bill_viper Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 5 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Τα κλιματιστικά θα σου ανεβάσουν την κατανάλωση αρκετά τον χειμώνα.., έχεις προηγούμενο εκκαθαριστικό χειμώνα να δεις πόσες kwh είχες; Το όριο του ΚΟΤ σου είναι 1700 ημερήσιες, οπότε προσπάθησε όσο μπορείς μεγάλες καταναλώσεις από θερμοσίφωνες/πλυντήρια κλπ να τις έχεις στις ώρες του νυκτερινού.. Δυστυχώς δεν είναι αντιπροσωπευτικός ο εκκαθαριστικός του χειμώνα γιατί δουλεύαμε καλοριφέρ. Φέτος με τη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δε τους βλέπω πρόθυμους στην πολυκατοικία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 10 λεπτά πριν, bill_viper είπε Δυστυχώς δεν είναι αντιπροσωπευτικός ο εκκαθαριστικός του χειμώνα γιατί δουλεύαμε καλοριφέρ. Φέτος με τη τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δε τους βλέπω πρόθυμους στην πολυκατοικία.. Κατάλαβα.., πάντως όσο μπορείς να κοιτάζεις τακτικά την κατανάλωση στο μετρητή σου, βλέποντας πόσες κιλοβατώρες έχεις κάψει μέσα σε μήνα/δίμηνο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SofoS@ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Έχει κανείς εμπειρία με KOT στη volterra; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ametanoitos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα, η κόρη μου το 21 απέκτησε εισόδημα από μισθωτή εργασία και ήταν φιλοξενούμενη στη φορολογική δήλωση με αποτέλεσμα αν κάνω την αίτηση για ΚΟΤ Β να μην εγκριθεί λόγω οικογενειακού εισοδήματος. Τι μου προτείνετε να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiOrGoSk21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Πφφφ έχασα KOT B λόγω εισοδήματος για 46 ευρώ. Μπορώ να πω ότι πόνεσε. Ήθελα κάπου να το πω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, Ametanoitos είπε Καλησπέρα, η κόρη μου το 21 απέκτησε εισόδημα από μισθωτή εργασία και ήταν φιλοξενούμενη στη φορολογική δήλωση με αποτέλεσμα αν κάνω την αίτηση για ΚΟΤ Β να μην εγκριθεί λόγω οικογενειακού εισοδήματος. Τι μου προτείνετε να κάνω? να ρωτήσετε το λογιστή σας για "παραχώρηση κατοικίας"αν γίνεται και αν συμφέρει ωστε μελλοντικά να μην έχετε θέματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ametanoitos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, korakios είπε να ρωτήσετε το λογιστή σας για "παραχώρηση κατοικίας"αν γίνεται και αν συμφέρει ωστε μελλοντικά να μην έχετε θέματα Εργάζεται στην Αθήνα και μένει με την φοιτήτρια αδερφη της σε σπίτι που έχω νοικιασει. Σκέφτόμουν να κάνει τροποιητική δήλωση η κόρη, αλλά πού θα δηλώσει κατοικία?εκεί προβληματίζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, SofoS@ είπε Έχει κανείς εμπειρία με KOT στη volterra; Σκέψου κάπου αλλού.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Spoiler 3 λεπτά πριν, Ametanoitos είπε Εργάζεται στην Αθήνα και μένει με την φοιτήτρια αδερφη της σε σπίτι που έχω νοικιασει. Σκέφτόμουν να κάνει τροποιητική δήλωση η κόρη, αλλά πού θα δηλώσει κατοικία?εκεί προβληματίζομαι... ρωτήστε απραίτητα κάποιον λογιστή , ήδη έχετε πρόβλημα με το ΚΟΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, GREGORYMO είπε Έχεις ΗΔΗ την ψιλή κυριότητα? δεν την εχω λεγαμε να το κανουμε ΑΝ δουμε αμεσα την αλλαγη στην περιουσια και γινει η αιτηση κοτ β Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, akaloith είπε δεν την εχω λεγαμε να το κανουμε ΑΝ δουμε αμεσα την αλλαγη στην περιουσια και γινει η αιτηση κοτ β Να προλάβεις το Κοτ που 'τρέχει' τώρα??? Μα, αυτό αφορά δηλώση του 2021. 2 ώρες πριν, Ametanoitos είπε Καλησπέρα, η κόρη μου το 21 απέκτησε εισόδημα από μισθωτή εργασία και ήταν φιλοξενούμενη στη φορολογική δήλωση με αποτέλεσμα αν κάνω την αίτηση για ΚΟΤ Β να μην εγκριθεί λόγω οικογενειακού εισοδήματος. Τι μου προτείνετε να κάνω? Τίποτα. Είναι αργά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 ε αυτο ρωτησα εξ αρχης αν οι αλλαγες τωρα φαινονται ωστε να γινει η αιτηση αρα οτι γινει θα ειναι για του χρονου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ametanoitos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Να προλάβεις το Κοτ που 'τρέχει' τώρα??? Μα, αυτό αφορά δηλώση του 2021. Τίποτα. Είναι αργά τροποποιητική δήλωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, akaloith είπε 43 λεπτά πριν, Ametanoitos είπε τροποποιητική δήλωση? Θέλει πολύ μελέτη. Αμέσως αμέσως, δεν ξέρω αν το σύστημα του Κοτ 'δεχθεί' μια τέτοια εκπροθεσμη δήλωση. ΥΓ. Ήδη έχεις κάνει μια παρατυπία. Η κόρη εργάζεται Αθήνα και εσύ την δηλώνεις σε άλλη πόλη η όχι ? Αν πάλι την δηλώσεις με την φοιτήτρια αδερφή της, θα μπερδέψει στο επίδομα ενοικίου που φέτος θα είναι και αυξημένο. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2022 από GREGORYMO Συμπληρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Free Bird Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, GiOrGoSk21 είπε Πφφφ έχασα KOT B λόγω εισοδήματος για 46 ευρώ. Μπορώ να πω ότι πόνεσε. Ήθελα κάπου να το πω. Πέρισυ εγώ για 45 € και λόγω τεκμηρίων όχι λόγω πραγματικού εισοδήματος. Έστειλα email μήπως και γινόταν κάτι γιατί το πραγματικό εισόδημα ήταν πολύ χαμηλότερο αλλά τζίφος. Επίσης τώρα φαίνονται κάποιες 'καραμπόλες' λόγω των αυξήσεων των αντικειμενικών αξιών. Ήρθε ο φετινός ΕΝΦΙΑ αντίστοιχος του περσινού και όλα καλά. Έλα όμως που έπαιξε διαφορετικός αλγόριθμος γιατί οι αξίες είχαν πάρει τα πάνω τους κατά 40-50% μ.ο. ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα