korakios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler 11 λεπτά πριν, gemis XTX είπε Δλδ να επέλεγα Ήρων να μη τους ρωτούσα τίποτα και να ρίσκαρα αν θα πάρω το 100ρικο; εννοείται , αυτονόητο ήταν , αν απο εδώ και στο εξής σταματήσουν να το δίνουν , καταλαβαίνεις το λόγο και τη σοβαρότητα , αν όχι δε χρειάζεται να το αναλύσουμε , ο καθένας κάνει ότι νομίζει και τέλος Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από korakios
Greg29M Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, korakios είπε έδινε έξτρα 50 αλλά πλάκωσαν τηλέφωνα και το πήραν γραμμή το όριο είναι με 1400 για 19 μέρες 1400*19/120=221kw , κανονικά τη χάνεις την έκπτωση ΚΟΤ , αλλά αν είναι έναντι δες στον εκκαθαριστικό τι θα παίξει έχω όριο τετραμηνιαιο 1800kwh ενώ στο τηλ και στη σύμβαση είπαν για 50 ευρώ δώρο εγγραφής μου πιστώσαν 100 άτυπα
korakios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Greg29M είπε ενώ στο τηλ και στη σύμβαση είπαν για 50 ευρώ δώρο εγγραφής μου πιστώσαν 100 άτυπα είναι γνωστό αυτό , ελπίζω να μην το κόψουνε 1 λεπτό πριν, Greg29M είπε έχω όριο τετραμηνιαιο 1800kwh 1800*19/120=285 ,δες και τι έχεις κάψει νωρίτερα απο την αρχή του τετραμήνου , στείλε email επίσης αν καις αρκετά βάλε νυχτερινό να μην παίζεις με τα όρια
Greg29M Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, korakios είπε είναι γνωστό αυτό , ελπίζω να μην το κόψουνε 1800*19/120=285 ,δες και τι έχεις κάψει νωρίτερα απο την αρχή του τετραμήνου , στείλε email επίσης αν καις αρκετά βάλε νυχτερινό να μην παίζεις με τα όρια έχω σμαρτ μετρητή με νυχτερινό γενικά από 15/09 έως και 11/11 έχω κάψει 504kwh και από 12/11 εως και 29/11 300kwh
korakios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Spoiler 3 λεπτά πριν, Greg29M είπε έχω σμαρτ μετρητή με νυχτερινό ψηφιακό ή smart ? είναι διαφορετικά πάντως 3 λεπτά πριν, Greg29M είπε γενικά από 15/09 έως και 11/11 έχω κάψει 504kwh και από 12/11 εως και 29/11 300kwh στείλε email αρχικά , ο τελικός ήταν ?
Greg29M Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, korakios είπε Απόκρυψη περιεχομένων ψηφιακό ή smart ? είναι διαφορετικά πάντως στείλε email αρχικά , ο τελικός ήταν ? όχι δεν έφυγα ακόμα 😆 (εναντι με ενδειξη πελάτη) δεν έστειλα mail αλλά χρησιμοποίησα το app και πατησα αιτηματα και ερωτηματα χρεωσεων και το εγραψα εκει και λεει υπο διαχειριση ακομα
SofoS@ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, gemis XTX είπε Να ρωτήσω εγώ κάτι.. μίλησα μέσω chat με την elpedison και τους ρώτησα αν φαίνεται στο σύστημα τους το ΚΟΤΒ και μου είπαν ότι φαίνεται.. αλλά να ρωτήσω μου είπαν και στην ΗΔΙΚΑ πότε πρέπει να κάνω ξανά εκνεου.. από τη στιγμή που άλλαξε αυτόματα το ΚΟΤ στον καινούριο πάροχο λογικά δε χρειάζεται να κάνω κάτι σωστά; επίσης η πάγια εντολή για να γλιτώσω την εγγύηση θα πρέπει να βγει ο πρώτος λογαριασμός και μετά να δηλώσω την κάρτα στο σάιτ τους; Για την πάγια εντολή βάλε κάρτα πριν εκδοθεί ο λογαριασμός, αλλιώς ο πρώτος θα έχει την εγγύηση..
korakios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Greg29M είπε όχι δεν έφυγα ακόμα 😆 (εναντι με ενδειξη πελάτη) δεν έστειλα mail αλλά χρησιμοποίησα το app και πατησα αιτηματα και ερωτηματα χρεωσεων και το εγραψα εκει και λεει υπο διαχειριση ακομα αν δεν είχες κάνει υπέρβαση στο έτος δικαιούσαι 10% όριο (μέχρι το όριο παίρνει ΚΟΤ και το υπόλοιπο 10% τιμολογείται κανονικά , κυρίως δεν χάνεις την έκπτωση) δλδ με 1800 όριο είσαι στις 313 κιλοβατώρες μαξ με το 10% τώρα με τις εκκαθαρίσεις απο συχνές αλλαγές πριν ολοκλήρωση 4μήνου δεν ξέρω πως πάει @ekrepali αν κάνει κάποιος 3 αλλαγές (μια ανα μήνα) στο τετράμηνο και βγει εκτός ορίων τον ένα μήνα , έχεις ιδέα πως υπολογίζεται ? χάνεις για ένα μήνα την έκπτωση και συνεχίζει κανονικά ? Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από korakios
ekrepali Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 6 minutes ago, korakios said: @ekrepali αν κάνει κάποιος 3 αλλαγές (μια ανα μήνα) στο τετράμηνο και βγει εκτός ορίων τον ένα μήνα , έχεις ιδέα πως υπολογίζεται ? χάνεις για ένα μήνα την έκπτωση και συνεχίζει κανονικά ? Εννοείται το χάνεις αν κάνεις αναλογική υπέρβαση σε κάποιον μήνα. Κι αν λάβεις υπόψιν πιθανές καθυστερήσεις στην αλλαγή παρόχου και ετεροχρονησμένες ενδείξεις, μπορεί να χάσεις και το ΚΟΤ σε μήνες που είχες την εντύπωση πως δεν έκανες υπέρβαση! Έτσι και ισχύσουν οι μηνιαίες εκκαθαρίσεις θα'μαστε κάθε με τα κουμπιουτεράκια... όσο για αλλαγές παρόχου μάλλον θα πρέπει να τις αποφεύγουμε αν είμαστε στο όριο κατανάλωσης. 1
Greg29M Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, korakios είπε αν δεν είχες κάνει υπέρβαση στο έτος δικαιούσαι 10% όριο (μέχρι το όριο παίρνει ΚΟΤ και το υπόλοιπο 10% τιμολογείται κανονικά , κυρίως δεν χάνεις την έκπτωση) δλδ με 1800 όριο είσαι στις 313 κιλοβατώρες μαξ με το 10% τώρα με τις εκκαθαρίσεις απο συχνές αλλαγές πριν ολοκλήρωση 4μήνου δεν ξέρω πως πάει @ekrepali αν κάνει κάποιος 3 αλλαγές (μια ανα μήνα) στο τετράμηνο και βγει εκτός ορίων τον ένα μήνα , έχεις ιδέα πως υπολογίζεται ? χάνεις για ένα μήνα την έκπτωση και συνεχίζει κανονικά ? Στο όριο 1800kwh δεν υπολογίζεται η νυχτερινή χρέωση σωστά; Άρα στις 313 μαξ μόνο ημερήσιες έτσι; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από Greg29M
korakios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Greg29M είπε Στο όριο 1800kwh δεν υπολογίζεται η νυχτερινή χρέωση σωστά; σωστά 17 λεπτά πριν, Greg29M είπε Άρα στις 313 μαξ μόνο ημερήσιες έτσι; έτσι 1
denis_kos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας, γιατί δεν υπολογίζεται η νυχτερινή χρέωση? Βάση του παρακάτω δεν την υπολογίζει? https://deddie.gr/el/upiresies/eidika-timologia/koinwniko-oikiako-timologio/timologisi/ Σε περίπτωση δικαιούχου Κ.Ο.Τ. με μετρητή κατανάλωσης νυκτερινού ρεύματος: ααα) Αν το άθροισμα της ημερήσιας και της νυκτερινής κατανάλωσης βρίσκεται εντός των ορίων ημερήσιας κατανάλωσης του δικαιούχου εφαρμόζεται και για τη νυχτερινή κατανάλωση η έκπτωση του Κ.Ο.Τ. και οι απαλλαγές από τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις τόσο του Κ.Ο.Τ. όσο και του νυκτερινού τιμολογίου. βββ) Αν το άθροισμα της ημερήσιας και της νυκτερινής κατανάλωσης υπερβαίνει τα όρια ημερήσιας κατανάλωσης του άρθρου 2 η έκπτωση του Κ.Ο.Τ. και οι απαλλαγές από τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις τόσο του Κ.Ο.Τ. όσο και του νυκτερινού τιμολογίου εφαρμόζονται για τη νυχτερινή κατανάλωση εντός των ως άνω ορίων και η υπερβάλλουσα νυχτερινή κατανάλωση τιμολογείται με το ισχύον οικιακό νυκτερινό τιμολόγιο του Προμηθευτή με τις κλίμακες της συνολικής κατανάλωσης. Για την εφαρμογή της έκπτωσης του Κ.Ο.Τ. επί της νυχτερινής κατανάλωσης, σύμφωνα με τα παραπάνω, ως χρέωση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας λογίζεται η χρέωση προμήθειας για την κατανάλωση ημέρας του Προμηθευτή.
Kzaxas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, korakios είπε δεν πάει έτσι ακριβώς , όλοι σε ΚΟΤ χάσανε το έξτρα 50ρικο , ελπίζω τουλάχιστον να μην το δώααν σε όσους το σκάλισαν αλλά να παραμείνει άτυπα Μακάρι να μείνει ,θα το διαπιστώσουμε όταν βγει ο πρώτος λογαριασμός που δεν το βλέπω τόσο γρήγορα με δαύτους 😂 1
korakios Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 26 λεπτά πριν, denis_kos είπε Καλησπέρα σας, γιατί δεν υπολογίζεται η νυχτερινή χρέωση? Βάση του παρακάτω δεν την υπολογίζει? https://deddie.gr/el/upiresies/eidika-timologia/koinwniko-oikiako-timologio/timologisi/ Σε περίπτωση δικαιούχου Κ.Ο.Τ. με μετρητή κατανάλωσης νυκτερινού ρεύματος: ααα) Αν το άθροισμα της ημερήσιας και της νυκτερινής κατανάλωσης βρίσκεται εντός των ορίων ημερήσιας κατανάλωσης του δικαιούχου εφαρμόζεται και για τη νυχτερινή κατανάλωση η έκπτωση του Κ.Ο.Τ. και οι απαλλαγές από τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις τόσο του Κ.Ο.Τ. όσο και του νυκτερινού τιμολογίου. βββ) Αν το άθροισμα της ημερήσιας και της νυκτερινής κατανάλωσης υπερβαίνει τα όρια ημερήσιας κατανάλωσης του άρθρου 2 η έκπτωση του Κ.Ο.Τ. και οι απαλλαγές από τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις τόσο του Κ.Ο.Τ. όσο και του νυκτερινού τιμολογίου εφαρμόζονται για τη νυχτερινή κατανάλωση εντός των ως άνω ορίων και η υπερβάλλουσα νυχτερινή κατανάλωση τιμολογείται με το ισχύον οικιακό νυκτερινό τιμολόγιο του Προμηθευτή με τις κλίμακες της συνολικής κατανάλωσης. Για την εφαρμογή της έκπτωσης του Κ.Ο.Τ. επί της νυχτερινής κατανάλωσης, σύμφωνα με τα παραπάνω, ως χρέωση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας λογίζεται η χρέωση προμήθειας για την κατανάλωση ημέρας του Προμηθευτή. επειδή είναι όπως έγραψες Για την εφαρμογή της έκπτωσης του Κ.Ο.Τ. επί της νυχτερινής κατανάλωσης, σύμφωνα με τα παραπάνω, ως χρέωση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας λογίζεται η χρέωση προμήθειας για την κατανάλωση ημέρας του Προμηθευτή.
denis_kos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Αυτό αναφέρεται στην αρχικη τιμή χρέωσης της kwh πάνω στην οποία θα υπολογιστεί η έκπτωση ΚΟΤ αν το καταλαβαινω καλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα