Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να βαλω ενα σκληρο δισκο απο ενα λαπτοπ στην μοναδα μου. Δεν τον διαβάζει όμως για να κάνει bootαρισμα. Διάβασα στο ιντερνετ οτι πρεπει να βρω τον driver που ειχε απο το εργοστασιο. Πως μπορω να βρω τον driver;; Με μια αναζητηση στο google δεν βρηκα ΤΙΠΟΤΑ που να δουλευει, Το λαπτοπ που θελω να παρω τον δισκο ειναι ενα compal fl90 που "πλασαροταν" ως multirama.

Δημοσ.
να τον εφαρμόσεις τον δίσκο μπορείς αλλα μην περιμένεις να παίξει στο σταθερό.

για να κανεις να αυτό που θέλεις,  δηλαδή με το υπάρχον λειτουργικό που έχει από το lap-top, θέλει διαδικασία και πάλη θα σε κάνει χαζομάρες.

κανε καλύτερα ένα καθαρό format στον δίσκο να είσαι ok

Δημοσ.

Θελω να βαλω ενα σκληρο δισκο απο ενα λαπτοπ στην μοναδα μου. Δεν τον διαβάζει όμως για να κάνει bootαρισμα. Διάβασα στο ιντερνετ οτι πρεπει να βρω τον driver που ειχε απο το εργοστασιο. Πως μπορω να βρω τον driver;; Με μια αναζητηση στο google δεν βρηκα ΤΙΠΟΤΑ που να δουλευει, Το λαπτοπ που θελω να παρω τον δισκο ειναι ενα compal fl90 που "πλασαροταν" ως multirama.

Τι ακριβώς εννοεις? δεν μπουταρεις ο υπολογιστης απο τον δισκο του λαπτοπ ή δεν μπουταρει ουτε απο τον δικο του

Δημοσ.

να τον εφαρμόσεις τον δίσκο μπορείς αλλα μην περιμένεις να παίξει στο σταθερό.
για να κανεις να αυτό που θέλεις,  δηλαδή με το υπάρχον λειτουργικό που έχει από το lap-top, θέλει διαδικασία και πάλη θα σε κάνει χαζομάρες.
κανε καλύτερα ένα καθαρό format στον δίσκο να είσαι ok

Συνδέω τον δίσκο, βάζω το cd για να  bootαρει, προχωράω λίγο την εγκατάσταση των windows μου λέει που θέλω να τα εγκαταστήσω και δεν μου βγάζει τον δισκο που έχω συνδέσει , τι έχει μέσα ο δίσκος μπορεί να το διαβάσει αλλά δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταη των windows σε αυτόν...

Τι ακριβώς εννοεις? δεν μπουταρεις ο υπολογιστης απο τον δισκο του λαπτοπ ή δεν μπουταρει ουτε απο τον δικο του

Συνδέω μόνο τον δίσκο του λάπτοπ ( ο αλλος μας αφησε χρονους).

Συνδέω τον δίσκο, βάζω το cd για να  bootαρει, προχωράω λίγο την εγκατάσταση των windows μου λέει που θέλω να τα εγκαταστήσω και δεν μου βγάζει τον δισκο που έχω συνδέσει , τι έχει μέσα ο δίσκος μπορεί να το διαβάσει αλλά δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταη των windows σε αυτόν.

Δημοσ.

Που καλλαει, τι μήνυμα βγαζει, φορματ έκανες?

Βρε παιδί μου κανονικά σου βγάζει τις επιλογές των δίσκων που έχεις και διαλέγεις εσύ όποιον θές και κάνεις ότι θες στον δίσκο. Ε, δεν εμφανίζει κανέναν δίσκο.

Δημοσ.

Έχω 2 εβδομάδες περίπου να ακουμπήσω τον εν λογω υπολογιστή. Απο κάπου είχα μπει και είδα ότι έχει μεσα ο δίσκος αλλά δεν θυμάμαι απο που.

Δημοσ.

Ποια win προσπαθείς να περάσεις;

Αν υποθέσουμε πως ο δίσκος είναι λειτουργικός και προσπαθείς να περάσεις win7 ίσως έπεσες στη σπάνια περίπτωση που χρειάζεσαι sata drivers.

Βέβαια μπορείς εναλλακτικά να να βάλεις τον δίσκο σε ide/legacy mode από το bios.

Αν μιλάς για win XP τότε πρέπει να περάσεις τους drivers μέσω floppy (press F6 κλπ), είτε να ενσωματώσεις τους οδηγούς στο δίσκο εγκατάστασης, είτε να βάλεις σε ide mode τον δίσκο αν δεν υπάρχουν drivers.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...