Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα πρόβλημα με το pc μου δεν ξεκίναγε μου λένε στο service ότι μάλλον φταίει η μητρική Sabertooth X99. Καινούργια θέλει μια βδομάδα να έρθει. Να εμπιστευτώ πάλι την ίδια η να βάλω κάτι άλλο; Πρέπει να έχω καταλήξει μέχρι αύριο το πρωί.

Δημοσ.

Λες να είναι πιο πιθανό να έχω κάνει λάθος τυπογραφικό παρά να έχω πάρει λάθος μηχανήματα? Λέω γω...

Λέω να δεις τι θες για να μην πάρεις τσάμπα αχρείαστο πράγμα. Λέω εγώ.

Και το ορθογραφικό σου το έχεις ακόμα.

• Like 2
Δημοσ.

Λες να είναι πιο πιθανό να έχω κάνει λάθος τυπογραφικό παρά να έχω πάρει λάθος μηχανήματα? Λέω γω...

Λοιπόν, για να το πω πιο απλά, ο 4820k είναι socket 2011 και εσύ μιλάς για mobo x99, ενώ οι mobo για το socket 2011 είναι x79, απλό μέχρι εδώ. Το socket 2011-3 έχει x99 chipset, άρα κάπου έχεις κάνει λάθος, δεν μπαίνει επεξεργαστής 2011 σε socket 2011-3 και αντίστροφα, υπάρχουν διαφορές στα πινάκια και δεν είναι εφικτό να μπει ένας 2011 στο 2011-3. Επειδή βλέπω ότι έχεις ddr4 μνήμες, τότε έχεις x99 μητρική, άρα socket 2011-3, άρα έχεις 5820k. Αν από την άλλη είχες 4820k, θα είχες x79 μητρική και ddr3 μνήμες. Δεν μπόρεσα να τα εξηγήσω πιο απλά :).

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά πάτε καλά? 5820k έχω απλά δεν έχω χρόνο αυτή την στιγμή να μπω να το διορθώσω. Τι μου αναλύεται, λέτε να μην ξέρω. 5820k έχω ...

Δημοσ.

Ρε παιδιά πάτε καλά? 5820k έχω απλά δεν έχω χρόνο αυτή την στιγμή να μπω να το διορθώσω. Τι μου αναλύεται, λέτε να μην ξέρω. 5820k έχω ...

Και για αυτήν ακριβώς την φράση δεν θα σου απαντήσω, προσωπικά.

Μάθε να μιλάς σαν άνθρωπος και μετά ζήτα συμβουλές :)

Για το δικό σου καλό είπαμε να ξεκαθαρίσουμε τι θες.

• Like 10
Δημοσ.

Και για αυτήν ακριβώς την φράση δεν θα σου απαντήσω, προσωπικά.

Μάθε να μιλάς σαν άνθρωπος και μετά ζήτα συμβουλές :)

Για το δικό σου καλό είπαμε να ξεκαθαρίσουμε τι θες.

+1

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...