώρες έναντι είναι. 

• Like 1
Δημοσ.
30 minutes ago, k0stas1 said:

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Στον προηγούμενο λογαριασμό που ήταν ως 4/11 στην Volton έλεγε κανονικά ΚΟΤ. Επίσης οι kwh μου είναι ελάχιστες 100-150 τον μήνα και στον λογαριασμό της ελπεντισον που υπάρχει το θέμα 100 κιλοβατώρες έναντι είναι. 

Nα'σαι άρα τόσο γκαντέμης και να μην ενημερώθηκε η elpedison απ'τον ΔΕΔΔΗΕ ότι είσαι δικαιούχος ΚΟΤ... αυτόματα γίνεται πάντα. Εγώ βέβαια για καλό και για κακό όταν άλλαζα πάροχο, περίμενα 2-3 εργάσιμες και ρωτούσα τον πάροχο αν βλέπει ενεργό το ΚΟΤ ή όχι.

Το πρόβλημα στη περίπτωση σου είναι να μη μπλέξεις με τους δεινόσαυρους στο ΗΔΙΚΑ... μού'χει τύχει στο τηλέφωνο να μου λένε ότι δε χρειάζεται νέα αίτηση, ενώ γραπτώς μου είχανε απαντήσει ότι χρειάζεται και με παρέπεμψαν στις απαρχαιωμένες οδηγίες στο site.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, ekrepali είπε

Nα'σαι άρα τόσο γκαντέμης και να μην ενημερώθηκε η elpedison απ'τον ΔΕΔΔΗΕ ότι είσαι δικαιούχος ΚΟΤ... αυτόματα γίνεται πάντα. Εγώ βέβαια για καλό και για κακό όταν άλλαζα πάροχο, περίμενα 2-3 εργάσιμες και ρωτούσα τον πάροχο αν βλέπει ενεργό το ΚΟΤ ή όχι.

Το πρόβλημα στη περίπτωση σου είναι να μη μπλέξεις με τους δεινόσαυρους στο ΗΔΙΚΑ... μού'χει τύχει στο τηλέφωνο να μου λένε ότι δε χρειάζεται νέα αίτηση, ενώ γραπτώς μου είχανε απαντήσει ότι χρειάζεται και με παρέπεμψαν στις απαρχαιωμένες οδηγίες στο site.

Ο Δεδηε μου απάντησε ότι εμφανίζομαι κανονικά κοτ και έκανα επίσης αίτημα μεταφοράς στον Ήρων χθες και στο συμβόλαιο που μου έστειλαν χωρίς να τους ενημερώσω εγώ ότι είμαι δικαιούχος  και χωρίς να φαίνεται στον τελευταίο λογαριασμό της elpedison που τους απέστειλα φυσικά, εκεί που λέει δικαιούχος κοτ στο συμβόλαιο βάλανε ναι.

Άρα ο δεδηε με βλέπει δικαιούχο, ο Ήρων με βλέπει μόνο η ελπεντισον έχει το θέμα.

Επεξ/σία από k0stas1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...