Προς το περιεχόμενο

Κοινωνικό τιμολόγιο ηλεκτρικού ρεύματος.

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Ειναι ευκολο να βγει ακρη και να το καταλαβει.Αν δωσει λιγο περισσοτερη βαση θα το καταλαβει.

Τι μου διαφεύγει;🧐

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

20 λεπτά πριν, Agwnistikotatos είπε

Η ημερομηνία που ανέφερα είναι από τον προηγούμενο πάροχο.

(Γι’αυτο και βιάστηκαν να τιμολογήσουνε δυο μέρες πριν και χωρίς να έχω κλείσει μήνα!)

ECA5EA5E-18A3-4CA6-8FDD-145771BDB348.png

Για το ΦΠΑ άστο, πάμε παρακάτω.

Για τις ημερομηνίες δεν απαντάς αυτά που σε ρωτάω, οπότε πάω εγώ παρακάτω και δεν ξανασχολούμαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Για το ΦΠΑ άστο, πάμε παρακάτω.

Για τις ημερομηνίες δεν απαντάς αυτά που σε ρωτάω, οπότε πάω εγώ παρακάτω και δεν ξανασχολούμαι.

Αφενός μεν σου απάντησα για τις ημερομηνίες, αφετέρου το θέμα μου δεν ήταν ο ΦΠΑ, αλλά αυτό που είπες ότι το 30άρι δεν μετράει σαν έναντι αξία.🤷‍♂️

4 λεπτά πριν, Agwnistikotatos είπε

Αφενός μεν σου απάντησα για τις ημερομηνίες, αφετέρου το θέμα μου δεν ήταν ο ΦΠΑ, αλλά αυτό που είπες ότι το 30άρι δεν μετράει σαν έναντι αξία.🤷‍♂️

Εκτός αν εννοείς για την έναρξη της εκπροσώπησης, που φαίνεται ξεκάθαρα από την λήξη του Home on Line ότι είναι 25/10/2021!

920B0785-E700-4B94-8ED0-4BACB8D86C5E.jpeg

Επεξ/σία από Agwnistikotatos

Αφού ήταν να μετρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ 8/11, εσύ γιατί έδωσες μέτρηση; Πήρε και ο ΔΕΔΔΗΕ μέτρηση μετά από σένα ναι ή όχι; Δε καταλαβαίνω αυτό το μπάχαλο, ειλικρινά. Κι αυτό το πράγμα που ανεβάζεις κομματάκια λογαριασμών σαν παζλ και που δίνεις πληροφορίες με το τσιγγέλι, δε βοηθάει καθόλου.  2 ώρες έφαγα κι άκρη δε βγαίνει. Αν μπορείς κάποιος άλλος να σε βοηθήσει καλώς.

5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αφού ήταν να μετρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ 8/11, εσύ γιατί έδωσες μέτρηση; Πήρε και ο ΔΕΔΔΗΕ μέτρηση μετά από σένα ναι ή όχι; Δε καταλαβαίνω αυτό το μπάχαλο, ειλικρινά. Κι αυτό το πράγμα που ανεβάζεις κομματάκια λογαριασμών σαν παζλ και που δίνεις πληροφορίες με το τσιγγέλι, δε βοηθάει καθόλου.  2 ώρες έφαγα κι άκρη δε βγαίνει. Αν μπορείς κάποιος άλλος να σε βοηθήσει καλώς.

Υποθέτω πώς πήρε, μπορώ κάπου να το δω αυτή τη στιγμή; 
Σε εμένα τελευταία ημέρα της προθεσμίας για καταχώρηση έδινε την 07/11/2021. Δεν είχα δει ότι έχει μέτρηση ο δεδδηε στις 08. Αν και νομίζω ο σκοπός τους ήταν να βγάλουν έναντι(ιδίως αν τρώνε τα 30άρια με αυτόν τον τρόπο), γι’αυτο τιμολογήσανε 13 ημέρες μόνο!

1 λεπτό πριν, Agwnistikotatos είπε

Υποθέτω πώς πήρε, μπορώ κάπου να το δω αυτή τη στιγμή; 
Σε εμένα τελευταία ημέρα της προθεσμίας για καταχώρηση έδινε την 07/11/2021. Δεν είχα δει ότι έχει μέτρηση ο δεδδηε στις 08. Αν και νομίζω ο σκοπός τους ήταν να βγάλουν έναντι(ιδίως αν τρώνε τα 30άρια με αυτόν τον τρόπο), γι’αυτο τιμολογήσανε 13 ημέρες μόνο!

Πάρε τη Δευτέρα 2111900500.

14 λεπτά πριν, korakios είπε

έναντι είναι ο λογαριασμός , δεν πάρθηκε ένδειξη

Επειδή έχουν τιμολογήσει μέχρι 06/11. είναι έναντι. Με ποιο κριτήριο τιμολογήσαν 13 ημέρες έναντι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Agwnistikotatos είπε

Επειδή έχουν τιμολογήσει μέχρι 06/11. είναι έναντι. Με ποιο κριτήριο τιμολογήσαν 13 ημέρες έναντι;

να σου φάνε τα 30€ δώρο 😂

τι ψάχνεις τώρα , πάρε τηλ ΔΕΔΔΗΕ απο Δευτέρα αν πήραν ένδειξη , αν δεν πέρασαν δώσε εσύ (μη κάνεις αλχημείες) για να είσαι σίγουρος και κάνε αίτημα να εκδώσουν έκτακτο εκκαθαριστικό

αυτά για να αποφύγεις περίπτωση να πάρει η ΔΕΗ ένδειξη αλλά να εκδώσει μετά απο μήνα άλλο φουσκωμένο έναντι

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

3 ώρες πριν, korakios είπε

να σου φάνε τα 30€ δώρο 😂

τι ψάχνεις τώρα , πάρε τηλ ΔΕΔΔΗΕ απο Δευτέρα αν πήραν ένδειξη , αν δεν πέρασαν δώσε εσύ (μη κάνεις αλχημείες) για να είσαι σίγουρος και κάνε αίτημα να εκδώσουν έκτακτο εκκαθαριστικό

αυτά για να αποφύγεις περίπτωση να πάρει η ΔΕΗ ένδειξη αλλά να εκδώσει μετά απο μήνα άλλο φουσκωμένο έναντι

Αν δεν το λογίζουν σαν έναντι αξία το 30άρι, προφανώς!

Αν εμφανιστεί σε εκκαθαριστικό, τους χαλάει τη συνταγή!

Θα ζητήσω έκτακτο εκκαθαριστικό γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα πάμε στου επόμενου τετραμήνου τον εκκαθαριστικό μια και καλή, να χαθεί και το ΚΟΤ…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Agwnistikotatos είπε

Και αν μου πουν έγινε, οφελεί σε κάτι;

Aν δεν ήρθαν να μετρήσουν και η επόμενη εκκαθαριστική καταμέτρηση είναι στον Μάρτιο, είσαι τυχερός γιατί θα απλωθεί η κατανάλωση σε 120+ μέρες. Αν ήρθαν για καταμέτρηση πχ 8/11, θα σου βγάλουν εκκαθαριστικό από 25/10 ως 8/11μείον τη κατανάλωση που έχεις προπληρώσει.

Για το άλλο θέμα με τη πίστωση θα το ξανακοιτάξω μήπως κάνουμε εμείς λάθος, αλλά θέλω να πιω πρώτα μπόλικο καφέ. 😄

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

32 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aν δεν ήρθαν να μετρήσουν και η επόμενη εκκαθαριστική καταμέτρηση είναι στον Μάρτιο, είσαι τυχερός γιατί θα απλωθεί η κατανάλωση σε 120+ μέρες. Αν ήρθαν για καταμέτρηση πχ 8/11, θα σου βγάλουν εκκαθαριστικό από 25/10 ως 8/11μείον τη κατανάλωση που έχεις προπληρώσει.

Για το άλλο θέμα με τη πίστωση θα το ξανακοιτάξω μήπως κάνουμε εμείς λάθος, αλλά θέλω να πιω πρώτα μπόλικο καφέ. 😄

Θα προσαρμοστεί αντίστοιχα το 1.400 kWh που αφορά τις 120 ημέρες, στις συνολικές ημέρες εκκαθάρισης ή θα λάβουν πάλι το 1.400 ως όριο ασχέτως ημερών;

ΥΓ: Αν σας βάζουν το 30άρι στον έναντι και μετά δεν σας το εμφανίζουν στην έναντι αξία στον εκκαθαριστικό, να ξέρετε σας κλέβουν!

Θα μπορούσαν να βάλουν και €1.000 αν είναι έτσι, να ακούγεται πιο πιασάρικο…😂

24 λεπτά πριν, Agwnistikotatos είπε

Θα προσαρμοστεί αντίστοιχα το 1.400 kWh που αφορά τις 120 ημέρες, στις συνολικές ημέρες εκκαθάρισης ή θα λάβουν πάλι το 1.400 ως όριο ασχέτως ημερών;

ΥΓ: Αν σας βάζουν το 30άρι στον έναντι και μετά δεν σας το εμφανίζουν στην έναντι αξία στον εκκαθαριστικό, να ξέρετε σας κλέβουν!

Θα μπορούσαν να βάλουν και €1.000 αν είναι έτσι, να ακούγεται πιο πιασάρικο…😂

Ναι ρε ανεβαίνει αναλογικά το όριο.

Για την άλλη συνομωσία, η απάντηση είναι στη 2η σελίδα που επίσης ανέβασες μισή.

Το ποσό που θα αφαιρεθεί στον εκκαθαριστική, είναι το ποσό επί του οποιου έχει υπολογιστεί ο ΦΠΑ. Το -30αρι δεν είναι υπολογισμένο στον ΦΠΑ, είναι πίστωση εφάπαξ.

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ναι ρε ανεβαίνει αναλογικά το όριο.

Για την άλλη συνομωσία, η απάντηση είναι στη 2η σελίδα που επίσης ανέβασες μισή.

Το ποσό που θα αφαιρεθεί στον εκκαθαριστική, είναι το ποσό επί του οποιου έχει υπολογιστεί ο ΦΠΑ. Το -30αρι δεν είναι υπολογισμένο στον ΦΠΑ, είναι πίστωση εφάπαξ.

64,16 λοιπόν.😝

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...