kosmasdel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 1 hour ago, HERTHAN said: Το ebill στην ΔΕΗ δεν εχει καμια σχεση με ΚΟΤ. Αν τωρα εχεις ΚΟΤ κι εκανες εννοειται την νεα αιτηση που ηταν εως 15/11 ισχυει μεχρι του χρονου. Στην ουσια ισχυει εως 15/11/2022. Σεπτέμβριο του 2020 εγκρίθηκε η αίτηση μου και στον εκκαθαριστικό λογαριασμό που βγήκε τώρα Νοεμβρίο ήταν ακόμα σε ισχύ το ΚΟΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, kosmasdel είπε Σεπτέμβριο του 2020 εγκρίθηκε η αίτηση μου και στον εκκαθαριστικό λογαριασμό που βγήκε τώρα Νοεμβρίο ήταν ακόμα σε ισχύ το ΚΟΤ Μέχρι 15/11 ισχύει το παλιό, κάνε νέα αίτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, kosmasdel είπε Σεπτέμβριο του 2020 εγκρίθηκε η αίτηση μου και στον εκκαθαριστικό λογαριασμό που βγήκε τώρα Νοεμβρίο ήταν ακόμα σε ισχύ το ΚΟΤ ΣΗΜΕΡΑ, κάνεις πάλι αίτηση γιατί το έχεις χάσει ΗΔΗ για τις 15 ημέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, kosmasdel είπε Σεπτέμβριο του 2020 εγκρίθηκε η αίτηση μου και στον εκκαθαριστικό λογαριασμό που βγήκε τώρα Νοεμβρίο ήταν ακόμα σε ισχύ το ΚΟΤ Επρεπε ηδη να εχεις κανει μεχρι 15/11 νεα αιτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achiavg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Για να καταλάβω άμα έχεις ΚΟΤ Α συμφέρει να βάλεις τώρα my home online; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, achiavg είπε Για να καταλάβω άμα έχεις ΚΟΤ Α συμφέρει να βάλεις τώρα my home online; Αν είσαι ήδη ΔΕΗ ναι, ενεργοποιείς το Online απ'το ebill άμεσα και έχεις 0.095 - 0.075 ΚΟΤ - 0.02 σταθερή επιδότηση = 0. Όταν λέμε άμεσα, εννοούμε άμεσα. Αν είσαι σε άλλο πάροχο δε προλαβαίνεις, πρέπει να καταργήσεις το ΚΟΤ και να υπογράψεις το Enter σε κατάστημα για να έχεις χρέωση 0.097 χωρίς ΚΟΤ. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2021 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achiavg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, ekrepali είπε Αν είσαι ήδη ΔΕΗ ναι, ενεργοποιείς το Online απ'το ebill άμεσα και έχεις 0.095 - 0.075 ΚΟΤ - 0.02 σταθερή επιδότηση = 0.05 χρέωση. Όταν λέμε άμεσα, εννοούμε άμεσα. Αν είσαι σε άλλο πάροχο δε προλαβαίνεις, πρέπει να καταργήσεις το ΚΟΤ και να υπογράψεις το Enter σε κατάστημα για να έχεις χρέωση 0.097 χωρίς ΚΟΤ. Είμαι ήδη στη Δεη και έκανα αίτηση στο ebill το πρωί για το online άπλα ήθελα να μάθω αν έκανα σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, achiavg είπε Είμαι ήδη στη Δεη και έκανα αίτηση στο ebill το πρωί για το online άπλα ήθελα να μάθω αν έκανα σωστά. Πολυ καλα εκανες αλλα καλυτερα πρωτα να ρωτας και μετα να κανεις για ολα τα θεματα. Ειναι κανονας αυτο που σου λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OlgaFer Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Ερώτηση:έχω εγκεκριμένη αίτηση ΚοΤ β 2021.Επισης μπήκα στο Κεα Δεκέμβριο 21,μπορώ να κάνω νέα αίτηση για ΚοΤ α τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fallen333 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, OlgaFer είπε Ερώτηση:έχω εγκεκριμένη αίτηση ΚοΤ β 2021.Επισης μπήκα στο Κεα Δεκέμβριο 21,μπορώ να κάνω νέα αίτηση για ΚοΤ α τώρα; ΝΑΙ. Ακυρώνεις το παλιό ΚΟΤ-Β και κάνεις νέα αίτηση για ΚΟΤ-Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, baladisk είπε σε περιπτωση ενεργου κεα τι γινεται με την αλλαγή του αριθμού παροχής; το χάνουμε το διπλό το δεκέμβρη? Μετά την αίτηση για αλλαγή παρόχου τσεκάρεις https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ Όταν αλλάξει ο αριθμός παροχής είσαι στο νέο πάροχο. Μόλις γίνει αυτό ακυρώνεις την αίτηση ΚΟΤ στο ΗΔΙΚΑ και κάνεις νέα αίτηση με το νέο αριθμό παροχής. Δε χάνεις το ΚΟΤ ούτε μια μέρα. Πχ αν έκανες σήμερα την ακύρωση ΚΟΤ και τη νέα αίτηση στο ΗΔΙΚΑ, από σήμερα σου δίνει ΚΟΤ ο νέος πάροχος και μέχρι χτες ο παλιός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, rofl είπε offtopic αλλα επειδη το ειδα να αναφερεται πριν λιγο. τι συμβαινει οταν ξεπεραστει το οριο του ΚΟΤ Β? απλα χρεωνονται οι παραπανω απο το οριο κιλοβατωρες ημερας με την κανονικη χρεωση σωστα? αν το ξεπεράσεις το χάνεις όλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 @leotzianΣτο αλλο θεμα γραφεις: στους ΚΟΤ συμφέρει να ΜΗΝ δείνεις έναντι να απλώνεται η κατανάλωση το τετράμηνο ΕΙΔΙΚΑ τους καλοκαιρινούς μήνες. Μηπως εννοεις συμφερει να μην δινεις ενδειξη εκει που λες να μην δινεις εναντι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rofl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, korakios είπε αν το ξεπεράσεις το χάνεις όλο οποτε εδω που το ξεπερασα για 127~ΚWh τη γλυτωσα στην τσιτα συμφωνα με αυτο που λεει ο @leotzian οτι δεν το ξεπερασα κατα 10%? Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2021 από rofl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, rofl είπε οποτε εδω που το ξεπερασα για 120~ΚWh τη γλυτωσα στην τσιτα συμφωνα τι όριο έχεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα