washcloud Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 ...εκεί που "την είχες πατήσει", είναι που δεν είχες καταλάβει ότι το νόημα δεν ήταν να καταθέσεις την φορολογική για να κάνεις καπάκι αίτηση, αλλά να λήξει η περίοδος υποβολής για όλους. Τώρα τουλάχιστον το ξέρεις, για του χρόνου...
PastiGR Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα σας, Ήμουν δικαιούχος ΚΕΑ μέχρι 31/10 και είμαι δικαιούχος ΚΟΤ-Α όπως προβλέπεται. Αλλά από 1-11 και μετά δεν είμαι πλέον δικαιούχος ΚΕΑ. Θα πρέπει να ακυρώσω την αίτηση μου ή δεν θα έχω κάποιο θέμα στο μέλλον αφήνοντας την όπως έχει;
takoulou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Στις 7/11/2022 στις 3:10 ΜΜ, PastiGR είπε Καλησπέρα σας, Ήμουν δικαιούχος ΚΕΑ μέχρι 31/10 και είμαι δικαιούχος ΚΟΤ-Α όπως προβλέπεται. Αλλά από 1-11 και μετά δεν είμαι πλέον δικαιούχος ΚΕΑ. Θα πρέπει να ακυρώσω την αίτηση μου ή δεν θα έχω κάποιο θέμα στο μέλλον αφήνοντας την όπως έχει; Καλημέρα.. Άρα αφού είσαι δικαιούχος ΚΟΤ-Α θα γίνει αυτόματα αυτό..
The_Judas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Έκανα πρώτη φορά αίτηση για κοτ-β σημερα για τη μητέρα μου και εγκρίθηκε. Παίζει ρολο που έγινε εκπρόθεσμα μετά τις 31/10;
takoulou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, The_Judas είπε Έκανα πρώτη φορά αίτηση για κοτ-β σημερα για τη μητέρα μου και εγκρίθηκε. Παίζει ρολο που έγινε εκπρόθεσμα μετά τις 31/10; Θα δειξει... Υπομονη θα το δεις...
GREGORYMO Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 58 λεπτά πριν, The_Judas είπε Έκανα πρώτη φορά αίτηση για κοτ-β σημερα για τη μητέρα μου και εγκρίθηκε. Παίζει ρολο που έγινε εκπρόθεσμα μετά τις 31/10; Μάλλον θα 'χάσει' 9 ημέρες.
washcloud Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, The_Judas είπε Έκανα πρώτη φορά αίτηση για κοτ-β σημερα για τη μητέρα μου και εγκρίθηκε. Παίζει ρολο που έγινε εκπρόθεσμα μετά τις 31/10; ...το "31/10" ήταν (όπως κάθε χρόνο είναι) "deadline" για όσους ήδη ήταν από πέρσι δικαιούχοι. Όποια στιγμή του χρόνου και να πρωτοκάνει κανείς αίτηση, δεν έχει σημασία. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ όμως, για να μη χάσει καθόλου μέρες από το ΚΟΤ (εφ' όσον θα είναι και πάλι εντός εισοδηματικών/περιουσιακών κριτηρίων), θα πρέπει να της κάνεις αίτηση μεταξύ της πρώτης μέρας από την λήξη της περιόδου υποβολής των φορολογικών (φέτος ήταν η 1η 9ου) και βάθους χρόνου 2 μηνών (φετινό deadline η 31η 10ου). 1
Oliver12 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Έκανα αίτηση για μία ηλικιωμένη γειτόνισσα, η οποία εγκρίθηκε. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο?
GREGORYMO Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Oliver12 είπε Έκανα αίτηση για μία ηλικιωμένη γειτόνισσα, η οποία εγκρίθηκε. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο? Οχι 1
washcloud Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Oliver12 είπε Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο? Απλά να της πεις να ξέρει (να πει σε κάποιον άλλον δικό της νέο πχ) ότι του χρόνου θα πρέπει να ξαναγίνει η αίτηση, μετά την λήξη της περιόδου των φορολογικών δηλώσεων και για 2 μήνες περιθώριο, καθώς δεν αποκλείεται να μην είσαι εύκαιρος του χρόνου (ίσως). Αν την φορολογική της την κάνει λογιστής μπορεί επίσης ν' απευθυνθεί σε αυτόν για του χρόνου, σε περίπτωση που δεν υπάρχει άλλος γείτονας/συγγενής κτλκτλ. 1
GREGORYMO Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, washcloud είπε Απλά να της πεις να ξέρει (να πει σε κάποιον άλλον δικό της νέο πχ) ότι του χρόνου θα πρέπει να ξαναγίνει η αίτηση, μετά την λήξη της περιόδου των φορολογικών δηλώσεων και για 2 μήνες περιθώριο, καθώς δεν αποκλείεται να μην είσαι εύκαιρος του χρόνου (ίσως). Αν την φορολογική της την κάνει λογιστής μπορεί επίσης ν' απευθυνθεί σε αυτόν για του χρόνου, σε περίπτωση που δεν υπάρχει άλλος γείτονας/συγγενής κτλκτλ. Καλά τα λες αλλά η γυναίκα μπορεί του χρόνου να μην ζεί.
HERTHAN Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Καλά τα λες αλλά η γυναίκα μπορεί του χρόνου να μην ζεί. Σοβαρα τωρα?
dasnowy Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Το ΚΟΤΒ για να ενεργοποιηθεί πρώτη φορά πρέπει να περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για μέτρηση ή οι kwh μετράνε αναλογικά;
Maurikycli Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δεν γίνεται ξεχωριστή μέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ 1
takoulou Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, dasnowy είπε Το ΚΟΤΒ για να ενεργοποιηθεί πρώτη φορά πρέπει να περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ για μέτρηση ή οι kwh μετράνε αναλογικά; Καλησπερα... Συνηθως για την αλλαγη αυτη γινεται οταν περναει ο Δεδδηε... Αυτο γινεται στις μεγαλες περιφερειες.. Για να ληφθει η ενδειξη απο εκει που θα ξεκινησει το ΚΟΤ... Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από takoulou 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα