nermain Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, korakios είπε απλά ξεπέρασαν κατα πολύ το όριο και χάσανε όλη την έκπτωση ΚΟΤ το τετράμηνο Απόκρυψη περιεχομένων φυσικά έπρεπε να ήταν και σε σταθερό πρόγραμμα με νυχτερινό και να δείτε για κλιματιστικά εντελώς oftopic , υπάρχουν τα αντίστοιχα θέματα Καλα το ΚΟΤ το χασανε βεβαια, απλα για το ΥΚΩ λεω εγω, δηλαδη εφοσον δικαιουνται ΚΟΤΒ πληρωνουν και για ευπαθεις ομαδες νησια κλπ; Αν δεις τα 1600kwh*0.0069 11e, 400kwh*0.05 20e και 1416*0.085 120e εν το μεταξυ η γιαγια εχει και 2kw φωτοβολταικο συστημα. Εγω προσωπικα δεν το εχω δει ποτε το ΥΚΩ σε δικο μου λογαριασμο τοσο ψηλα (δεν ξεπερναω καν τα 600-700kw το τετραμηνο) αλλα οι ανθρωποι ζεστενοντουσαν για τον χειμωνα. Ο λογαριασμος ηρθε 800ε και εαν δεν υπηρχαν τα φωτοβολταικα, οι εκπτωσεις κυβερνησης και ενα εναντι -500ε (λιγοτερες kwh απο περσι) θα ερχοταν λογαριασμος 2500 ευρω. Με σταθερο 0.17 υπολογισα οτι θα ερχοταν κοντα στα 800, οποτε και τους το αλλαξα.
HERTHAN Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 28 λεπτά πριν, gtok34 είπε επειδη θα κανω το ιδιο που το εδειξες το εκανες σε γραφείο της ΔΕΗ τοπικο καταστήμα? Nαι. 28 λεπτά πριν, gtok34 είπε Εγω επειδη ειμαι ΚΟΤΒ θα πρεπει να δειξω και εξοφλητικο απο τον προηγουμενο παροχο? Ναι. 29 λεπτά πριν, gtok34 είπε επειδη μου ηρθε υπερογκο ποσο μπορω να δειξω οτι εκανα διακανονισμο? Πιθανως ναι.
sifario1 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Καλησπέρα μια ερώτηση να κάνω.Εκανα την προηγούμενη εβδομάδα φορολογική δήλωση και με βάση το εισόδημα δικαιούμαι κοινωνικό αλλά όταν κάνω την αίτηση αντλεί στοιχεία από την πέρσινη μου δήλωση και με απορρίπτει Μήπως πρέπει να περιμένω λίγες μέρες για να ανανεωθούν τα στοιχεία από ταxis?
takoulou Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, sifario1 είπε Καλησπέρα μια ερώτηση να κάνω.Εκανα την προηγούμενη εβδομάδα φορολογική δήλωση και με βάση το εισόδημα δικαιούμαι κοινωνικό αλλά όταν κάνω την αίτηση αντλεί στοιχεία από την πέρσινη μου δήλωση και με απορρίπτει Μήπως πρέπει να περιμένω λίγες μέρες για να ανανεωθούν τα στοιχεία από ταxis? Θα περιμενεις την λήξη των φορολογικών δηλώσεων των φετινών και μετά θα το ζητήσεις..
nermain Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 58 λεπτά πριν, sifario1 είπε Καλησπέρα μια ερώτηση να κάνω.Εκανα την προηγούμενη εβδομάδα φορολογική δήλωση και με βάση το εισόδημα δικαιούμαι κοινωνικό αλλά όταν κάνω την αίτηση αντλεί στοιχεία από την πέρσινη μου δήλωση και με απορρίπτει Μήπως πρέπει να περιμένω λίγες μέρες για να ανανεωθούν τα στοιχεία από ταxis? Αν δικαιουσαι ΚΕΑ (νομιζω) μπορεις να κανεις αιτηση ΚΕΑ πηγαινοντας απο τον Δημο και μετα να κανεις στην ΔΕΗ ΚΟΤ, ψαξτο λιγο. 1
gtok34 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, foul είπε Παρασκευή 11/3 που υπέγραψα Enter+, δείχνοντας τον τελευταίο λογαριασμό από τον άλλο πάροχο, που είχε έκπτωση ΚΟΤ, πλήρωσα στο ταμείο 20€ εγγύηση. το σχόλιό μου ήταν λόγος να πεταχτείς, στο προηγούμενο που και κατά εσένα είναι άκυρο, αβαβα...🤪 Πηγαινοντας σημερα στο τοπικο καταστημα της ΔΕΗ και ρωτησα για την εγγυηση μου ειπαν 100 ευρω εσενα πως σου εβαλαν 20? Τους ειπα οτι λογω κοτβ σε αλλον χρεωθηκε 20 εγγυηση και μου λεει αποκλειετε. Η δεν ξερουν τι τους γινεται η τι να πω. Υπαρχει καποιο εγγραφο που να το γραφει οτι πληρωνουμε μονο 20? επισης περισυ που εκανα το nrg δεν χρειαστηκα να ξανακανω αιτηση για ΚΟΤΒ καθως αντλουν τα στοιχεια απο Δεδηε. Tωρα μου ειπαν αλλα οτι πρεπει να ξανακανω αιτηση . τι γινεται οτι να ναι μου φαινεται ειναι. Η ειναι ανημερωτοι οι πελατες η δεν ξερω. Για να γινει απο την αναποδη και απο ΔΕη για να φυγεις ως κοινωνικο τιμολογιο δεν απαιτειτε ξανα αλλη αιτηση το ιδιο θα πρεπει να γινεται προς ολους κανονικα. Επισης υπαρχει ο φοβος οτι μεχρι να εγκριθει η νεα αιτηση θα μου βαλουν σε κανενα Γ1Ν1 και θα μου τραβηξουν καμια ρητρα. edit επειδη πηρα και ρωτησα στην ΔΕΗ στην εξυπηρετηση πελατων αυτο με την εγγυση των 20 ευρω για το enter + ισχυει. Οι υπαλληλοι στο τοπικο καταστημα μαλλον δεν εχουν ενημερωθει. Μαλιστα μου ειπαν αν το κανετε απο το καταστημα ζητηστε να ενημερωθουν και να μην σας χρεωσουν 100 ευρω. Επισης μου ειπε οτι δεν χρειαζεται νεα αιτηση για κοινωνικο τιμολογιο γινεται αυτοματα απο την αντληση στοιχειων απο ΔΕΔΗΕ. Μαλλον θα το κανω online απο το e contract γιατι οι υπαλληλοι δεν γνωριζουν τι ισχυει. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από gtok34 1
korakios Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, nermain είπε δηλαδη εφοσον δικαιουνται ΚΟΤΒ πληρωνουν και για ευπαθεις ομαδες νησια κλπ; ναι, κανονικά για τις μη εκπτωτικές κιλοβατώρες 2
rus Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, takoulou είπε Θα περιμενεις την λήξη των φορολογικών δηλώσεων των φετινών και μετά θα το ζητήσεις.. τη ληξη των δηλωσεων ή απλα να καταθεσει τη δικη του δηλωση??
PastiGR Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Και εγώ έκανα σήμερα την φορολογική μου δήλωση για τα εισοδήματα του 2021 και στην προσπάθεια να κάνω την αίτηση για το ΚΟΤ-Β μου έχει ακόμα τα στοιχεία της δήλωσης του 2020. Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει η αίτηση πριν την λήξη διορίας των φορολογικών δηλώσεων?Που υποθέτω τότε θα ανανεώσουν το σύστημα! Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από PastiGR
HERTHAN Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 24 λεπτά πριν, PastiGR είπε Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει η αίτηση πριν την λήξη διορίας των φορολογικών δηλώσεων που υποθέτω τότε θα ανανεώσουν το σύστημα ! Ποιος ειναι αυτος ο τροπος?
PastiGR Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ποιος ειναι αυτος ο τροπος? Ερώτηση έκανα , απλά ξέχασα να βάλω το ερωτηματικό! Το διόρθωσα 😋 1
washcloud Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Στις 4/4/2022 στις 2:05 ΜΜ, sifario1 είπε Καλησπέρα μια ερώτηση να κάνω.Εκανα την προηγούμενη εβδομάδα φορολογική δήλωση και με βάση το εισόδημα δικαιούμαι κοινωνικό αλλά όταν κάνω την αίτηση αντλεί στοιχεία από την πέρσινη μου δήλωση και με απορρίπτει Μήπως πρέπει να περιμένω λίγες μέρες για να ανανεωθούν τα στοιχεία από ταxis? 11 ώρες πριν, rus είπε τη ληξη των δηλωσεων ή απλα να καταθεσει τη δικη του δηλωση?? ...ίσως το σύστημα (του ΚΟΤ) να χρειάζεται, για να "δει" τα ΦΕΤΙΝΑ στοιχεία, να λήξει πρώτα η περιοδος δηλώσεων (συμπεριλαμβανομένης και της πιθανής παράτασης) - όπως δηλαδή ισχύει για την ανανέωση του ΚΟΤ...Καλύτερα να ρωτήσει λογιστή (για να μην πω,,,,λογιστΕς....)
HERTHAN Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 13 λεπτά πριν, PastiGR είπε Ερώτηση έκανα , απλά ξέχασα να βάλω το ερωτηματικό! Το διόρθωσα 😋 Λεω κι εγω βρηκες κανεναν τροπο και δεν μας τον λες.
rus Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, washcloud είπε ...ίσως το σύστημα (του ΚΟΤ) να χρειάζεται, για να "δει" τα ΦΕΤΙΝΑ στοιχεία, να λήξει πρώτα η περιοδος δηλώσεων (συμπεριλαμβανομένης και της πιθανής παράτασης) - όπως δηλαδή ισχύει για την ανανέωση του ΚΟΤ...Καλύτερα να ρωτήσει λογιστή (για να μην πω,,,,λογιστΕς....) Καλα, δεν εχει να χασει τιποτα αν αιτηθει κοτ μολις καταθεσει τηδηλωση του. Και μετα απο κανα 5μηνο που θα εχουν ολοκληρωθει οι φετινες δηλωσεις, θα ξανα αιτηθει για ανανεωση οπως ολοι. Επεξ/σία 5 Απριλίου 2022 από rus
Specs Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, rus είπε δεν εχει να χασει τιποτα αν αιτηθει κοτ μολις καταθεσει τηδηλωση του Eκτος αν ΤΩΡΑ δικαιουται με την νεα δηλωση και οχι πριν. Η κανω λαθος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα