GREGORYMO Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, akaloith είπε ποτε ληγει το κοτ που ηδη εχουμε; πηγα να κανω αιτηση στη μανα μου για το επομενο και ελαβα το μηνυμα: Αίτηση κοινωνικού οικιακού τιμολογίου Η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού ξεπερνάει το προβλεπόμενο όριο. Δεν πληροίτε το κριτήριο της ακίνητης περιουσίας φανταζομαι αυτο = τελος κοτ ειτε την κανω ειτε οχι θα φαω πορτα;;;; οχι δε πλουτισε η μανα μου απο περσι, αλλαξαν τις αντικειμενικες αξιες.... οποτε τα ιδια ακινητα πλεον περνανε το οριο... Μια λύση είναι γονική, κρατώντας την επικαρπία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 51 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Μια λύση είναι γονική, κρατώντας την επικαρπία. ενδιαφερον, δεν θα μετραει τοτε στη περιουσια της μανας μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, akaloith είπε ενδιαφερον, δεν θα μετραει τοτε στη περιουσια της μανας μου; Θα δώσει (σε κάποιο παιδί) ψιλή κυριότητα και θα μειωθεί λίγο η αξία της περιουσίας στο δικό της όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 39 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Θα δώσει (σε κάποιο παιδί) ψιλή κυριότητα και θα μειωθεί λίγο η αξία της περιουσίας στο δικό της όνομα. και θα γίνουν ρόιδο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 ποσο μειωνεται απο 100% η αξια δινοντας ψιλη κυριοτητα; πως μοιραζεται; τι ροιδο;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, akaloith είπε ποσο μειωνεται απο 100% η αξια δινοντας ψιλη κυριοτητα; πως μοιραζεται; τι ροιδο;;;; Πόσα παιδιά έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosrap Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 8/1/2022 στις 3:37 ΜΜ, tasosrap είπε Ευχαριστώ πολύ για τη απάντηση. Άρα από σήμερα μέχρι και την λήξη των φορολογικών δηλώσεων του 22 θα έχω έκπτωση κοτ σωστά; Καλημέρα σας. Έκανα αίτηση για ΚΟΤ Β στις 8/1/22 και έχω κοινωνικό τιμολόγιο . Φαντάζομαι ότι κάνω εκ νέου και τώρα; Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doom26 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Αν γνωρίζεις κάποιος αν ένα μέλος της οικογένειας(η συζηγος) φαίνεται στην δήλωση λόγω επαγγέλματος φιλοξενουμενος επηρεάζει το κοτ? Στις επισημάνσεις αναφέρει μη; έγκριση λόγω φιλοξενίας αφορά όλα τα μέλη όμως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, akaloith είπε ποσο μειωνεται απο 100% η αξια δινοντας ψιλη κυριοτητα; πως μοιραζεται; τι ροιδο;;;; Έχει να κάνει με την ηλικία του καθενός. Ρόιδο από το ρόδι δηλαδή θα γίνετε μπίλιες αν υπάρχουν και άλλοι κληρονόμοι γιατί η επικαρπία δεν μεταβιβάζεται Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Maurikycli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannis_Io Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tasosrap είπε Καλημέρα σας. Έκανα αίτηση για ΚΟΤ Β στις 8/1/22 και έχω κοινωνικό τιμολόγιο . Φαντάζομαι ότι κάνω εκ νέου και τώρα; Ευχαριστώ. Κάνεις νέα αίτηση, μέχρι 31/10 είναι η προθεσμία. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από Giannis_Io Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PastiGR Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα , έχω εγκεκριμένη αίτηση που έκανα τον Ιούνιο και είχε κανονικά τα στοιχεία της φορολογικής δήλωσης που έκανα λίγες μέρες πριν. Θα πρέπει να ξανά κάνω τώρα αίτηση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, PastiGR είπε Καλησπέρα , έχω εγκεκριμένη αίτηση που έκανα τον Ιούνιο και είχε κανονικά τα στοιχεία της φορολογικής δήλωσης που έκανα λίγες μέρες πριν. Θα πρέπει να ξανά κάνω τώρα αίτηση; Ναι. Δεν χάνεις τίποτα Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από GREGORYMO Συμπληρώμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Μάλλον με πέταξαν έξω... να δω πως θα το διορθώσω (αν, φυσικά, γίνεται). Φιλοξενούμενος έως 07/2021. Από τότε και έπειτα όχι. Επειδή όμως ΥΠΗΡΞΑ φιλοξενούμενος για 7 μήνες μέσα στο '21, με πετάει εκτός (ασχέτως αν πλέον δεν είμαι, εδώ και 1+ χρόνο). Το'χει αντιμετωπίσει άλλος; Φτιάχνεται, ή το ξεχνάω το ΚΟΤ-Β; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, Haldol είπε Μάλλον με πέταξαν έξω... να δω πως θα το διορθώσω (αν, φυσικά, γίνεται). Φιλοξενούμενος έως 07/2021. Από τότε και έπειτα όχι. Επειδή όμως ΥΠΗΡΞΑ φιλοξενούμενος για 7 μήνες μέσα στο '21, με πετάει εκτός (ασχέτως αν πλέον δεν είμαι, εδώ και 1+ χρόνο). Το'χει αντιμετωπίσει άλλος; Φτιάχνεται, ή το ξεχνάω το ΚΟΤ-Β; Το σύστημα κοίτα το 2021. Του χρόνου με το καλό θα δει το 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Το σύστημα κοίτα το 2021. Του χρόνου με το καλό θα δει το 22 Για το 2021 μιλάω. Στη δήλωση του 2022 δε θα υπάρξει τέτοιο πρόβλημα προφανώς. Στο 2021 λοιπόν, ήμουν φιλοξενούμενος για τους 7 πρώτους μήνες, μετά όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα