pollop Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 παιδια καλησπερα ο γιος μου εχει ενα κινητο lg και εμφανιζεται αυτο το μυνημα "Δυστυχώς, η εφαρμογή UI συστήματος έχει σταματήσει" καθε λιγο στην οθονη με αποτελεσμα να μην μπορει να χρησιμοποιησει την συσκευη, οταν τον ρωτησα πως παρουσιαστηκε μου ειπε οτι του εστειλαν μεσω viber μια φωτο και οταν πηγε να την ανοιξει ξεκινησε το προβλημα, η απεγκατασταση της εφαρμογης δεν εφερε καποιο αποτελεσμα, θα ηθελα τα φωτα σας παρακαλω, μηπως χρειαζεται να επιστρεψει στις εργοστασιακες ρυθμισεις?
Pseudonumo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Του βγαζει τιποτα αλλο? Να ανοιηει wifi μονο του κτλ?
pollop Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 οχι ολα λειτουργουν μια χαρα, απλα καθε 2-3 δευτερα πεταει αυτο το μνμ και πρεπει να πατησεις οκ και ξανα παλι καθε τοσο να παρακαμπτεις την συγκεκριμενη ειδοποιηση..
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων, αφου πρωτα κανει backup
Pseudonumo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Επειδη ειχα δει σε μια συσκευη κατι παρομοιο. Ο χρηστης ειχε, απερισκεπτα, εγκαταστησει κακοβουλο λογοσμικο. EDIT!!! Πες μας το μοντελο μηπως τη γλυτωσεις ελαφρα!Μην κανεις ακομα επαναφορα!
saruman123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 παιδια καλησπερα ο γιος μου εχει ενα κινητο lg και εμφανιζεται αυτο το μυνημα "Δυστυχώς, η εφαρμογή UI συστήματος έχει σταματήσει" καθε λιγο στην οθονη με αποτελεσμα να μην μπορει να χρησιμοποιησει την συσκευη, οταν τον ρωτησα πως παρουσιαστηκε μου ειπε οτι του εστειλαν μεσω viber μια φωτο και οταν πηγε να την ανοιξει ξεκινησε το προβλημα, η απεγκατασταση της εφαρμογης δεν εφερε καποιο αποτελεσμα, θα ηθελα τα φωτα σας παρακαλω, μηπως χρειαζεται να επιστρεψει στις εργοστασιακες ρυθμισεις?Αυτο το εχω ξαναδει και η λυση ειναι να ξαναπερασεις το λογισμικο απο την αρχει.Δεν θα κανεις τιποτα με καθαρισμους και εργοστασιακες ρυθμισεις. Αν δεν μπορεις εσυ τοτε πας για service. Αν μπορεις πεσμας πιο κινητο ειναι για να σου πουμε την λυση.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αυτο το εχω ξαναδει και η λυση ειναι να ξαναπερασεις το λογισμικο απο την αρχει. Δεν θα κανεις τιποτα με καθαρισμους και εργοστασιακες ρυθμισεις. Αν δεν μπορεις εσυ τοτε πας για service. Αν μπορεις πεσμας πιο κινητο ειναι για να σου πουμε την λυση. Τι εννοεις δεν καταλαβα
saruman123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Τι εννοεις δεν καταλαβαΟτι με Wipe data / Factory reset ή Wipe Cache Partition δεν θα κανει δουλεια.Οπως επισεις με επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων. Και γω αυτο πιστευω Pseudonumo...
Pseudonumo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δεν χανει κατι να δοκιμασει. Ας πει το μοντελο του κινητου.
pollop Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 παιδια, καλημερα , ευχαριστω για τις απαντησεις σας, αν και με τα λεγομενα σας αρχιζω να ανησυχω.... το μοντελο του κινητου ειναι lg-X150 Bello II και κατι άλλο που μου είπε ο μικρός ειναι οτι περα απο το μνμ που σας ανεφερα δεν μπορει να χρησιμοποιησει τα βελακια για πλοηγηση μπρος-πισω, καθε βοηθεια ευπροσδεκτη μπας και αποφυγουμε το σερβις...ευχαριστω
enigma84 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αν πρόκειται για κακόβουλη εφαρμογή δοκιμάστε να εγκαταστήσετε κάποιο εκ των kaspersky, malware κοκ και κάντε ένα scan να δείτε τι θα βγάλει. Αν βρει κάτι και το καθαρίσει έχει καλώς. Από την άλλη δεν νομίζω η συσκευή να είναι rootαρισμένη οπότε μάλλον κάποια κόμπλα θα έχει πέσει. Κάνε ένα factory reset και αν δεν γίνει και τότε κάτι πάτε service.
pollop Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 ok θα κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμ'ισεις βλεπουμε..
saruman123 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 ok θα κανω επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμ'ισεις βλεπουμε..Φιλε μου δεν θα κανεις τιποτα.Μακαρι βεβαια,αλλα οπως σου ειπα για να σωθεις πρεπει να ξανα περασης το λογισμικο.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Φιλε μου δεν θα κανεις τιποτα. Μακαρι βεβαια,αλλα οπως σου ειπα για να σωθεις πρεπει να ξανα περασης το λογισμικο. Ασε το άνθρωπο να το κανει και βλεπουμε
pollop Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 ναι κ εγω φοβαμαι πως δεν θα γινει τιποτα, αλλα δεν χανω κατι... μολις γινει η επαναφορα ενημερωνω, ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα