Damned7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Μάλλον δεν το έγραψα σωστά. Αυτό τον μήνα είχα κατανάλωση ημέρας 349KW και νύχτας 200KW. Δεν μου έβαλαν καθόλου έκπτωση. Δεν έπρεπε να έχω έκπτωση ΚΟΤ για τη ημερήσια κατανάλωση. Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω και μου είπαν ότι δεν μου έβαλαν έκπτωση ΚΟΤ γιατί πέρασα το όριο των 350KW τον μήνα. Αυτη την κατανάλωση έχω πάνω κάτω τον μήνα και πάντα είχα έκπτωση για τη ημερήσια κατανάλωση που δεν ξεπερνά τις 350KW τον μήνα.
BrunoB Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 45 minutes ago, Damned7 said: Άλλαξε κάτι στο ΚΟΤ? Πλέον μετράνε και τις νυχτερινές KW ? Αν οι ημερήσιες είναι κάτω από το όριο συμπληρώνουν και από νυχτερινές , μέχρι τις kWh του ορίου σου. 1
Damned7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Ok έβγαλα άκρη γιατί ξαναμίλησα με ΔΕΗ. Άλλα σου λέει ο ένας άλλα ο άλλος. Ανάλογα σε ποιον υπάλληλο θα πέσεις.
BrunoB Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 12 minutes ago, Damned7 said: Ok έβγαλα άκρη γιατί ξαναμίλησα με ΔΕΗ. Τι παίχτηκε?
Damned7 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 O λογαριασμός που βγήκε δεν ήταν για ένα μήνα αλλά για 23 ήμερες. Θα βάλουν την ανάλογη έκπτωση στον επόμενο λογαριασμό που θα είναι για έναν μήνα. 2
physnik Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Damned7 είπε Άλλαξε κάτι στο ΚΟΤ? Πλέον μετράνε και τις νυχτερινές KW ? Εγώ ήξερα ότι το ΚΟΤ είναι μόνο για την κατανάλωση ημέρας και αν είσαι κάτω από το όριο συμπληρώνουν και από το νυχτερινό. Αυτό ακριβώς γίνεται. Ακόμα δεν άλλαξε κάτι. 3 ώρες πριν, phanispal είπε Η έκπτωση γίνεται σε όλες, ημερήσιες και νυχτερινές. Μόνο αν οι ημερήσιες + νυχτερινές δεν υπερβαίνουν το όριο. Αλλά τότε ο πάροχος χρεώνει και τις νυχτερινές με το ημερήσιο τιμολογίου και μετά γίνεται η έκπτωση.
fitsoulas2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2024 Στις 29/11/2024 στις 4:28 ΜΜ, physnik είπε Μόνο αν οι ημερήσιες + νυχτερινές δεν υπερβαίνουν το όριο. Αλλά τότε ο πάροχος χρεώνει και τις νυχτερινές με το ημερήσιο τιμολογίου και μετά γίνεται η έκπτωση. Χρεωνει νυχτερινες οσες ακριβως χρειαζεται για να πιαστει το οριο, χρεωνει ολες οσες υπαρχουν, ή χρεωνεις οσες του καπνισει? Ρωταω γιατι σε εμενα στο τελευταιο μου λογ/σμο συνεβη το τριτο😁
physnik Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Στις 1/12/2024 στις 4:39 ΠΜ, fitsoulas2024 είπε Χρεωνει νυχτερινες οσες ακριβως χρειαζεται για να πιαστει το οριο, χρεωνει ολες οσες υπαρχουν, ή χρεωνεις οσες του καπνισει? Ρωταω γιατι σε εμενα στο τελευταιο μου λογ/σμο συνεβη το τριτο😁 Χρεώνει με ημερήσια χρέωση όσες νυχτερινές απαιτούνται μέχρι το όριο και μετά κάνει την έκπτωση. Οι υπόλοιπες νυχτερινές χρεώνονται με νυχτερινή χρέωση χωρίς έκπτωση.
megapaixtaras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 https://www.cnn.gr/oikonomia/chrima/story/451023/koinoniko-timologio-allazei-to-orio-katanalosis-erxetai-neo-systima-me-vathmoimeres
fitsoulas2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, physnik είπε Χρεώνει με ημερήσια χρέωση όσες νυχτερινές απαιτούνται μέχρι το όριο και μετά κάνει την έκπτωση. και πως εξηγεις εδω οτι ενω ηθελε μονο 3 για το οριο, χρεωσε 60?
SofoS@ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2024 @fitsoulas2024 Πότε εγκρίθηκε η αίτηση του ΚΟΤ και τι όρια έχεις; 1400 ή 1600; Επίσης για πόσες μέρες ακριβώς είναι ο λογαριασμος; 30;
fitsoulas2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, SofoS@ είπε Πότε εγκρίθηκε η αίτηση του ΚΟΤ και τι όρια έχεις; 1400 ή 1600; Επίσης για πόσες μέρες ακριβώς είναι ο λογαριασμος; 30; Oπως μπορεις να καταλαβεις απο το παγιο, ο λογ/σμος αφορα περιοδο ακριβως 30 ημερων. Απο τις 30 αυτες μερες μονο οι 18 εχουν ΚΟΤ Α, γιαυτο και το οριο ειναι 215 αντι 350. Ενδεχομενως αυτη η ιδιομορφια να εκτροχιασε το (αυτοματο?) συστημα και να μετεφερε 60 αντι για 3 κιλοβατωρες.
BrunoB Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 9 hours ago, fitsoulas2024 said: Oπως μπορεις να καταλαβεις απο το παγιο, ο λογ/σμος αφορα περιοδο ακριβως 30 ημερων. Απο τις 30 αυτες μερες μονο οι 18 εχουν ΚΟΤ Α, γιαυτο και το οριο ειναι 215 αντι 350. Ενδεχομενως αυτη η ιδιομορφια να εκτροχιασε το (αυτοματο?) συστημα και να μετεφερε 60 αντι για 3 κιλοβατωρες. Αν μπορεις δωσε ημερομηνιες του λογαριασμου. Ησουν παντα ΔΕΗ? Ειναι πρωτη φορα ΚΟΤ? Μηπως αργησες να ανανεωσεις αν ειναι παλιο ΚΟΤ? Κοιτα στο ΙΔΙΚΑ ημερομηνια εγκρισης και πες, για καποιο λογο εχουν χαθει μερες ΚΟΤ. Αν δεν θα'πρεπε, στο τελος θα μιλησεις με ΙΔΙΚΑ και ΔΕΗ. Αλλα αν θες δωσε μας τα στοιχεια αυτα να δουμε.
fitsoulas2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, BrunoB είπε Αν μπορεις δωσε ημερομηνιες του λογαριασμου. Ησουν παντα ΔΕΗ? Ειναι πρωτη φορα ΚΟΤ? Μηπως αργησες να ανανεωσεις αν ειναι παλιο ΚΟΤ? Κοιτα στο ΙΔΙΚΑ ημερομηνια εγκρισης και πες, για καποιο λογο εχουν χαθει μερες ΚΟΤ. Αν δεν θα'πρεπε, στο τελος θα μιλησεις με ΙΔΙΚΑ και ΔΕΗ. Αλλα αν θες δωσε μας τα στοιχεια αυτα να δουμε. Eιπαμε, ειναι 30 ημερες ακριβως. Εχουν χαθει 12 μερες γιατι ξεχασα να το ανανεωσω. Δεν υπαρχει κατι αλλο να δουμε και τι να μιλησω, η διαφορά νυχτερινου-πρωινου ειναι 2-3 λεπτα, επι 57=1,7€ max. Δε ξερω μηπως επηρεαζονται και οι Ρυθμιζομενες Χρεωσεις.
BrunoB Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, fitsoulas2024 said: Εχουν χαθει 12 μερες γιατι ξεχασα να το ανανεωσω ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα