Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι μου το μονο που έχετε να κάνετε για να ενεργοποιήθει το UI ειναι να κάνετε κατάργηση της εφαρμογής Google

ποια εφαρμογη google λες ? ειμαι με Samsung s3 mini

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το google app , από την διαχείριση εφαρμογών επιλέγουμε απενεργοποιήση μας ρωτάει αν θέλουμε να γίνει επιλέγουμε ναι και στην ερώτηση για επαναφορά της εργοστασιακής εφαρμογής πάλι ναι.

Τέλος απο το play store επιλέγουμε να μην γίνονται αυτόματα οι ενημερώσεις εφαρμογών.

Δημοσ.

το google app , από την διαχείριση εφαρμογών επιλέγουμε απενεργοποιήση μας ρωτάει αν θέλουμε να γίνει επιλέγουμε ναι και στην ερώτηση για επαναφορά της εργοστασιακής εφαρμογής πάλι ναι. Τέλος απο το play store επιλέγουμε να μην γίνονται αυτόματα οι ενημερώσεις εφαρμογών.

θα του κανω reset .ευχαριστω πιστευω να λειτουργη μετα :P

Δημοσ.

το google app , από την διαχείριση εφαρμογών επιλέγουμε απενεργοποιήση μας ρωτάει αν θέλουμε να γίνει επιλέγουμε ναι και στην ερώτηση για επαναφορά της εργοστασιακής εφαρμογής πάλι ναι. Τέλος απο το play store επιλέγουμε να μην γίνονται αυτόματα οι ενημερώσεις εφαρμογών.

Εισαι ωραιος!!! και εμενα κατι επαθε ενα σ3 μινι που ειχε η γυναικα και το εβγαζε συνεχεια.

θα του κανω reset .ευχαριστω πιστευω να λειτουργη μετα :P

Δεν χρειαζεται ρεσετ εγω εκανα αυτο που ειπε ο madx2 και εφτιαξε.

Δημοσ.

Δεν είναι σε όλους το ίδιο θα χρειαστεί σε μερικές περιπτώσεις να περαστεί το λογισμικό απ'την αρχή τις περισσότερες φορές είναι ο πιο σωστός τρόπος

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η θα το κανει μεσα σε 10 λεπτα ανα λεπτο η ανα βδομαδα...    τι σκ@τ@... 

επαναφορά δεν κάνω γιατι βαριεμαι απιστευτα το ολο φτιαξιμο απο την αρχη. to google εσβησα αλλα και παλι το κανε.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα έχω ένα XPeria M5 κατεβασα το accuwether και μου μπλόκαρε την  οθόνη,μου αναβοσβήνει με μια ταπετσαρία πορτοκαλί χρωμα  και δεν μπορώ να ξεκλιδωσω  το μοτίβο,οταν με περνουν τηλ. χτυπάει.Σας παρακαλώ αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει

ευχαριστώ εκ των προτέρων        

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου βγάζει και εμένα το μήνυμα "Δυστυχώς η εφαρμογή UI system έχει απενεργ." όταν βάζω ακουστικά και προσπαθώ να δυναμώσω τον ήχο. Προσπάθησα να κάνω ρεσταρτ το google αλλα δεν δουλεύει. Τι άλλο να κάνω;

Δημοσ.

το ξαναπαθα και με κινητο καινουργιο... την ωρα που εβαζα να δω το accuaweather. αυτο να φταει? ειναι τοσο σπαστικο

Δημοσ.

αυτο ειναι η μονη ευκολη λυση...εγω εσβησα το google τελειως και παρολα αυτα το κανει. φυσικα ομως οταν το κινητο ειναι στο ιντερνετ. ποτε δεν το κανει χωρις αυτο....αρα? τι φταει?

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
4 ώρες πριν, andrew tzortz είπε

Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων θα χασω ολες τις εφαρμογές που ειχα εγκαταστησει πχ viber instagram και παιχνιδια?

Ναι.

Κάνε πρώτα ένα backup πρώτου προχωρήσεις σε διαδικασία εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Δημοσ.

Νομίζω ότι το είχα ξαναγράψει, σε ένα vodafone smart4 ή αλλιώς coolpad 990 μετά από 20 μέρες 1 μήνα χρήσης αρχίζει και εμφανίζεται αυτό το μήνημα "δυστυχώς η εφαρμογή έχει σταματήσει" random συνεχίζει να εμφανίζεται μέχρι που το τηλέφωνο γίνεται παντελώς άχρηστο και απλά στο τέλος κολάει και το ίδιο το android στο boot screen

Mετά ξανά μανα φλασάρισμα της rom και δουλεύει για κανα μήνα και τέλος, πλέον είναι σε αχρηστία σε ένα συρτάρι, προφανώς και κανένα virus δεν προκαλεί κάτι τέτοιο, απλά λύση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, απλά σε διάφορα φόρουμ γράφει ο καθένας μήπως αυτό μήπως  το άλλο κλπ, δοκιμάστηκαν official ελληνική και αγγλική rom και το αποτέλεσμα ήταν μια τρύπα στο νερό, ούτε root ούτε τίποτε, απλά (ευτυχώς δεν το αγόρασα εγώ αυτό το αίσχος) σιγουρεύτηκα οτί ΠΟΤΕ δεν αγοράζουμe τηλέφωνα τέτοιων brands voda, tuvlo-x, mls κλπ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...