Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Μολις ειδα αυτο 

http://www.apple.com/gr/support/ac-wallplug-adapter/

"Η Apple διαπίστωσε ότι, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, οι προσαρμογείς βύσματος AC με δύο ακροδέκτες της Apple που έχουν σχεδιαστεί για χρήση στην ηπειρωτική Ευρώπη, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, την Κορέα, την Αργεντινή και τη Βραζιλία ενδέχεται να σπάσουν και να προκαλέσουν κίνδυνο ηλεκτροπληξίας σε περίπτωση επαφής. Αυτοί οι προσαρμογείς βύσματος συνόδευαν συσκευές Mac και ορισμένες συσκευές iOS που εστάλησαν από το 2003 έως το 2015, ενώ περιλαμβάνονταν και στο Κιτ προσαρμογέα Apple World Travel.

Η ασφάλεια των πελατών αποτελεί πάντα την πρώτη προτεραιότητα της Apple και έχουμε λάβει εθελοντικά την απόφαση ανταλλαγής των προβληματικών προσαρμογέων βύσματος με νέα, επανασχεδιασμένα τροφοδοτικά, χωρίς χρέωση. Συνιστούμε στους πελάτες μας να ανταλλάξουν οποιοδήποτε προβληματικό εξάρτημα ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία."

Εμείς που δεν μένουμε Αθήνα πως το αλλάζουμε?

• Like 1
Δημοσ.

Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Επίσης το 3GS μου είχε χαλάσει και το πέταξα αλλά κράτησα τον φορτιστή και τον χρησιμοποιώ μέχρι και σήμερα επειδή και του 4s ήταν σε ανάκληση και τώρα έχω μείνει με 2 γνήσιους φορτιστές οι οποιοι είναι από τα προβληματικά μοντέλα (άσχετο αν εμένα λειτουργούν), δεν έχω κρατήσει ούτε το 4s, οπότε θα πάρω τον πούλο;;; Ζητάνει serial number του iphone που αγοράστηκε;

Δημοσ.

@gherudos Απ οσο ξερω ναι πρεπει να εχεις το serial της συσκευης που ανηκε ο φορτιστης.Το θεμα ειναι τι γινεται για εμας που δεν μενουμε Αθηνα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...