Pseudonumo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ίσως αντί γι αυτό να δούλευε ένα απλό wipe cache ώστε να μη χάσει τις εφαρμογές. Από Recovery...
saruman123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ασε το άνθρωπο να το κανει και βλεπουμεΜα ειπα μακαρι να κανει κατι...
pollop Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον, παιδια το ενοχλητικο μυνημα εφυγε μετα την επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Ολα δειχνουν να δουλευουν ρολοι. Θα ηθελα τωρα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη, δωρεαν κυριως, για να βαλω του μικρου ωστε να μπλοκαρει στο μελλον τετοιες ανεπιθυμητες καταστασεις, σας υπενθιμιζω οτι το πιθανοτερο το προβλημα να παρουσιαστηκε απο φωτο που του εστειλαν στο βαιμπερ. 2
Pseudonumo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Τιποτα δεν σε προστατευει 100%. Το βασικο ειναι να μαθει να μην ανοιγει οτι λινκ να ναι και να υποψιαζεται τετοια πραγματα. Αλλα αυτο ερχεται με τον καιρο... Υπαρχουν κατι antivirus στο play store , ψαξε εκει αν σου κανει καποιο. Αν και δεν σημαινει οτι ξεμπερδεψες.....επισης υπ οψιν οτι τρεχουν συνεχως στο παρασκηνιο, οποτε μειωνεται η αυτονομια. 1
enigma84 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον, παιδια το ενοχλητικο μυνημα εφυγε μετα την επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις. Ολα δειχνουν να δουλευουν ρολοι. Θα ηθελα τωρα να ρωτησω αν υπαρχει καποια εφαρμογη, δωρεαν κυριως, για να βαλω του μικρου ωστε να μπλοκαρει στο μελλον τετοιες ανεπιθυμητες καταστασεις, σας υπενθιμιζω οτι το πιθανοτερο το προβλημα να παρουσιαστηκε απο φωτο που του εστειλαν στο βαιμπερ. Δεν είναι σίγουρο ότι φταίει η φωτογραφία. Αν η άλλη συσκευή που έστειλε την φωτογραφία δεν έχει θέμα, κάτι άλλο θα φταίει... Δεν είναι Windows όπου αν μπει ο ιός μετά κάνει πάρτι. Και από την στιγμή στιγμή που δεν έχει κάνει root και να βάζει ότι βρει και από όπου βρει εφαρμογές, τότε κάτι άλλο θα φταίει. Τσεκάρετε μήπως έβαλε κάποια εφαρμογή παράλληλα εκείνο το διάστημα και του δημιούργησε θέμα. 1
Pseudonumo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν ειχα δει με τα ματια μου εφαρμογη σε lg g3 χωρις root να κανει παρτυ και γω δεν θα το πιστευα!
pollop Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 οκ παιδια ευχαριστω, θα ριξω μια ματια στο store για κανενα προγραματακι στυλ firewαll και απο οτι καταλαβα θελει μετα προσοχη στο κατεβασμα και στο ανοιγμα αρχειων.
saruman123 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2016 οκ παιδια ευχαριστω, θα ριξω μια ματια στο store για κανενα προγραματακι στυλ firewαll και απο οτι καταλαβα θελει μετα προσοχη στο κατεβασμα και στο ανοιγμα αρχειων.Αν και λεω παντα οτι αυτα ειναι σκουπιδια τα apk θα σου ελεγα να βαλεις το AVG(γιατι προκεται για τον μικρο και οχι για κανεναν αλλο λογο).
loulich Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 καλησπερα παιδια...κατοχος lg g3 ! μπου βγαζει το μυνημα η εφαρμογη ui συστηματος εχει σταματησει ...και δεν μπορω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...δεν μπορω να κανω τπτ ...καμια βοηθεια?
saruman123 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 καλησπερα παιδια...κατοχος lg g3 ! μπου βγαζει το μυνημα η εφαρμογη ui συστηματος εχει σταματησει ...και δεν μπορω να κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων...δεν μπορω να κανω τπτ ...καμια βοηθεια?Αν το "κατεχεις" τοτε backup και φλασαρισμα παλι την rom.
Urania Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Αυτο το εχω ξαναδει και η λυση ειναι να ξαναπερασεις το λογισμικο απο την αρχει. Δεν θα κανεις τιποτα με καθαρισμους και εργοστασιακες ρυθμισεις. Αν δεν μπορεις εσυ τοτε πας για service. Αν μπορεις πεσμας πιο κινητο ειναι για να σου πουμε την λυση.
Christos21417 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά η εφαρμογή google ευθύνεται. Συμβαίνει κυρίως σε συσκευές με 4.4.2 απ' όσο ξέρω. Απλά θέλει κατάργηση της τελευταίας ενημέρωσης και θα στρώσει. Έχει μια εβδομάδα που συμβαίνει αυτό σε πολλούς.
Urania Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά η εφαρμογή google ευθύνεται. Συμβαίνει κυρίως σε συσκευές με 4.4.2 απ' όσο ξέρω. Απλά θέλει κατάργηση της τελευταίας ενημέρωσης και θα στρώσει. Έχει μια εβδομάδα που συμβαίνει αυτό σε πολλούς.
passionaria Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Μου συμβαινει κι εμενα. Οταν κανω εργοστασιακες ρυθμισεις το προβλημα σταματαει. Μετα που παω να κανω ενημερωσεις της google, παλι τα ιδια. Κατι γινεται με την google. Ξερει κανεις τιποτε αλλο;
Mon chichi74 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Μου συμβαινει κι εμενα. Οταν κανω εργοστασιακες ρυθμισεις το προβλημα σταματαει. Μετα που παω να κανω ενημερωσεις της google, παλι τα ιδια. Κατι γινεται με την google. Ξερει κανεις τιποτε αλλο; Φιλοι μου το μονο που έχετε να κάνετε για να ενεργοποιήθει το UI ειναι να κάνετε κατάργηση της εφαρμογής Google
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα