korakios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, gponiris είπε με εξασφαλιζει αυτο?δεν θα επρεπε καπου να γραφεται?αυτο ψαχνω μην γυρισουν κ πουν καμια στιγμη λαθος του συστηματος κ το τουμπαρουν στο site δεν αναφέρεται κάτι, αντίθετα αναφέρεται στα προγράμματα που δεν είναι διαθέσιμα για ΚΟΤ οτι δεν μπαίνει ΚΟΤ πάρε τηλ , στείλε email , εσύ αποφασίζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mithrid Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, korakios είπε αντίθετα αναφέρεται στα προγράμματα που δεν είναι διαθέσιμα για ΚΟΤ οτι δεν μπαίνει ΚΟΤ μπερδευτηκα...που το λεει αυτο?δειξε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, gponiris είπε μπερδευτηκα...που το λεει αυτο?δειξε μου το παλιό enter πχ https://www.dei.gr/Documents2/MYHOMEENTER/TIMOK-XT-AUG2021-ENTER_fl4_ND.pdf το ΔΕΗ myHomeEnter δεν παρέχεται σε δικαιούχους Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου, Τιμολογίου Υπηρεσιών Αλληλεγγύης και Ευάλωτους Πελάτες καθώς και σε πελάτες με ενεργή Σύμβαση Ενεργειακού Συμψηφισμού με την ΔΕΗ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris156 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Το ΚΟΤ γιατί εφαρμόστηκε μόνο σε 337 kWh? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Dimitris156 είπε Το ΚΟΤ γιατί εφαρμόστηκε μόνο σε 337 kWh? περίοδο κατανάλωσης , όριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris156 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Οκ ναι δικό μου λάθος, το είχα ξεχάσει, το κάνανε από ΚΟΤ Β σε ΚΟΤ Α κάπου στον Αύγουστο και υπήρχε ένα κενό ενδιάμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 14 Νοεμβρίου εκανα αίτηση για ΚΟΤ ενώ ήμουν στην nrg τώρα που έκανα τη μετάβαση ΔΕΗ πρέπει να ξανακάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, archiezulu είπε 14 Νοεμβρίου εκανα αίτηση για ΚΟΤ ενώ ήμουν στην nrg τώρα που έκανα τη μετάβαση ΔΕΗ πρέπει να ξανακάνω; Φαντάζομαι πως έβαλες το Online έτσι; Αν ναι, τότε κάνεις αίτηση στο ΗΔΙΚΑ με το νέο αριθμό παροχής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Φαντάζομαι πως έβαλες το Online έτσι; Αν ναι, τότε κάνεις αίτηση στο ΗΔΙΚΑ με το νέο αριθμό παροχής. Ναι αλλά είναι ακόμα υπό εξέταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, archiezulu είπε Ναι αλλά είναι ακόμα υπό εξέταση 7 λεπτά πριν, korakios είπε όταν αλλάξει το τελευταίο νούμερο της παροχής (ολοκληρωθεί η μετάβαση), https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/# Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, korakios είπε https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/# Έχει αλλάξει το online είναι υπό εξέταση Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από archiezulu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, archiezulu είπε Ναι αλλά είναι ακόμα υπό εξέταση Χτες βλέπω άλλαξε το ψηφίο παροχής. edit: κοράκιε, πότε πρόλαβες. 😆 Εμένα το Online φάνηκε ενεργό μετά από 2 μέρες, αν πάρει παραπάνω... τηλεφώνησε και ζήτα να μιλήσεις με το τμήμα ebill να το ξεκολήσουν, αν και δε νομίζω να έχεις θέμα. Την αίτηση για το ΚΟΤ κάντην από σήμερα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2021 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archiezulu Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, ekrepali είπε Χτες βλέπω άλλαξε το ψηφίο παροχής. Εμένα το Online φάνηκε ενεργό μετά από 2 μέρες, αν πάρει παραπάνω... τηλεφώνησε και ζήτα να μιλήσεις με το τμήμα ebill να το ξεκολήσουν, αν και δε νομίζω να έχεις θέμα. Την αίτηση για το ΚΟΤ κάντην από σήμερα. Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις 14 λεπτά πριν, archiezulu είπε Ευχαριστώ πολύ για τις διευκρινίσεις @korakios ευχαριστώ έκανα αγώνα δρόμου να προλάβω online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Πού μπορώ να δω μέχρι πότε έχει ισχύ η αίτησή μου για ΚΟΤ Β; Στo dei ebill που κοίταξα δεν αναφέρει κάτι ούτε στον ΗΔΙΚΑ στην αίτηση του ΚΟΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, kosmasdel είπε Πού μπορώ να δω μέχρι πότε έχει ισχύ η αίτησή μου για ΚΟΤ Β; Στo dei ebill που κοίταξα δεν αναφέρει κάτι ούτε στον ΗΔΙΚΑ στην αίτηση του ΚΟΤ Το ebill στην ΔΕΗ δεν εχει καμια σχεση με ΚΟΤ. Αν τωρα εχεις ΚΟΤ κι εκανες εννοειται την νεα αιτηση που ηταν εως 15/11 ισχυει μεχρι του χρονου. Στην ουσια ισχυει εως 15/11/2022. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα