GoldKingston Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2017 Φιλοι μου το μονο που έχετε να κάνετε για να ενεργοποιήθει το UI ειναι να κάνετε κατάργηση της εφαρμογής Google ποια εφαρμογη google λες ? ειμαι με Samsung s3 mini
madx2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 το google app , από την διαχείριση εφαρμογών επιλέγουμε απενεργοποιήση μας ρωτάει αν θέλουμε να γίνει επιλέγουμε ναι και στην ερώτηση για επαναφορά της εργοστασιακής εφαρμογής πάλι ναι. Τέλος απο το play store επιλέγουμε να μην γίνονται αυτόματα οι ενημερώσεις εφαρμογών.
GoldKingston Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 το google app , από την διαχείριση εφαρμογών επιλέγουμε απενεργοποιήση μας ρωτάει αν θέλουμε να γίνει επιλέγουμε ναι και στην ερώτηση για επαναφορά της εργοστασιακής εφαρμογής πάλι ναι. Τέλος απο το play store επιλέγουμε να μην γίνονται αυτόματα οι ενημερώσεις εφαρμογών. θα του κανω reset .ευχαριστω πιστευω να λειτουργη μετα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 το google app , από την διαχείριση εφαρμογών επιλέγουμε απενεργοποιήση μας ρωτάει αν θέλουμε να γίνει επιλέγουμε ναι και στην ερώτηση για επαναφορά της εργοστασιακής εφαρμογής πάλι ναι. Τέλος απο το play store επιλέγουμε να μην γίνονται αυτόματα οι ενημερώσεις εφαρμογών. Εισαι ωραιος!!! και εμενα κατι επαθε ενα σ3 μινι που ειχε η γυναικα και το εβγαζε συνεχεια. θα του κανω reset .ευχαριστω πιστευω να λειτουργη μετα Δεν χρειαζεται ρεσετ εγω εκανα αυτο που ειπε ο madx2 και εφτιαξε.
saruman123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2017 Δεν είναι σε όλους το ίδιο θα χρειαστεί σε μερικές περιπτώσεις να περαστεί το λογισμικό απ'την αρχή τις περισσότερες φορές είναι ο πιο σωστός τρόπος
Doctor GR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2017 το παθα σήμερα.... σε xperia z3 compact. αν και το απογευμα που το κανε 1-2 φορες μετα ειχε να το κανει κανα 3ωρο.
Doctor GR Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 η θα το κανει μεσα σε 10 λεπτα ανα λεπτο η ανα βδομαδα... τι σκ@τ@... επαναφορά δεν κάνω γιατι βαριεμαι απιστευτα το ολο φτιαξιμο απο την αρχη. to google εσβησα αλλα και παλι το κανε.
papkosta Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα και από μένα έχω ένα XPeria M5 κατεβασα το accuwether και μου μπλόκαρε την οθόνη,μου αναβοσβήνει με μια ταπετσαρία πορτοκαλί χρωμα και δεν μπορώ να ξεκλιδωσω το μοτίβο,οταν με περνουν τηλ. χτυπάει.Σας παρακαλώ αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων
Angelos30 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μου βγάζει και εμένα το μήνυμα "Δυστυχώς η εφαρμογή UI system έχει απενεργ." όταν βάζω ακουστικά και προσπαθώ να δυναμώσω τον ήχο. Προσπάθησα να κάνω ρεσταρτ το google αλλα δεν δουλεύει. Τι άλλο να κάνω;
Doctor GR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 το ξαναπαθα και με κινητο καινουργιο... την ωρα που εβαζα να δω το accuaweather. αυτο να φταει? ειναι τοσο σπαστικο
Angelos30 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις πως κανω??
Doctor GR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 αυτο ειναι η μονη ευκολη λυση...εγω εσβησα το google τελειως και παρολα αυτα το κανει. φυσικα ομως οταν το κινητο ειναι στο ιντερνετ. ποτε δεν το κανει χωρις αυτο....αρα? τι φταει?
andrew tzortz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων θα χασω ολες τις εφαρμογές που ειχα εγκαταστησει πχ viber instagram και παιχνιδια?
saruman123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, andrew tzortz είπε Αν κανω επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων θα χασω ολες τις εφαρμογές που ειχα εγκαταστησει πχ viber instagram και παιχνιδια? Ναι. Κάνε πρώτα ένα backup πρώτου προχωρήσεις σε διαδικασία εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Qless Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2018 Νομίζω ότι το είχα ξαναγράψει, σε ένα vodafone smart4 ή αλλιώς coolpad 990 μετά από 20 μέρες 1 μήνα χρήσης αρχίζει και εμφανίζεται αυτό το μήνημα "δυστυχώς η εφαρμογή έχει σταματήσει" random συνεχίζει να εμφανίζεται μέχρι που το τηλέφωνο γίνεται παντελώς άχρηστο και απλά στο τέλος κολάει και το ίδιο το android στο boot screen Mετά ξανά μανα φλασάρισμα της rom και δουλεύει για κανα μήνα και τέλος, πλέον είναι σε αχρηστία σε ένα συρτάρι, προφανώς και κανένα virus δεν προκαλεί κάτι τέτοιο, απλά λύση ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, απλά σε διάφορα φόρουμ γράφει ο καθένας μήπως αυτό μήπως το άλλο κλπ, δοκιμάστηκαν official ελληνική και αγγλική rom και το αποτέλεσμα ήταν μια τρύπα στο νερό, ούτε root ούτε τίποτε, απλά (ευτυχώς δεν το αγόρασα εγώ αυτό το αίσχος) σιγουρεύτηκα οτί ΠΟΤΕ δεν αγοράζουμe τηλέφωνα τέτοιων brands voda, tuvlo-x, mls κλπ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα