korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Αν εννοεις ρητρα αναπροσαρμογής,ναι εχει κ το κοτ β... 40 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Τα προγραμματα εχουν ρητρες.Οχι ολα βεβαια γιατι υπαρχουν και σταθερα προγραμματα. 40 λεπτά πριν, HERTHAN είπε .ΤΟ ΚΟΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΗΤΡΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mithrid Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Αν εννοεις ρητρα αναπροσαρμογής,ναι εχει κ το κοτ β... 108€ ρητρα εδωσα εγω! αυτη την απαντηση εψαχνα.οποτε δεη με Γ1 ή Γ1Ν με ΚΟΤ εχουν ρητρα απο εδω κ περα.... εχουν κανει καμια αλλη εκπτωση στις χρεωσεις της δεη που να δικαιολογει-ισοσταθμιζει τη ρητρα?ή απλα το φορεσανε καπελο και οποιος αντεξει?Και γιατι δινουν το ονλαιν χωρις ρητρα αφου προκειται για τη δεη παλι?εχω μπερδευτει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, gponiris είπε εχουν κανει καμια αλλη εκπτωση στις χρεωσεις της δεη που να δικαιολογει-ισοσταθμιζει τη ρητρα?ή απλα το φορεσανε καπελο και οποιος αντεξει?Και γιατι δινουν το ονλαιν χωρις ρητρα αφου προκειται για τη δεη παλι?εχω μπερδευτει.... ΡΩΤΗΣΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΟΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2021 Spoiler 35 λεπτά πριν, gponiris είπε οποτε δεη με Γ1 ή Γ1Ν με ΚΟΤ εχουν ρητρα 35 λεπτά πριν, gponiris είπε δεη με Γ1 ή Γ1Ν 35 λεπτά πριν, gponiris είπε εχουν ρητρα https://www.insomnia.gr/forums/topic/776834-ρήτρα-αναπροσαρμογης-δεη/#comments Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mithrid Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) κοτ β για 1η φορα απο σεπτεμβριο(18/9) μαζι με ρητρα,αλλα βλεπω και πιστωσεις και εχω χασει τη μπαλα. Συνολο 159ε με απληρωτο τον εναντι μετρησεις εναντι Ένδειξη Ημέρας 32.417 Ένδειξη Νύχτας 12.916 μηπως ειναι λιγο υπερβολικα τα νουμερα για 423 kWh? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από gponiris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Spoiler 12 λεπτά πριν, gponiris είπε αλλα βλεπω και πιστωσεις 12 λεπτά πριν, gponiris είπε τι ειναι ολα αυτα? https://www.e-nomothesia.gr/energeia/koine-upourgike-apophase-upendee109471-1763-2021.html Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από korakios οφτοπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, gponiris είπε κοτ β για 1η φορα απο σεπτεμβριο(18/9) μαζι με ρητρα,αλλα βλεπω και πιστωσεις και εχω χασει τη μπαλα. Συνολο 159ε με απληρωτο τον εναντι μετρησεις εναντι Ένδειξη Ημέρας 32.417 Ένδειξη Νύχτας 12.916 μηπως ειναι λιγο υπερβολικα τα νουμερα για 423 kWh? Εισαι σε λαθος θεμα φιλε μου αν θελεις να ρωτησεις για τον λογαριασμο.Εδω ειναι για Κοινωνικο Τιμολογιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Στις 20/11/2021 στις 6:54 ΜΜ, gponiris είπε αυτη την απαντηση εψαχνα.οποτε δεη με Γ1 ή Γ1Ν με ΚΟΤ εχουν ρητρα απο εδω κ περα.... Ενεργοποίησε το Online απ'το ebill και δε θα έχεις ρήτρες... τόσο απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TED437343 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 ρε παιδια εδω αξιζει να βαλω και νυχτερινο η υψηλη καταναλωση ειναι απο aircondition απο οτι θυμαμαι παλια η τιμολογηση γινοταν απο τις επιπλεον κιλοβατωρες μονο τωρα ρωτησα δεη και ειπαν μολισ ξεπερασεις το οριο χρεωνεσαι κανονικα την αρχικη τιμλογηση 604243045021_2021-11-22222.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, TED437343 είπε ρωτησα δεη και ειπαν μολισ ξεπερασεις το οριο χρεωνεσαι κανονικα την αρχικη τιμλογηση σωστά 8 λεπτά πριν, TED437343 είπε ρε παιδια εδω αξιζει να βαλω και νυχτερινο ναι , για το όριο μετράνε οι ημερήσιες μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TED437343 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, korakios είπε σωστά ναι , για το όριο μετράνε οι ημερήσιες μόνο ρωτησα και μου ειπαν οτι η μειωση μπανει και στη νυχτερινη τιμολογηση. Οποτε πχ απτισ 2000 σπαζονται σε ημερησιεσ και νυχτερινες οποτε ειναι ποιο ευκολο να εισαι στο οριο στη περιπτωση μου 1400 αν καταλαβα καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, TED437343 είπε ρωτησα και μου ειπαν οτι η μειωση μπανει και στη νυχτερινη τιμολογηση. οι νυχτερινές τιμολογούνται σαν ημερήσιες στο ΚΟΤ , φυσικά γλυτώνεις σύστημα μεταφοράς/διανομής απο τις ρυθμιζόμενες 3 λεπτά πριν, TED437343 είπε Οποτε πχ απτισ 2000 σπαζονται σε ημερησιεσ και νυχτερινες οποτε ειναι ποιο ευκολο να εισαι στο οριο στη περιπτωση μου 1400 αν καταλαβα καλα? ναι , αλλά καις αρκετές οπότε πρέπει να σπρώξεις και αρκετές στο νυχτερινό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TED437343 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, korakios είπε οι νυχτερινές τιμολογούνται σαν ημερήσιες στο ΚΟΤ , φυσικά γλυτώνεις σύστημα μεταφοράς/διανομής απο τις ρυθμιζόμενες ναι , αλλά καις αρκετές οπότε πρέπει να σπρώξεις και αρκετές στο νυχτερινό καλα θα αλαλχτει το air με ινβετερ και θα μειωθουν και οι ωρες εκαιγε παρα πολλες το παλιο αστο μη σου πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, korakios είπε οι νυχτερινές τιμολογούνται σαν ημερήσιες στο ΚΟΤ , ετσι οπως το εγραψες καποιος μπορει να συμπερανει οτι το κοτ ακυρωνει το νυχτερινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matrixtv1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Γνωρίζει καποιος αν γίνει τροποποιητικη στο Ε1 πρεπει να ξαναγινει αιτηση ΚΟΤ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα