HERTHAN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, ekrepali είπε Ναι, αν είσαι εντός ορίων. Πως ξερουν αν εισαι εντος η εκτος οριων αφου ειναι εναντι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leotzian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Tελικα στους εναντι υπολογιζεται η εκπτωση ΚΟΤ η οχι? Αν ΔΕΝ δόσεις μέτρηση, σε αυτόν τον λογαριασμό δεν περιλαμβάνει το κοτ, αν δόσεις μέτρηση θεωρείται εκκσθαριστικος και αν είσαι εντος ορίων το παίρνεις, αλλιώς εκκαθαρίζεται στο τετράμηνο αν είσαι εντος ορίων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Πως ξερουν αν εισαι εντος η εκτος οριων αφου ειναι εναντι? δεν ξέρουν γιαυτό είναι δίκοπο μαχαίρι μπορεί με βάση περσινές ενδείξεις να σε πετάνε και να βγει φουσκωμένος μέχρι να βγει ο εκκαθαριστικός απο την άλλη αν δίνεις εσύ 3 έναντι εντός ορίων και δεν τα υπολογίσεις καλά και ξεφύγεις συνολικά στο τετράμηνο , τότε ο εκκαθαριστικός θα είναι πίκρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leotzian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Πως ξερουν αν εισαι εντος η εκτος οριων αφου ειναι εναντι? Αυτο σου λεω δίνεις μετρηση? = εκκσθαριστικος, υπολογίζεται, δεν δίνεις μετρηση δεν υπολογίζεται πολύ απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, leotzian είπε δεν δίνεις μετρηση δεν υπολογίζεται πολύ απλά σίγουρος γιαυτό , οτι αν δε δίνεις καταμέτρηση ο έναντι δεν έχει ΚΟΤ ακόμα και αν είναι εντός ορίων ? περίεργο μου ακούγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, leotzian είπε Αν ΔΕΝ δόσεις μέτρηση, σε αυτόν τον λογαριασμό δεν περιλαμβάνει το κοτ, αν δόσεις μέτρηση θεωρείται εκκσθαριστικος και αν είσαι εντος ορίων το παίρνεις, αλλιώς εκκαθαρίζεται στο τετράμηνο αν είσαι εντος ορίων Εγω το γνωριζω αλλα γιατι ο fallen αναφερει να μην δινουμε ενδειξη στους εναντι ωστε να υπολογιζει το ΚΟΤ? Αφου δεν δινουμε ενδειξη δεν μπορουν να μας το υπολογισουν σε εναντι λογαριασμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leotzian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, korakios είπε σίγουρος γιαυτό , οτι αν δε δίνεις καταμέτρηση ο έναντι δεν έχει ΚΟΤ ακόμα και αν είναι εντός ορίων ? περίεργο μου ακούγεται Σε εμένα πάντως κανένας έναντι δεν είχε κοτ δεν μπορεί να εξαθσριστει αν δεν υπάρχει πραγματική κατανάλωση 1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε Εγω το γνωριζω αλλα γιατι ο fallen αναφερει να μην δινουμε ενδειξη στους εναντι ωστε να υπολογιζει το ΚΟΤ? Αφου δεν δινουμε ενδειξη δεν μπορουν να μας το υπολογισουν σε εναντι λογαριασμο. Δεν είπε αυτό διάβασε την προσέγγιση του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, korakios είπε δεν ξέρουν γιαυτό είναι δίκοπο μαχαίρι μπορεί με βάση περσινές ενδείξεις να σε πετάνε και να βγει φουσκωμένος μέχρι να βγει ο εκκαθαριστικός απο την άλλη αν δίνεις εσύ 3 έναντι εντός ορίων και δεν τα υπολογίσεις καλά και ξεφύγεις συνολικά στο τετράμηνο , τότε ο εκκαθαριστικός θα είναι πίκρα Αφου δεν ξερουν το σωστο ειναι να δινεις εσυ ενδειξη(εννοειται μεσα στα ορια) ωστε να υπολογιζεται σωστα με οτι εχεις καψει κι αν το περασεις στο 4μηνο θα στο υπολογισουν στον εκκαθαριστικο. Το οτι θα ειναι αυξημενος ο εκκαθαριστικος θα το γνωριζεις αλλωστε γιατι θα ξερεις οτι ξεπερασες το οριο. 6 λεπτά πριν, leotzian είπε Αυτο σου λεω δίνεις μετρηση? = εκκσθαριστικος, υπολογίζεται, δεν δίνεις μετρηση δεν υπολογίζεται πολύ απλά Για εμενα δινεις μετρηση κανονικα για να μην σου υπολογιζουν οτι θελουν στον εναντι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, leotzian είπε Σε εμένα πάντως κανένας έναντι δεν είχε κοτ δεν μπορεί να εξαθσριστει αν δεν υπάρχει πραγματική κατανάλωση οκ, στους έναντι που πήρες να φανταστώ οτι ήταν εντός ορίων , έτσι ? άρα όποιος έχει ΚΟΤ (και είναι σίγουρος για το όριο) θα πρέπει να δίνει καταχώρηση να μην έρχεται έναντι χωρίς ΚΟΤ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, korakios είπε σίγουρος γιαυτό , οτι αν δε δίνεις καταμέτρηση ο έναντι δεν έχει ΚΟΤ ακόμα και αν είναι εντός ορίων ? περίεργο μου ακούγεται Αφου ειναι εναντι ειναι στο χερι τους να σε βαλουν εντος η εκτος οριων.Λογικα δεν θα το υπολογιζουν το ΚΟΤ στον εναντι και θα το κανουν οταν γινει η εκκαθαριση του 4μηνου. 6 λεπτά πριν, leotzian είπε Δεν είπε αυτό διάβασε την προσέγγιση του Ναι δεν το ανεφερα εγω σωστα γιατι εχω 700 πραγματα στο μυαλο μου.....δινουμε μετρηση αν ειμαστε σιγουροι οτι θα το χασουμε για να υπολογιστουν οι 3 εναντι λογαριασμοι με ΚΟΤ. Αν ομως δεν δωσουμε μετρηση θα υπολογιστουν οι 3 εναντι χωρις ΚΟΤ και μονο ο εκκαθαριστικος με ΚΟΤ. Η ερωτηση ειναι.....αν εισαι σιγουρος οτι δεν το περνας το οριο για ποιον λογο να μην δωσεις μετρηση και στους 3 εναντι ωστε να σου υπολογιστουν ολα εται οπως πρεπει και να σου ερθει και ο εκκαθαριστικος οπως πρεπει?Εγω αυτο κανω ακομη κι αν το περασω το οριο οπως εχω αναφερει. 11 λεπτά πριν, korakios είπε άρα όποιος έχει ΚΟΤ (και είναι σίγουρος για το όριο) θα πρέπει να δίνει καταχώρηση να μην έρχεται έναντι χωρίς ΚΟΤ ΑΑΑΑ ΜΠΡΑΒΟ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leotzian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά μην μπερδευεστε, δεν συμφέρει νσ δινεις ενδείξεις κσθε μήνα αν ξέρεις οτι το τετράμηνο αυτά που καταλώνεις εντός ωρίων γιατι? γιατι πχ ενω το τετράμηνο είσαι εντος ορίων μπορεί τον Αύγουστο να το περάσεις και να το χάσεις. Αντίθετα αν ξέρεις οτι στο τετράμηνο ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΣ, οπότε το χάνεις, δίνεις τους 3 μήνες εικονική μέτρηση εντός ορίων, εκκαθαρίζεται και το παίρνεις κσι στον τέταρτο μπαίνει η πραγματική μέτρηση οπότε για τον τέταρτο το χάνεις αλλά εχεις πάρει στους προηγούμενους τρεις ενώ δεν θα επερνες τίποτε πολύ απλό...... Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από leotzian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, leotzian είπε Αντίθετα αν ξέρεις οτι στο τετράμηνο ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΣ, οποτε το χάνεις, δινεις τους 3 μήνες εικονικη μέτρηση εντος οριων, εκκαθαρίζεται και το παιρνεις κσι στον τέταρτο μπαινει η πραγματική μέτρηση οποτε για τον τέταρτο το χάνεις αλλά εχεις παρει στους προηγούμενους τρεις ενω δεν θα επερνες τιποτε πολυ απλό...... Συμφωνουμε σ'αυτο δεν υπαρχει καμια διαφωνια. 3 λεπτά πριν, leotzian είπε Ρε παιδιά μην μπερδευεστε, δεν συμφέρει νσ δινεις ενδείξεις κσθε μήνα αν ξέρεις οτι το τετράμηνο αυτά που καταλώνεις εντος ωριων γιατι? γιατι πχ ενω το τετράμηνο είσαι εντος ορίων μπορεί τον Αύγουστο να το περάσεις και να το χάσεις. Δεν το καταλαβα καθολου ετσι οπως το εγραψες και τι εννοεις. Δεν συμφερει λες να δινεις ενδειξη καθε μηνα αν ξερεις οτι εισαι εντος οριων? Μα αν δεν δινεις ενδειξη σε ολους τους εναντι δεν θα στο υπολογιζουν το ΚΟΤ.Το σωστο θα ειναι εφοσον εισαι εντος οριων να δινεις την ενδειξη να σου υπολογιζουν το ΚΟΤ και στον εκκαθαριστικο που θα εισαι παλι εντος οριων παλι θα στο υπολογιζουν ξανα. Δεν μιλαω για ην περιπτωση που θα το ξεπερασεις.Αστο λιγο εξω αυτο.Μιλαω για την περιπτωση που εισαι παντα εντος οριων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, leotzian είπε οπότε για τον τέταρτο το χάνεις αλλά εχεις πάρει στους προηγούμενους τρεις ενώ δεν θα επερνες τίποτε πολύ απλό...... όταν το χάσεις ο εκκαθαριστικός θα είναι τούμπανο πάντως 1 λεπτό πριν, HERTHAN είπε Δεν συμφερει λες να δινεις ενδειξη καθε μηνα αν ξερεις οτι εισαι εντος οριων? ίδια απορία Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, korakios είπε όταν το χάσεις ο εκκαθαριστικός θα είναι τούμπανο πάντως Σωστο....οπως επισης αν εισαι εντος οριων και δεν δωσεις ενδειξη στους εναντι μπορει να σου υπολογισουν 3 τουμπανους εναντι χωρις ΚΟΤ και να ερθει ο εκκαθαριστικος χαμηλοτερος ακομη κι απο τους εναντι. Εγω γι'αυτο θελω να δινω ενδειξεις για να υπολογιζονται παντα οι εναντι με ΚΟΤ και με οτι εκαψα και για να υπαρχει μια ισορροπια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leotzian Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Συμφωνουμε σ'αυτο δεν υπαρχει καμια διαφωνια. Δεν το καταλαβα καθολου ετσι οπως το εγραψες και τι εννοεις. Δεν συμφερει λες να δινεις ενδειξη καθε μηνα αν ξερεις οτι εισαι εντος οριων? Μα αν δεν δινεις ενδειξη σε ολους τους εναντι δεν θα στο υπολογιζουν το ΚΟΤ.Το σωστο θα ειναι εφοσον εισαι εντος οριων να δινεις την ενδειξη να σου υπολογιζουν το ΚΟΤ και στον εκκαθαριστικο που θα εισαι παλι εντος οριων παλι θα στο υπολογιζουν ξανα. Δεν μιλαω για ην περιπτωση που θα το ξεπερασεις.Αστο λιγο εξω αυτο.Μιλαω για την περιπτωση που εισαι παντα εντος οριων. Αν είσαι ΠΑΝΤΑ εντός ορίων καί σε επίπεδο μήνα δίνεις την μέτρηση, αλλιώς το αφήνεις εγω το καλοκαίρι 2 μήνες το περνω πριν κάποια χρόνια την πατησα για αυτό σου λέω, έπαθα και έμαθα Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2021 από leotzian Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα