Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Γενεθλια ερχονται οποτε ερχεται και το ξηλωμα :P

Θα ηθελα να κανω στ κοπελα μ ενα κινητο δωρο εως 150 ευρο...αυτη τ στιγμη εχει ενα παλιο ΖΤΕ..

θα ηθελα να εχει οσο καλυτερη καμερα γινεται και να ειναι 5' ιντσες το λιγοτερο!

κατι καλο?

Δημοσ.

Moto g 3rd gen τωρα που ειναι στα 139, εγω το πηρα τα χριστουγεννα για την γυναικα απο βοντα στα 149.ειναι οτι πρεπει κ πρωτιστωσ αδιαβροχο.απλα αν δεν το ξερεις η συσκευασια δεν περιλαμβανει φορτιστη παρα μονο το καλωδιο usb.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ειμαι αναμεσα στο moto g 3rd gen λοιπον και το j5. απο οσα διαβαζω και βλεπω...το moto g αξιζει πολυ πιο πολυ απο το j5...μεχρι και απο το p8 lite. οποτε μαλλον για εκει παω

Δημοσ.

Ειμαι αναμεσα στο moto g 3rd gen λοιπον και το j5. απο οσα διαβαζω και βλεπω...το moto g αξιζει πολυ πιο πολυ απο το j5...μεχρι και απο το p8 lite. οποτε μαλλον για εκει παω

σε σχεση με μοτο και σαμσουνγκ ξεκαθαρα το μοτο (τωρα θα με κραξουν μερικοι fanboys :P)

τωρα σε σχεση με ρ8 και μοτο, παλι στο μοτο θα πηγαινα

Δημοσ.

εξαρταται τι θες. Στα 140€ που ειναι τωρα οντως ειναι καλη επιλογη αν θες μονο stock android που πιστευω θα ειναι αδιαφορο στη κοπελα. Θα θελει καλη οθονη μπαταρια και καμερα.... Αλλα οταν στα 150 παιρνεις τα πολυ καλυτερα και μακραν ομορφοτερα j5 και meizu m2 ειναι βλακεια να παρεις κινητο android με 1 γιγα ραμ εν ετη 2016 και χειροτερα specs...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...