dhmak Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Την υπέβαλα μόλις ξύπνησα (05:15) δεν είχα ύπνο και είπα τι να κάνω για να σκοτώσω λίγο χρόνο. Και σήμερα και αύριο να μην ανοίξει, ένας ολόκληρος μήνας είναι η προθεσμία υποβολής, δεν χρειάζεται άγχος. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από dhmak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Λίγο μετά τις 00:00 και 06:45 που δοκίμασα εγώ, το ίδιο μήνυμα μου έβγαλε εμένα, όπως και όσες φορές δοκίμασα τις τελευταίες ώρες. Πώς σου άνοιξε εσένα στις 05:15, δεν το ξέρω. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2018 από phanispal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_saxo vts Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 12 ώρες πριν, rus είπε Παλι αυτοματοποιημενη διαδικασια μεσω online αιτησης? Yποθεση ολιγων κλικ δηλαδή. Λογικά ναι. Όπως και την προηγούμενη φορά θα είναι. 40 λεπτά πριν, phanispal είπε Λίγο μετά τις 00:00 και 06:45 που δοκίμασα εγώ, το ίδιο μήνυμα μου έβγαλε εμένα, όπως και όσες φορές δοκίμασα τις τελευταίες ώρες. Πώς σου άνοιξε εσένα στις 05:15, δεν το ξέρω. Αλλού διάβασα πως και εχθές την έκαναν την αίτηση. Πιθανολογώ πως δεν είχαν κάνει την προηγούμενη φορά, και έκαναν τώρα. Γιατί εγώ που μπήκα εχθές, είχε ακόμα αυτήν που έκανα τον Φλεβάρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2018 Και εχθές δοκίμασα, και έφαγα άκυρο επειδή δεν εξέταζε τη δήλωση για το 2017, αλλά για το 2016. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 10 ώρες πριν, cosygatos είπε Αυτό μόλις τώρα: Παρότι: -Από σήμερα, 31 Ιουλίου 2018, ενεργοποιείται η δυνατότητα υποβολής αίτησης ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (Κ.Ο.Τ.) Σε μενα ακομη και τωρα αυτο γραφει...Ειχα κανει αιτηση τον φλεβαρη και την ειχαν δεχτει κανονικα.Τι κανω τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2018 Το περίεργο, έως και αξιοθαύμαστο, θα ήταν να λειτουργούσε. Τι μπάχαλο αυτή η χώρα.. 8 ώρες πριν, johnnyman είπε Σε μενα ακομη και τωρα αυτο γραφει...Ειχα κανει αιτηση τον φλεβαρη και την ειχαν δεχτει κανονικα.Τι κανω τωρα? Ξανακάνεις αίτηση όπως όλοι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2018 Άκρα του τάφου σιωπή στο idika. Έχει ακούσει κανείς κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tera2 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 μπορεί κάποιος να στείλει λινκ που ξανακάνουμε αίτηση γιατί έχω Χαθεί; το ευχαριστώ προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 https://www.idika.gr/kot/Account/Login Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Η μεγάλη αλητεία θα είναι το διάστημα που (θα) έχει χαθεί να μη μετρήσει υπέρ του ΚΟΤ, αλλά υπέρ του Οικιακού. Όσοι είχατε κάνει αίτηση το Φλεβάρη και είχε εγκριθεί, αλλά τώρα πρέπει να ξανακάνετε, με τι τιμές έχετε χρεωθεί στο μεσοδιάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tera2 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 εγώ με κοτ όλες τις χρεώθηκε απλά με τους λογαριασμούς εκτκτοους εκκαθαριστικό κτλ μπερδευτηκα πήγα δεη και κατάλαβα αφού μου εξήγησαν αλλά όλες ήταν με κοτ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Πότε σου ήρθε ο τελευταίος εκκαθαριστικός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 5 ώρες πριν, phanispal είπε Η μεγάλη αλητεία θα είναι το διάστημα που (θα) έχει χαθεί να μη μετρήσει υπέρ του ΚΟΤ, αλλά υπέρ του Οικιακού. Όσοι είχατε κάνει αίτηση το Φλεβάρη και είχε εγκριθεί, αλλά τώρα πρέπει να ξανακάνετε, με τι τιμές έχετε χρεωθεί στο μεσοδιάστημα; Ποιο μεσοδιαστημα? Το κοτ μετραει από τη στιγμη που σου το βαζουν, εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Πότε θα ανοίξει η εφαρμογή ξέρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotodv7 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2018 Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις αύριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα