Προς το περιεχόμενο

Κοινωνικό τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος.

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 λεπτά πριν, rus είπε

Επισης υπαρχει ενα μικρο πάγιο

ΝΑΙ, αλλά εξισορροπείται από την κατανάλωση ΜΟΝΟ του ψυγείου.

Επίσης, αν βάλεις πρόγραμμα δεν έχει χωριστό πάγιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

ΝΑΙ, αλλά εξισορροπείται από την κατανάλωση ΜΟΝΟ του ψυγείου.

Δεν το συζηταμε, το νυχτερινο συμφερει σε καθε περιπτωση.

Μου ηρθε μηνυμα για την αιτηση σε νυκτερινο να πληρωσω 42.16 σε εναν κωδικο που τον βαζω αυτον στην τραπεζα αλλα που;

10 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Μου ηρθε μηνυμα για την αιτηση σε νυκτερινο να πληρωσω 42.16 σε εναν κωδικο που τον βαζω αυτον στην τραπεζα αλλα που;

Καλημερα... Πας και πληρωνεις με τον κωδικο  στον Δεδδηε υπηρεσιες..Αναγραφεις για νυχτερινο..

13 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα... Πας και πληρωνεις με τον κωδικο  στον Δεδδηε υπηρεσιες..Αναγραφεις για νυχτερινο..

Δεν βρηκα που πληρωνεις.

Στις 19/2/2022 στις 12:07 ΜΜ, korakios είπε

ναι

μήπως τότε δεν έπαιρνε ΚΟΤ το online του 2020 και μπορεί να είχε άλλους όρους , δες τη σύμβαση

φυσικά, κάνεις αμφισβήτηση στο [email protected]

και περιμένεις 10 εργάσιμες, μετά καταγγελία μέσω myrae

Αγαπητέ πελάτη,

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε πως τα προγράμματα ΔΕΗ myHome Online, ΔΕΗ myHome Enter, ΔΕΗ myHome Enter plus ως ίσχυαν έως και 02/12/2021 δεν ήταν συμβατά με το κοινωνικό τιμολόγιο.
Συνεπώς κατά την ένταξη σας στο κοινωνικό τιμολόγιο απενεργοποιήθηκε το ΔΕΗ myHome Online.
Από τις 03/12/2021 ισχύουν τα νέα προγράμματα ΔΕΗ myHome Online, ΔΕΗ myHome Enter, ΔΕΗ myHome Enter plus και μπορούν να ενεργοποιηθούν συνδυαστικά με το ΚΟΤ.

24 λεπτά πριν, 2gsgsn είπε

Αγαπητέ πελάτη,

Σε συνέχεια του αιτήματός σας, σας ενημερώνουμε πως τα προγράμματα ΔΕΗ myHome Online, ΔΕΗ myHome Enter, ΔΕΗ myHome Enter plus ως ίσχυαν έως και 02/12/2021 δεν ήταν συμβατά με το κοινωνικό τιμολόγιο.
Συνεπώς κατά την ένταξη σας στο κοινωνικό τιμολόγιο απενεργοποιήθηκε το ΔΕΗ myHome Online.
Από τις 03/12/2021 ισχύουν τα νέα προγράμματα ΔΕΗ myHome Online, ΔΕΗ myHome Enter, ΔΕΗ myHome Enter plus και μπορούν να ενεργοποιηθούν συνδυαστικά με το ΚΟΤ.

ok, αλλά δες τη σύμβαση

Στις 19/2/2022 στις 12:07 ΜΜ, korakios είπε

μήπως τότε δεν έπαιρνε ΚΟΤ το online του 2020 και μπορεί να είχε άλλους όρους , δες τη σύμβαση

6 ώρες πριν, 2gsgsn είπε

Αγαπητέ πελάτη,

Παιδια να ρωτησω κατι; Εγω που ειμαι δικαιουχος ΚΟΤ Β,για να εχω περισσοτερη εκπτωση στο ρευμα μπορω να ζητησω κατι απο τα παραπανω προγραμματα ή με καλυπτει το ΚΟΤ Β που εχω με την ανωτατη τιμη εκπτωσης;

Εχω και νυχτερινο ρευμα αλλα απ οτι ξερω οταν εχεις κοτ δεν μετραει γιατι με το κοτ παιρνεις  μεγαλυτερη εκπτωση αοο το νυχτερινο.

Ευχσριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...