dreaming123 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Η ακυρώνεις την υπάρχουσα τώρα και κάνεις καινούργια για να την έχεις μέχρι του χρόνου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν δε δικαιουται καποιος φέτος, αλλα λήγει στις 31/10 το περσινο αιτημα κοινωνικου που ισχυε, στο ρευμα του εκκαθαριστικου τον Δεκεμβρη θα φαινεται αναλογικα στις kwh με και χωρις εκπτωση κοινωνικου τιμολογιου; Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από Jason13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis225 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Αφού εγκριθεί η αίτηση χρειάζεσαι να προχωρήσεις σε κάποια άλλη ενέργεια προς τον παροχο που ανήκεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, makis225 είπε Αφού εγκριθεί η αίτηση χρειάζεσαι να προχωρήσεις σε κάποια άλλη ενέργεια προς τον παροχο που ανήκεις? Γίνεται αυτόματα... Δεν χρειάζεται κάτι άλλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp17 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα..Μόλις έκανα αίτηση για ΚΟΤ. Δεν χρειάζεται να ακυρώσετε την προηγούμενη.Απλά πατήστε το κουμπί για Κοτ α η κοτ β και μόλις την συμπληρώσετε και την στείλετε ακυρώνεται η προηγούμενη αυτόματα και έχει σαν ενεργή την καινούργια. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από vaggelisp17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agnesk Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Το πρωί έστειλα μήνυμα και τους ρώτησα τι γίνεται με την περίπτωση που ένας νοικιάζει ήδη ένα χρόνο σπίτι και στην τελευταία φορολογική φαίνεται 7 μήνες φιλοξενουμενος και 5 σε ενοίκιο.. Μου είπαν διαγραφή φιλοξενουμενου ώστε να ελευθερωθω (δικαιουμαι και κοτ-α) ενώ στους όρους γράφουν ότι αν υπάρχει έστω και μια ημέρα φιλοξενίας πρέπει να κάνεις συναίνεση.. Εγώ το εκανα τώρα εχει ο θεος.. Μπερδεμα όλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doom26 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Ενώ δικαιούμαι κοτΒ λόγω εισοδήματος μου βγάζει μη έγκριση λόγω του ότι είμαι φιλοξενουμενος. Στην φετινή φορολογική δήλωσα 1η κατοικία για το 21 δεν ήταν η δήλωση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, doom26 είπε Ενώ δικαιούμαι κοτΒ λόγω εισοδήματος μου βγάζει μη έγκριση λόγω του ότι είμαι φιλοξενουμενος. Στην φετινή φορολογική δήλωσα 1η κατοικία για το 21 δεν ήταν η δήλωση? Μήπως υπάρχει κάποιο θέμα.. Για ξανά κοίταξε το.. Μήπως στην δήλωση έγινε κάποιο λάθος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Καλησπέρα, άνοιξε η σελίδα ΗΔΙΚΑ για τις αιτήσεις ΚΟΤ, σε όσους έχουν ήδη θα είναι ενεργή μέχρι τέλη Οκτωβρίου, όπου μετά θα τους πετάξει αυτόματα και θα πρέπει να ξανακάνουν; γιεπ. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από washcloud 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Πήγα να κάνω αίτηση Κοτ β για ένα φίλο (του κάνω κάθε χρόνο) και δεν μου είπε ότι το εισόδημα του αυξήθηκε και ίσως δεν δικαιούται (δεν το σκέφτηκε και αυτός). Προχωροντας την αίτηση το είδα αλλά είχε αυτόματα ακυρωθεί η περσινή. Το ερώτημα είναι: χάνει το Κοτ β μέχρι 31 Οκτωβρίου? Μετά, το χάνει έτσι και αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alkazar21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, doom26 είπε Στην φετινή φορολογική δήλωσα 1η κατοικία για το 21 δεν ήταν η δήλωση? Ναι οι φετινές αφορούν την περσινή χρονιά. Κάτι δεν δηλώσατε σωστά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ποτε ληγει το κοτ που ηδη εχουμε; πηγα να κανω αιτηση στη μανα μου για το επομενο και ελαβα το μηνυμα: Αίτηση κοινωνικού οικιακού τιμολογίου Η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού ξεπερνάει το προβλεπόμενο όριο. Δεν πληροίτε το κριτήριο της ακίνητης περιουσίας φανταζομαι αυτο = τελος κοτ ειτε την κανω ειτε οχι θα φαω πορτα;;;; οχι δε πλουτισε η μανα μου απο περσι, αλλαξαν τις αντικειμενικες αξιες.... οποτε τα ιδια ακινητα πλεον περνανε το οριο... Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από akaloith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, akaloith είπε ποτε ληγει το κοτ που ηδη εχουμε; πηγα να κανω αιτηση στη μανα μου για το επομενο και ελαβα το μηνυμα: Αίτηση κοινωνικού οικιακού τιμολογίου Η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας του νοικοκυριού ξεπερνάει το προβλεπόμενο όριο. Δεν πληροίτε το κριτήριο της ακίνητης περιουσίας φανταζομαι αυτο = τελος κοτ ειτε την κανω ειτε οχι θα φαω πορτα;;;; οχι δε πλουτισε η μανα μου απο περσι, αλλαξαν τις αντικειμενικες αξιες.... οποτε τα ιδια ακινητα πλεον περνανε το οριο... ΝΑΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akaloith Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 ποτε ληγει το κοτ που ηδη εχουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, akaloith είπε ποτε ληγει το κοτ που ηδη εχουμε; 31/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα