Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε j5 πήγαινε. Σε λευκό χρώμα είναι το κλασικό κοριτσίκο κινητό, δεν υστερεί κάπου έχει και μπροστινό φλας για τις σέλφι, amoled οθόνη και αποσπώμενη μπαταρία. Το moto g3 εξίσου καλή επιλογή όμως έχει ενσωματωμενη μπαταρία, δεν έχει φορτιστή ακουστικά στην συσκευασία. Στα θετικά του ότι είναι αδιάβροχο. 

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/7333160/Samsung-Galaxy-J5-8GB.html 

ψαξε και μετα γραψε...

Εχω ψαξει βρε πονηρουλη μν ανησυχεις...τα μαγαζια απο αυτα που βλεπω να το εχουν κατω απο 160...εχω ακουσει γενικα κακα λογια...brandit τηλεφωνα με γερμανικες εφαρμογες να μπαινουν αυτοματα στο κινητο..

Εκτος και αν εχεις εσυ καποιο συγκεκριμενο να μου πεις....εγω απο ολα αυτα γενικα απο τον kaizer παιρνω. μεχρι στιγμης 4 τηλεφωνα...κανενα προβλημα σε κανενα

Δημοσ.

ειναι ενας μυθος των ασχετων οτι τα κινητα και γενικα τα προιντα απο σκρουτζ ειναι δευτερας διαλογης η δεν καλυπτονται απο εγγυηση... απλα οταν πας ν αγορασεις ρωτας αν η συσκευη ειναι ευρωπαικη non-branded και non-refurbished και ειναι ακριβως το ιδιο σαν να το πηρες απο vodafone wind κτλ... Α επισης να ρωτησεις αν ειναι απο αγγλια θα εχουν διαφορερικο βισμα φορτιστη, συνηθως οσα μαγαζια φερνουν κινητα που προοριζονται για αγγλια δινουν μαζι δωρεαν ανταπτορα.

Δες αξιολογισεις των μαγαζιων για να δεις την αξιοπιστια τους.

Το phone gallery πχ ειναι μια χαρα εχω παρει ενα iphone 5 απο εκει.

Δημοσ.

Μας εχεις πριξει σε καθε τοπικ για το moto g ΔΕΝ ειναι καλυτερο παρτο χαμπαρι και σταματα να παραπληροφορεις τον κοσμο... κοιτα τις αξιολογησεις των μαγαζιων στο σκρουτζ και best price και δες πιο σε βολευει...

Δημοσ.

Τα χαρακτηριστικά πολλές φορές δεν λένε και πολλά. Στην εν προκειμένη περίπτωση το touchwiz του j5 ακόμα και στην πιο ελαφριά μορφή του είναι λίγο πιο βαρύ από το stock android του moto g3. Όμως το j5 έχει 1,5 Gb ram και εξισορροπείται αυτή η διαφορά. Άρα στην πράξη είτε moto g3 πάρεις είτε j5 δεν θα δεις διαφορά στην απόδοση. Απο εκεί και πέρα το j5 έχει κάποια μικρά πλεονεκτήματα αλλά είναι πιο ακριβό. Για meizu μην πας λόγω εγγύησης καθώ πρέπει να σταλεί κίνα ακόμα και είναι ελληνικής εισαγωγής

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...