korakios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, chrivas είπε Έχεις δίκαιο φίλε μου αλλά είναι του παππού μου και έβαλα την δικιά μου κάρτα στην πάγια εντολή,ο παππούς μου δεν έχει μεγάλη κατανάλωση και εγώ δεν μπορώ να πληρώνω δύο λογαριασμούς με πάγια εντολή,γιατί την άλλη κατοικία την πληρώνω εγώ και εκεί έβαλα πάγια εντολή. Ναι τους έστειλα την επόμενη μέρα ακριβως αν δεν αλλάξει ο αριθμός παροχής , το τελευταίο ψηφίο , το οποίο δεν αλλάζει παραμόνο απο μεταφορά σε άλλο πάροχο , δε χρειάζεται να ξανακάνεις αίτηση για ΚΟΤ , άρα και δε χάνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, chrivas είπε Έχεις δίκαιο φίλε μου αλλά είναι του παππού μου και έβαλα την δικιά μου κάρτα στην πάγια εντολή,ο παππούς μου δεν έχει μεγάλη κατανάλωση και εγώ δεν μπορώ να πληρώνω δύο λογαριασμούς με πάγια εντολή,γιατί την άλλη κατοικία την πληρώνω εγώ και εκεί έβαλα πάγια εντολή. Ναι τους έστειλα την επόμενη μέρα ακριβως 9 λεπτά πριν, chrivas είπε Φαίνεται ενεργό μέχρι το 23 αλλά έστειλα μήνυμα την επόμενη μέρα,ενεργοποιήθηκε το πρωί και το μεσημέρι εστειλα Την προηγούμενη Δευτέρα και Τρίτη τους έστειλα μήνυμα για ακύρωση λόγου λαθους Μου είπαν από το τμήμα συμβολαίων να στείλω μήνυμα και θα εχω απάντηση,αλλά το πρόβλημα μου είναι αυτό αν χάσω το ΚΟΤ και πρέπει να ξανακάνω αίτηση παλι Οnline + KOT όπως το έχεις τώρα... είναι χρέωση 0.095 σταθερή μείον ΚΟΤ. Δηλαδή τζάμπα. Η πληρωμή δεν είναι ιδιαίτερο θέμα, μπορείς μόλις εκδίδεται ο λογαριασμός να τον πηγαίνεις στο παππού, να σου δίνει λεφτα. Τον πληρώνεις κανονικά με κάρτα μέσω ebill και δε θα τραβάει λεφτά η πάγια εντολή. Ή κάνεις τη δική μου μέθοδο. Πληρώνεις πχ 100 ευρώ, τα οποία μένουν μέσα σαν πιστωτικό υπόλοιπο... κι όταν έρχονται μικρά έναντι ο λογαριασμός είναι ήδη πληρωμένος. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrivas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, ekrepali είπε Οnline + KOT όπως το έχεις τώρα... είναι χρέωση 0.095 σταθερή μείον ΚΟΤ. Δηλαδή τζάμπα. Η πληρωμή δεν είναι ιδιαίτερο θέμα, μπορείς μόλις εκδίδεται ο λογαριασμός να τον πηγαίνεις στο παππού, να σου δίνει λεφτα. Τον πληρώνεις κανονικά με κάρτα μέσω ebill και δε θα τραβάει λεφτά η πάγια εντολή. Ή κάνεις τη δική μου μέθοδο. Πληρώνεις πχ 100 ευρώ, τα οποία μένουν μέσα σαν πιστωτικό υπόλοιπο... κι όταν έρχονται μικρά έναντι ο λογαριασμός είναι ήδη πληρωμένος. Θα του το προτείνω σε ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε αν δεν αλλάξει ο αριθμός παροχής , το τελευταίο ψηφίο , το οποίο δεν αλλάζει παραμόνο απο μεταφορά σε άλλο πάροχο , δε χρειάζεται να ξανακάνεις αίτηση για ΚΟΤ , άρα και δε χάνεται Που κολλάει η αλλαγή παροχής; Μόνο για πάγια εντολή έγραψε. Κάτσε να σου κάνω κι εσένα καφέ.🤣 Μόλις τώρα, chrivas είπε Θα του το προτείνω σε ευχαριστώ πολύ Το πιο βασικό είναι να παραμείνει ενεργό και να μην εκτελεστεί η ακύρωση. Μετά του το προτείνεις. Στην άλλη παροχή τώρα που λές ότι θες να ενεργοποιήσεις, δυστυχώς ακρίβυναν τα προγράμματα. Από 3/12 είναι 0.17 αντί για 0.095. Τσέκαρε το αντίστοιχο θέμα της ΔΕΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε Που κολλάει η αλλαγή παροχής; Μόνο για πάγια εντολή έγραψε. Κάτσε να σου κάνω κι εσένα καφέ.🤣 μαν, είμαι στον 4ο 😂 αλλά ξαναδιάβασε , δεν είπα οτι αλλάζει η παροχή , ανέφερα πότε πρέπει να ξανακάνει αίτηση που στην περίπτωσή του δε χρειάζεται και δε χάνεται το ΚΟΤ (όπως έγραψα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrivas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Κοιτάξτε για να καταλάβετε,έχουμε 2 ενεργές παροχές,στην μια υπάρχει ΚΟΚ και στην άλλη όχι,εγώ πληρώνω τους λογαριασμούς που δεν έχει ΚΟΚ αλλά μπερδεύτηκα και έκανα πρώτα την αίτηση για το home online στην παροχή με ΚΟΚ και μετά καπάκι έκανα και στην παροχή που πληρώνω εγώ,αλλά την παροχή του ΚΟΚ την πληρώνει ο παππούς μου για αυτό και ήθελα να το ακυρώσω και για αυτό ρώτησα σε περίπτωση που ακυρωθεί αν χάσει το ΚΟΚ. Ευτυχώς εγώ πρόλαβα την τιμή στα 0.95 λεπτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 ΚΟΚ κωδικας οδικής κυκλοφορίας , ΚΟΤ κοινωνικό τιμολόγιο φέρτε έναν παπά να εξορκίσει το νήμα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, korakios είπε ΚΟΚ κωδικας οδικής κυκλοφορίας , ΚΟΤ κοινωνικό τιμολόγιο φέρτε έναν παπά να εξορκίσει το νήμα 😁 Το Κοκ είναι και γλυκό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrivas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Ωχ ναι χχαχχαχαχαχαχα χίλια συγγνώμη ΚΟΤ 🤣🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, chrivas είπε Κοιτάξτε για να καταλάβετε,έχουμε 2 ενεργές παροχές,στην μια υπάρχει ΚΟΚ και στην άλλη όχι,εγώ πληρώνω τους λογαριασμούς που δεν έχει ΚΟΚ αλλά μπερδεύτηκα και έκανα πρώτα την αίτηση για το home online στην παροχή με ΚΟΚ και μετά καπάκι έκανα και στην παροχή που πληρώνω εγώ,αλλά την παροχή του ΚΟΚ την πληρώνει ο παππούς μου για αυτό και ήθελα να το ακυρώσω και για αυτό ρώτησα σε περίπτωση που ακυρωθεί αν χάσει το ΚΟΚ. Ευτυχώς εγώ πρόλαβα την τιμή στα 0.95 λεπτα KOT Παιρνει και το Online δεν το χανει. 0,096€/KWh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrivas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, narta είπε KOT Παιρνει και το Online δεν το χανει. 0,096€/KWh Αν ακυρωθεί το online το χάνει το ΚΟΤ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
narta Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, chrivas είπε Αν ακυρωθεί το online το χάνει το ΚΟΤ? Το ΚΟΤ εχει σχεση με την αιτηση που υπαρχει στο ΗΔΙΚΑ και οχι με τα προγράμμα των παρόχων. Αν ακυρωσει το online θα πεσει στο Γ1 το οποιο περνει ΚΟΤ κανονικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, chrivas είπε Αν ακυρωθεί το online το χάνει το ΚΟΤ? το έχουμε ξεχειλώσει , σαν τη λάμψη έγινε ΟΧΙ δεν το χάνεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas_kriti Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα παιδιά, για να καταλάβω!! Εάν δικαιούμαστε το ΚΟΤ και είμαστε στο Online,προτείνεται να κάνουμε self metering κάθε μήνα ώστε να βγαίνει εκκαθαριστικος.Με αυτόν τον τρόπο βλέπεται και τις καταναλώσεις σας.Σε περίπτωση που ξεπεράσουμε τα 1400 +10% στο τετράμηνο,το υπερβάλλον μόνο ποσό τιμολογείται χωρίς την έκπτωση του ΚΟΤ? Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2021 από nikolas_kriti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, nikolas_kriti είπε Σε περίπτωση που ξεπεράσουμε τα 1400 +10% στο τετράμηνο,το υπερβάλλον μόνο ποσό τιμολογείται χωρίς την έκπτωση του ΚΟΤ? το χάνεις όλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα