Προς το περιεχόμενο

Κοινωνικό τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος.

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, theoilia είπε

Μια ερώτηση ρε παιδιά. Πήγα να κάνω την αίτηση για την μητέρα μου και ενώ στο ε1 το δηλωθέν εισόδημα είναι κάτω από το όριο του ΗΔΙΚΑ,στην πλατφόρμα του ΚΟΤ της έχει άλλο εισόδημα, υπέρ διπλάσιο. Τι κάνουμε τώρα; Θεωρητικά αντλούν πληροφορίες από την ΑΑΔΕ για το εισόδημα αλλά ρε γαμωτο η ΑΑΔΕ έχει άλλο ποσό στο δηλωθέν εισόδημα...Τι κάνουμε σε τέτοια περίπτωση;

Υπάρχουν και άλλα άτομα στο νοικοκυριό μήπως και παίρνει και το δικό τους εισόδημα σαν οικογενειακό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι να πω και αφού λέτε πως δεν γίνεται τίποτα... έκανα μακακια που μπήκα να κάνω καινούργια αίτηση γιατί τώρα ακυρώθηκε και η υπάρχουσα. Καλή καρδιά...

1 ώρα πριν, theoilia είπε

Τι να πω και αφού λέτε πως δεν γίνεται τίποτα... έκανα μακακια που μπήκα να κάνω καινούργια αίτηση γιατί τώρα ακυρώθηκε και η υπάρχουσα. Καλή καρδιά...

ΜΗΠΩΣ είναι ελεύθερος επαγγελματίας η μάνα?

1 ώρα πριν, theoilia είπε

92 ετών η μάνα με μόνο εισόδημα την σύνταξη της . 

πήγαινε να κάνεις την αίτηση το κέντρο κοινότητας να δούνε απο που προκύπτει το πόσο.

• Thanks 1

5 ώρες πριν, theoilia είπε

Πηγες σε εναν λογιστη να δεις και να το ρωτησεις... Απο που προκυπτει το ποσο  και σε αποριπτει;

4 hours ago, theoilia said:

92 ετών η μάνα με μόνο εισόδημα την σύνταξη της . 

To ποσό που αναγραφεται στο Κοτ είναι το συνολικό όλου του νοικοκυριου (μαζί με τους φιλοξενούμενους).

Αν κάποιος έχει φορολογηθεί τεκμαρτά, προσμετράται το τεκμαρτό.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται κάποιος που η τελευταία αίτησή του για ΚΟΤ Β ήταν το 2019, να συνεχίζει να το παίρνει μέχρι και σήμερα;

Επεξ/σία από loutrikan

Δεν έχει κάνει ούτε το άλλο μέλος του νοικοκυριού απ' οτι βλέπω. Τους την είχα κάνει εγώ τελευταία φορά την αίτηση και τώρα φαίνεται ακυρωμένη.

Έγινε αίτηση για ΚΟΤ-Β ενώ δικαιούται ΚΟΤ-Α, αν γίνει ακύρωση αίτησης θα ξανά αφήσει να γίνει καινούρια; Το έχει δοκιμάσει κάνεις σίγουρα; Τι σαΐνια λογιστές υπάρχουν....

2 ώρες πριν, loutrikan είπε

Δεν έχει κάνει ούτε το άλλο μέλος του νοικοκυριού απ' οτι βλέπω. Τους την είχα κάνει εγώ τελευταία φορά την αίτηση και τώρα φαίνεται ακυρωμένη.

Όπως και να 'χει, προς συμφέρον τους είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση. Εκτός αν μου διαφεύγει κάτι.

Πότε είναι καλύτερα να υποβάλλουμε τη νέα αίτηση κοτ ; Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη ή τελευταία μέρα πέμπτη; Παίζει κάποιο ρόλο ως προς τον έλεγχο και επιβεβαίωση ; 

1 λεπτό πριν, Greg29M είπε

Πότε είναι καλύτερα να υποβάλλουμε τη νέα αίτηση κοτ ; Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη ή τελευταία μέρα πέμπτη; Παίζει κάποιο ρόλο ως προς τον έλεγχο και επιβεβαίωση ; 

Αν δικαιούσαι δεν έχει καμία σημασία 

Καλημέρα, είμαι δικαιούχος Κοτ Γ, μπορώ αν θέλω τώρα που λήγει η διορία να κάνω αίτηση για Κοτ β και μετά από 2 βδομάδες να την ακυρώσω και να κάνω για Κοτ Γ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...