Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καλησπέρα ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει μετά απο πολλά χρόνια νέο pc,γράφω γι αυτόν δηλαδη ,Λοιπόν:

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε
να υπαρχουν και κομματια απο προσφορες μιας κ εχουμε εκπτωσεις.

Ποσό που διαθέτουμε :όχι πάνω απο 690€ (Μόνο ο πύργος σ αυτα τα λεφτά.)
Να έχει ssd σκληρό δίσκο
Να εχει οπωσδηποτε 
καλη κάρτα γραφικων
να ειναι αθορυβοι οι ανεμιστηρες .
Χρήση υπολογιστή :
Μοντάζ video/photoshop/multimedia/σχεδίαση με autocad

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:
autocad
photoshop
montaz video
multimedia

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? 
Οχι. εχει σκεφτει να πάρει αυτη.έχετε κάποια καλύτερη?

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?
οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).
Ρέθυμνο
Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? 
Απο ένα κατάστημα για να συναρμολογηθει επιτόπου απ το καταστημα
Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?
Να συναρμολογηθει απ το κατάστημα
Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .
Οχι. έχει ήδη τα windows 10

Αυτη είναι μια πρόταση που του έκανε ένας υπαλληλος απο το eshop του ρεθυμνου.είναι καλή η μπά?

post-230038-0-24690600-1454010039_thumb.jpg

post-230038-0-75086300-1454010058_thumb.jpg

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
Δημοσ.

Καλησπέρα ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει μετά απο πολλά χρόνια νέο pc,γράφω γι αυτόν δηλαδη ,μιας και είναι μεσηλικας και δε τα ξέρει τα forum.Λοιπόν:

Για αγορά υπολογιστή

Αναφέρουμε
να υπαρχουν και κομματια απο προσφορες μιας κ εχουμε εκπτωσεις.

Ποσό που διαθέτουμε :όχι πάνω απο 690€ (Μόνο ο πύργος σ αυτα τα λεφτά.)
Να έχει ssd σκληρό δίσκο
Να εχει οπωσδηποτε 
καλη κάρτα γραφικων
να ειναι αθορυβοι οι ανεμιστηρες .
Χρήση υπολογιστή :
Μοντάζ video/photoshop/multimedia/σχεδίαση με autocad

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:
autocad
photoshop
montaz video
multimedia

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? 
Οχι. εχει σκεφτει να πάρει αυτη.έχετε κάποια καλύτερη?

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?
οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).
Ρέθυμνο
Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? 
Απο ένα κατάστημα για να συναρμολογηθει επιτόπου απ το καταστημα
Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?
Να συναρμολογηθει απ το κατάστημα
Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .
Οχι. έχει ήδη τα windows 10

Αυτη είναι μια πρόταση που του έκανε ένας υπαλληλος απο το eshop του ρεθυμνου.είναι καλή η μπά?

attachicon.gif1.jpg

attachicon.gif2.jpg

Στο Spoiler φτάνει στα 790..

Δημοσ.

Ναι τελικά αλλαξε γνώμη και κατεβασε την τιμή στα 690 ,μιλησα στο τηλεφωνο μαζί του πριν λίγες ώρες και τον ρώτησα 2 φορες αν θέλει σίγουρα στα 690 € και μου είπε ναι.

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

Είμαι κι εγώ φίλε για αγορά υπολογιστή εκεί γύρω στα χρήματα που αναφέρεις, με τις ίδιες απαιτήσεις όπως γράφεις στο πρώτο ποστ, απλά πρόκειται βασικά για χρήση από παιδί γυμνασίου δηλαδή να μπορεί να παίζει παιχνίδια και να το κρατήσει μέχρι να τελειώσει το λύκειο για τέσσερα πέντε χρόνια δηλαδή να είναι οκ.

Και μάλλον έχω καταλήξει σε κάτι έτοιμο από το eshop που δίνει και εγγύηση τρία χρόνια σε αυτό εδώ με 650 ευρώ.
Link.png Site: http://www.e-shop.gr/innovator-5-extreme-gamer-4460-xoris-leitoyrgiko-p-PER.912848
Τώρα τελευταία κι εγώ δεν έχω ασχοληθεί με υπολογιστές και δε πολυγνωρίζω την κατάσταση, αλλά νομίζω πως δείχνει εντάξει.

• Moderators
Δημοσ.

Είμαι κι εγώ φίλε για αγορά υπολογιστή εκεί γύρω στα χρήματα που αναφέρεις, με τις ίδιες απαιτήσεις όπως γράφεις στο πρώτο ποστ, απλά πρόκειται βασικά για χρήση από παιδί γυμνασίου δηλαδή να μπορεί να παίζει παιχνίδια και να το κρατήσει μέχρι να τελειώσει το λύκειο για τέσσερα πέντε χρόνια δηλαδή να είναι οκ.

Και μάλλον έχω καταλήξει σε κάτι έτοιμο από το eshop που δίνει και εγγύηση τρία χρόνια σε αυτό εδώ με 650 ευρώ.

Link.png Site: http://www.e-shop.gr/innovator-5-extreme-gamer-4460-xoris-leitoyrgiko-p-PER.912848">http://www.e-shop.gr/innovator-5-extreme-gamer-4460-xoris-leitoyrgiko-p-PER.912848

Τώρα τελευταία κι εγώ δεν έχω ασχοληθεί με υπολογιστές και δε πολυγνωρίζω την κατάσταση, αλλά νομίζω πως δείχνει εντάξει.

Πολύ κακό τροφοδοτικό (να μου το χάρισαν δεν τι έβαζα σε σύστημα μου) κάρτα γραφικών κάτω του μετρίου υπερβολικά αδύναμη για τα σημερινά παιχνίδια σε full HD ανάλυση με αυτά τα λεφτά μπορείς να φτιάξεις μια πιο ολοκληρωμένη σύνθεση
  • Like 2
Δημοσ.
Τελικά ο φίλος μου κατεληξε σε επεξεργαστή intel νεας γενιάς.Και θέλει και κάποιες άλλες αλλαγες παρακατω...

1) Πιο μεγαλο κουτί σε διαστάσεις και οικονομικό?

2)Αυτός ο επεξεργαστης( CPU INTEL CORE I5-6500 3.20GHZ LGA1151 - BOX)με ποια motherboerd είναι συμβατός ?

3) Μια κάρτα γραφικών καλή με τσιπάκι Geforce Nvidia φθηνότερη απο αυτη που μου βάλατε την asus,και ας μην είναι gaming.?

Δημοσ.

Link.png Site: http://www.e-shop.gr/innovator-5-extreme-gamer-4460-xoris-leitoyrgiko-p-PER.912848

Δείχνει απαίσιο.

Δημοσ.

Είναι τόση η κοροϊδία σε αυτά τα έτοιμα συστήματα που βάζουν ssd των 60GB τη στιγμή που ο ο αντίστοιχος 120άρης έχει τα ίδια χρήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...