Προς το περιεχόμενο

Κοινωνικό τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος.

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 hour ago, HERTHAN said:

Το ebill στην ΔΕΗ δεν εχει καμια σχεση με ΚΟΤ.

Αν τωρα εχεις ΚΟΤ κι εκανες εννοειται την νεα αιτηση που ηταν εως 15/11 ισχυει μεχρι του χρονου.

Στην ουσια ισχυει εως 15/11/2022.

Σεπτέμβριο του 2020 εγκρίθηκε η αίτηση μου και στον εκκαθαριστικό λογαριασμό που βγήκε τώρα Νοεμβρίο ήταν ακόμα σε ισχύ το ΚΟΤ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

9 λεπτά πριν, kosmasdel είπε

Σεπτέμβριο του 2020 εγκρίθηκε η αίτηση μου και στον εκκαθαριστικό λογαριασμό που βγήκε τώρα Νοεμβρίο ήταν ακόμα σε ισχύ το ΚΟΤ

Μέχρι 15/11 ισχύει το παλιό, κάνε νέα αίτηση.

25 λεπτά πριν, kosmasdel είπε

ΣΗΜΕΡΑ, κάνεις πάλι αίτηση γιατί το έχεις χάσει ΗΔΗ για τις 15 ημέρες.

34 λεπτά πριν, kosmasdel είπε

Επρεπε ηδη να εχεις κανει μεχρι 15/11 νεα αιτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, achiavg είπε

Για να καταλάβω άμα έχεις ΚΟΤ Α συμφέρει να βάλεις τώρα my home online;

Αν είσαι ήδη ΔΕΗ ναι, ενεργοποιείς το Online απ'το ebill άμεσα και έχεις 0.095 - 0.075 ΚΟΤ - 0.02 σταθερή επιδότηση = 0. Όταν λέμε άμεσα, εννοούμε άμεσα.

Αν είσαι σε άλλο πάροχο δε προλαβαίνεις, πρέπει να καταργήσεις το ΚΟΤ και να υπογράψεις το Enter σε κατάστημα για να έχεις χρέωση 0.097 χωρίς ΚΟΤ.

Επεξ/σία από ekrepali

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Αν είσαι ήδη ΔΕΗ ναι, ενεργοποιείς το Online απ'το ebill άμεσα και έχεις 0.095 - 0.075 ΚΟΤ - 0.02 σταθερή επιδότηση = 0.05 χρέωση. Όταν λέμε άμεσα, εννοούμε άμεσα.

Αν είσαι σε άλλο πάροχο δε προλαβαίνεις, πρέπει να καταργήσεις το ΚΟΤ και να υπογράψεις το Enter σε κατάστημα για να έχεις χρέωση 0.097 χωρίς ΚΟΤ.

Είμαι ήδη στη Δεη και έκανα αίτηση στο ebill το πρωί για το online άπλα ήθελα να μάθω αν έκανα σωστά.

28 λεπτά πριν, achiavg είπε

Είμαι ήδη στη Δεη και έκανα αίτηση στο ebill το πρωί για το online άπλα ήθελα να μάθω αν έκανα σωστά.

Πολυ καλα εκανες αλλα καλυτερα πρωτα να ρωτας και μετα να κανεις για ολα τα θεματα.

Ειναι κανονας αυτο που σου λεω.

11 λεπτά πριν, OlgaFer είπε

Ερώτηση:έχω εγκεκριμένη αίτηση ΚοΤ β  2021.Επισης μπήκα στο Κεα Δεκέμβριο 21,μπορώ να κάνω νέα αίτηση για ΚοΤ α τώρα;

ΝΑΙ. Ακυρώνεις το παλιό ΚΟΤ-Β και κάνεις νέα αίτηση για ΚΟΤ-Α.

• Like 1

1 ώρα πριν, baladisk είπε

σε περιπτωση ενεργου κεα τι γινεται με την αλλαγή του αριθμού παροχής; το χάνουμε το διπλό το δεκέμβρη?

Μετά την αίτηση για αλλαγή παρόχου τσεκάρεις https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ Όταν αλλάξει ο αριθμός παροχής είσαι στο νέο πάροχο.

Μόλις γίνει αυτό ακυρώνεις την αίτηση ΚΟΤ στο ΗΔΙΚΑ και κάνεις νέα αίτηση με το νέο αριθμό παροχής.

Δε χάνεις το ΚΟΤ ούτε μια μέρα. Πχ αν έκανες σήμερα την ακύρωση ΚΟΤ και τη νέα αίτηση στο ΗΔΙΚΑ, από σήμερα σου δίνει ΚΟΤ ο νέος πάροχος και μέχρι χτες ο παλιός.

• Like 1

28 λεπτά πριν, rofl είπε

offtopic αλλα επειδη το ειδα να αναφερεται πριν λιγο. τι συμβαινει οταν ξεπεραστει το οριο του ΚΟΤ Β?

απλα χρεωνονται οι παραπανω απο το οριο κιλοβατωρες ημερας με την κανονικη χρεωση σωστα?

αν το ξεπεράσεις το χάνεις όλο

@leotzianΣτο αλλο θεμα γραφεις: στους ΚΟΤ συμφέρει να ΜΗΝ δείνεις έναντι να απλώνεται η κατανάλωση το τετράμηνο ΕΙΔΙΚΑ τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μηπως εννοεις συμφερει να μην δινεις ενδειξη εκει που λες να μην δινεις εναντι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

αν το ξεπεράσεις το χάνεις όλο

οποτε εδω που το ξεπερασα για 127~ΚWh τη γλυτωσα στην τσιτα συμφωνα

με αυτο που λεει ο @leotzian οτι δεν το ξεπερασα κατα 10%?

Επεξ/σία από rofl

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...