Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μου χαλασε το βυσμα φορτησης μες στο λαπτοπ, υπαρχει καποιο μαγαζι που να το φτιαχνει ή αμα μπορω μονος μου; το λαπτοπ ειναι το dell inspiron 5558

Δημοσ.

Αν πιάνουν τα χέρια ξέρεις απο κολλήσεις κτλπ μπορείς να αγοράσεις και να το βάλεις εσυ , αν δεν εισαι σίγουρος ομως καλύτερα να το πας σε ενα μικρό μαγαζάκι με pc ή σε καποιο μαγαζί με ηλεκτρονικά να στο φτιάξουν

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις ετδι οπως το ειδα στην φωτο θελει σπλα μια συνδεση στην μητρικη, υπαρχει περιπτωση να γλυτωσω να το κολλησω; Γιατι αμα θελει καποια συγκολλησει το φοβαμαι δυστηχως

Δημοσ.

Σήμερα μου ήρθε το έβαλα αλλά δεν φορτίζει παρ'ολα αυτά, οπότε το άνοιξα και δεύτερη φορά να είμαι σίγουρος μην έχω κάνει κανένα λάθος αλλά πάλι τίποτα, το λαπτοπ ανοίγει κανονικά δουλεύουν τα πάντα οπότε αύριο θα πάω να δω άμα θέλει και καινούργιο φορτιστή μην έχει σπάσει και μέσα στον φορτιστή το δοντακι.. Και για κάποιο λόγο το λαπτοπ είχε 6 παραπάνω βίδες αλλά δεν πειράζει :-P

Υπάρχει περίπτωση το κατάστημα να μου στείλε χαλασμένη φόρτιση;

Δημοσ.

new αναφέρει πάντως το κατάστημα.δες και με το πολύμετρο τι τάση έχει(1 λεπτό δουλειά είναι)

ΑΝ λειτουργεί και δεν έχει εικόνα,αλλού θα είναι το πρόβλημα...

Δημοσ.

Δεν έχω πολύμετρο, εικόνα έχω κανονικά είχα 10% μπαταρία και πρόλαβα να δοκιμάσω τι παίζει, απλά όταν συνδεσα τον φορτιστή δεν φορτιζε ούτε ανάβει το λαμπάκι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...