Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Θελω να αναβαθμησω το δευτερο pc, που εχω και να το παρω στο γραφειο. Το θελω καθαρα για ιντερνετ. Θελω να κρατησω την καρτα γραφικων(μια παλια ειναι 512 ddr3 δεν θυμαμαι ακριβως ποια) το κουτι και το 500αρι τροφοδοτικο μου. Δεν θελω να χαλασω πανω απο 200 ευρω. Ετσι εφτιαξα 5 πιθανα build με 2πυρινους intel ο ενας εκ των οποιων ειναι ddr4. Και τεταρπυρινους amd, ο ενας εκ των οποιων ειναι apu μηπως και εχει καλυτερα γραφικα απο την τωρινη καρτα(οχι πως με πολυ νοιαζει). Επισης αντι για 500αρι δισκο εβαλα 120αρι ssd για να πηγαινει πιο γρηγορα γιατι δεν θα εχω κατι παραπανω απο ενα μοζιλα μεσα. Στην ακρη εχω 2 gb ραμ 1333Mhz οποτε στα ddr3 Θα εχω συνολο 6gb. Σας παραθετω παρακατω τα builds και περιμενω γνωμες. Ευχαριστω εκ των προτερων :)

post-265517-0-74690600-1454016146_thumb.pngpost-265517-0-64069500-1454016147_thumb.pngpost-265517-0-02679600-1454016148_thumb.pngpost-265517-0-33203100-1454016148_thumb.pngpost-265517-0-64544100-1454016148_thumb.png

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση δε χρειάζεσαι την παλιά σου κάρτα γραφικών. Τα ενσωματωμένα των παραπάνω επεξεργαστών κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Οπότε απορρίπτονται ο fx και ο athlon γιατί δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά. Εγώ θα πρότεινα είτε κάποιον amd apu είτε τον g4400 που έχεις βάλει.

Δημοσ.

Σε πρώτη φάση δε χρειάζεσαι την παλιά σου κάρτα γραφικών. Τα ενσωματωμένα των παραπάνω επεξεργαστών κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Οπότε απορρίπτονται ο fx και ο athlon γιατί δεν έχουν ενσωματωμένα γραφικά. Εγώ θα πρότεινα είτε κάποιον amd apu είτε τον g4400 που έχεις βάλει.

O μοναδικος apu που αντεχει η τσεπη ειναι αυτος που εχω βαλει ο a8. Eχει ομως καλυτερα γραφικα απο τον g4400? Eιναι καλυτεροι οι 4 πυρινες της amd απο τους 2 της ιντελ? Aξιζει να παω σε ddr4?

Δημοσ.

Ο apu έχει καλύτερα γραφικά ναι, αλλά δεν θα δεις καμιά διαφορά στα γραφικά σε χρήση γραφείου που θέλεις. Και οι 2 επιλογές είναι καλές. Αν θες να παίζεις και κανένα παιχνιδάκι, βάλε τον apu. Αν θέλεις να έχεις επιλογές αναβάθμισης στο μέλλον και αυτό που λέμε "την τελευταία λέξη της μόδας", βάλε intel. Και οι 2 θα σε καλύψουν, αυτό είναι 100% σίγουρο, οπότε εξαρτάται μετά απ' το τι προτιμάς εσύ.

• Like 1
Δημοσ.

O μοναδικος apu που αντεχει η τσεπη ειναι αυτος που εχω βαλει ο a8. Eχει ομως καλυτερα γραφικα απο τον g4400? Eιναι καλυτεροι οι 4 πυρινες της amd απο τους 2 της ιντελ? Aξιζει να παω σε ddr4?

Αξιζει το ddr4, διάφορα στα γραφικά με την χρήση που κανείς δεν θα δεις. Θα πρότεινα τον skylake pentium έτσι ώστε να μπορείς να παρεις έναν καλύτερο επεξεργαστή σε κάνα δύο-τρια χρόνια.

Δημοσ.

Ο apu έχει καλύτερα γραφικά ναι, αλλά δεν θα δεις καμιά διαφορά στα γραφικά σε χρήση γραφείου που θέλεις. Και οι 2 επιλογές είναι καλές. Αν θες να παίζεις και κανένα παιχνιδάκι, βάλε τον apu. Αν θέλεις να έχεις επιλογές αναβάθμισης στο μέλλον και αυτό που λέμε "την τελευταία λέξη της μόδας", βάλε intel. Και οι 2 θα σε καλύψουν, αυτό είναι 100% σίγουρο, οπότε εξαρτάται μετά απ' το τι προτιμάς εσύ.

Αξιζει το ddr4, διάφορα στα γραφικά με την χρήση που κανείς δεν θα δεις. Θα πρότεινα τον skylake pentium έτσι ώστε να μπορείς να παρεις έναν καλύτερο επεξεργαστή σε κάνα δύο-τρια χρόνια.

Το μοναδικο παιχνιδι που ισως εγκαταστησω να εχω θα ειναι το football manager. Αλλα εκει νομιζω δεν θα παιξουν σχεδον καθολου ρολο τα γραφικα. Τα 120gb φτανουν;

Δημοσ.

Το μοναδικο παιχνιδι που ισως εγκαταστησω να εχω θα ειναι το football manager. Αλλα εκει νομιζω δεν θα παιξουν σχεδον καθολου ρολο τα γραφικα. Τα 120gb φτανουν;

τα 120gb μια χαρά φτάνουν. Οι skylake χρησιμοποιούν HD 530 graphics, νομίζω πως αρκούν για football manager. Λίγο που εψαξα είδα πως το τρέχουν το παιχνιδι

Δημοσ.

τα 120gb μια χαρά φτάνουν. Οι skylake χρησιμοποιούν HD 530 graphics, νομίζω πως αρκούν για football manager. Λίγο που εψαξα είδα πως το τρέχουν το παιχνιδι

Ωραία έκλεισε θα πάρω αυτό το πακέτο. Ευχαριστώ πολύ φιλέ :)

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρω ότι το pc δεν έχει πολλές απαιτήσεις από άποψη ισχύς, αλλά ποιο τροφοδοτικό έχεις ακριβώς;

Ενα deer. Το ξερω οτι θα πουν οι περισσοτεροι να το αλλαξω αλλα δε θελω να δωσω πανω απο 200 για ενα pc που θα ειμαι μονο ιντερνετ και δεν θα ειναι το βασικο μου Pc. Εχει αντεξει καιρο αυτο το τροφοδοτικο και ελπιζω να συνεχισει ετσι :)

Δημοσ.

Δεν αντιλέγω αλλά αφού κάνεις που κάνεις αναβάθμιση σκέψου ίσως κάποια στιγμή να δώσεις 30-40 ευρώ και να το αλλάξεις.

Στο μελλον θα επενδυσω σιγουρα λεφτα στο pc οταν θα το παρω απο την δουλεια. Που φανταζομαι θα ειναι σε κανα χρονο αυτο και τοτε θα μπει σιγουρα αλλη μια 4αρα ραμ για αρχη, θα αλλαχτει το κουτι και το τροφοδοτικο και στην συνεχεια σαν τελευταια βηματα θα ειναι να προσθεσω μια καρτα γραφικων και εναν καλυτερο επεξεργαστη. Αλλα εχουμε πολυ μελλον για αυτα. Μονο αν κανει κολπα θα αλλαχτει τωρα το τροφοδοτικο.

Δημοσ.

Αν είμαι έτσι σε αυτά που πρέπει να επενδύσεις είναι καλή μητρική και τροφοδοτικό. Θα πήγαινα σε B150 μητρική εφόσον το σκέφτεσαι έτσι

Δημοσ.

Αν είμαι έτσι σε αυτά που πρέπει να επενδύσεις είναι καλή μητρική και τροφοδοτικό. Θα πήγαινα σε B150 μητρική εφόσον το σκέφτεσαι έτσι

Παραξεφευγει ομως απο το μπατζετ αυτο ομως δυστυχως. Θα ηθελα να επενδυσω σε μια καλη μιτρικη αλλα ολα περα απο την τωρινη αναβαθμιση ειναι υποθετικα γιατι μπορει να μην γινουν ποτε. Σκεψεις απλα ειναι οι αναβαθμισεις για το μελλον. Προτιμω αν εχω μετα αλλα λεφτα να συνεχιζω να φτιαχνω τον κυριο υπολογιστη μου που εχω π ειναι με 8320, 8 ραμ, 850 εβο, 960 και υδροψυξη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...