Πανος999 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Ελαβα σημερα τον εκκαθαριστικο..Μου ηρθε 133€ κ κοντευω να παθω εγκεφαλικο..Το προηγούμενο 4μηνο εδωσα 75€...Οι αυξησεις ηταν υποτιθεται απο 10-25%..Εμενα αγγιζει το 100%...(Εχω μηνιαιο λογαριασμο) Τι γίνεται?? Υπάρχει καποιο τηλ.να μιλησω με καποιον??Ελαβε κανεις τοσο μεγαλη αυξηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Πανος999 είπε Ελαβα σημερα τον εκκαθαριστικο..Μου ηρθε 133€ κ κοντευω να παθω εγκεφαλικο..Το προηγούμενο 4μηνο εδωσα 75€...Οι αυξησεις ηταν υποτιθεται απο 10-25%..Εμενα αγγιζει το 100%...(Εχω μηνιαιο λογαριασμο) Τι γίνεται?? Υπάρχει καποιο τηλ.να μιλησω με καποιον??Ελαβε κανεις τοσο μεγαλη αυξηση? Ανέβασε τον λογαριασμό, να ρίξουμε μια ματιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) * Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από Πανος999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Έχεις χρεωθεί επιπλέον ψηλά χαμηλά 0.02€ την κιλοβατώρα συν το σχετικά μικρό ποσό έναντι, βγαίνει. Δηλαδή, έχεις χρεωθεί επιπλέον αυτά τα 33€ περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 55 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Τι γίνεται?? έκαψες αρκετά , σου ήρθε και καπέλο 33€ περίπου (ρήτρα μείον εκπτώσεις) ή πας στο online της ΔΕΗ ή κάθεσαι ελπίζοντας με την αυξημένη επιδότηση να μην τσούζει στον επόμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Έχεις χρεωθεί επιπλέον ψηλά χαμηλά 0.02€ την κιλοβατώρα συν το σχετικά μικρό ποσό έναντι, βγαίνει. Δηλαδή, έχεις χρεωθεί επιπλέον αυτά τα 33€ περίπου. Αυτα τα 33€ ειναι λογω των αυξήσεων δηλαδη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Decano Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Αυτα τα 33€ ειναι λογω των αυξήσεων δηλαδη?? Λόγω αυξήσεων στην ΕΡΤ νομίζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Αυτα τα 33€ ειναι λογω των αυξήσεων δηλαδη?? ΝΑΙ !! 1 λεπτό πριν, Decano είπε Λόγω αυξήσεων στην ΕΡΤ νομίζω Ποια ΕΡΤ !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 16 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Ποια ΕΡΤ !!! ΕΡΤ4 τώρα βγαίνει 17 λεπτά πριν, Decano είπε Λόγω αυξήσεων στην ΕΡΤ νομίζω respect Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, korakios είπε ΕΡΤ4 τώρα βγαίνει Πες τετοια να φυγω τελειως απο την χωρα. 20 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΝΑΙ !! Ποια ΕΡΤ !!! Τρομερες απαντησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Πες τετοια να φυγω τελειως απο την χωρα. Τρομερες απαντησεις. Είχες μείνει στην ΝΕΡΙΤ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Είχες μείνει στην ΝΕΡΙΤ ? Οχι εμενα σε μια γκομενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Ο ΗERTHAN μόλις παέι ΔΕΗ, θα βάλουν χρέωση ΥΕΝΕΔ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, ekrepali είπε Ο ΗERTHAN μόλις παέι ΔΕΗ, θα βάλουν χρέωση ΥΕΝΕΔ. Καλα θα κανουν ηρθε ωρα να σφιξουν τα λουρια γιατι πολυ χαλαροι ειναι ολοι με τοσα λιγα που πληρωνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agwnistikotatos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Σε Home On Line με ΚΟΤ-Α, ενεργοποιημένο από την πρώτη μέρα μετάβασης στον νέο πάροχο, εκδόθηκε ο πρώτος λογαριασμός και ενώ εμφανίζει κανονικά το ΚΟΤ-Α, η τιμολόγηση έχει γίνει χωρίς ΚΟΤ. (Τόσο όσον αφορά την ενέργεια όσο και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Όποιον πιάσουν… ΥΓ: Ο λογαριασμός είναι έναντι (με self-metering). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα