Προς το περιεχόμενο

LG 22MT47DC Public/Media Markt 119€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την τσίμπησα κι εγώ.

Σαν τηλεόραση είναι αξιοπρεπής-μέτρια. Μπορεί να φταίει ότι την έχω πάνω στο γραφείο μου-στο 1 μέτρο απόσταση αλλά διαφορά στο ERT HD είδα μόνο στο λογότυπο του καναλιού. Μπορεί να φταίει και το περιεχόμενο της εκπομπής που έπαιζε εκείνη τη στιγμή βέβαια.

Σαν monitor είναι αξιοπρεπής προς το καλή. Με HDMI είναι καλύτερη από ότι περίμενα - συγκρίσιμη με το main monitor μου δηλαδη.

Γενικά θεωρώ ότι για τα 120€ αν κάποιος θέλει να την αξιοποιήσει και για τις 2 δυνατότητες της ως TV και ως monitor δηλαδή αξίζει.

Σαν τηλεόραση και ΜΟΝΟ δεν ξέρω αν είναι καλή αγορά.

Πάνω σ αυτό που λες για την ερτ.. Διαφορά φαίνεται όντως στο λογότυπο.. Και επίσης όντως έχει να κάνει με το πρόγραμμα μάλλον.. Θυμάμαι το πριν που σχολιασα ότι έχει διαφορά που είχε καλλιτεχνικό Πατινάζ η διαφορά ήταν εμφανής.. Αργότερα που είχε ένα άλλο πρόγραμμα δεν θυμάμαι τι.. Όντως δεν μπορούσα να διακρίνω μεγάλες διαφορές.. Κι εγώ πάντως την πήρα για διπλή χρήση, αλλά και μόνο για τηλεόραση πιστεύω ότι σε αυτά τα λεφτά είναι το καλύτερο που μπορούσες να πάρεις.. Γιατί το λες αυτό ότι πιστεύεις ότι δεν αξίζει μόνο για τηλεόραση;

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ πάντως την πήρα για διπλή χρήση, αλλά και μόνο για τηλεόραση πιστεύω ότι σε αυτά τα λεφτά είναι το καλύτερο που μπορούσες να πάρεις.. Γιατί το λες αυτό ότι πιστεύεις ότι δεν αξίζει μόνο για τηλεόραση;

Έχεις δίκιο δεν το διατύπωσα σωστά.

Προσωπικά δεν θεωρώ καλή αγορά 22' τηλεόραση 120€ για εμένα.

Δεν παρακολουθώ τιμές στις τηλεοράσεις κτλ για να ξέρω τι γίνεται ακριβώς αλλά σαν TV monitor που έψαξα ήταν η φθηνότερη σε αυτές τις ίντσες-και αξιόπιστης εταιρίας LG.  Για TV monitor δηλαδή είναι vfm. 

Για σκέτη τηλεόραση δεν γνωρίζω τιμές-αποδόσεις σε αυτό το εύρως τιμής και είπα ότι δεν ξέρω αν είναι καλή αγορά γιατι μπορεί να έχει τηλεοράσεις σε αυτό το μέγεθος με ίδια λεφτά-καλύτερες κτλ.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο δεν το διατύπωσα σωστά.

Προσωπικά δεν θεωρώ καλή αγορά 22' τηλεόραση 120€ για εμένα.

Δεν παρακολουθώ τιμές στις τηλεοράσεις κτλ για να ξέρω τι γίνεται ακριβώς αλλά σαν TV monitor που έψαξα ήταν η φθηνότερη σε αυτές τις ίντσες-και αξιόπιστης εταιρίας LG. Για TV monitor δηλαδή είναι vfm.

Για σκέτη τηλεόραση δεν γνωρίζω τιμές-αποδόσεις σε αυτό το εύρως τιμής και είπα ότι δεν ξέρω αν είναι καλή αγορά γιατι μπορεί να έχει τηλεοράσεις σε αυτό το μέγεθος με ίδια λεφτά-καλύτερες κτλ.

Επειδή έψαχνα και για τηλεόραση και να τη συνδέω με hdmi και να τη χρησιμοποιώ σαν οθόνη υπολογιστή δεν υπήρχε κάτι καλύτερο.μ φαντάσου σ αυτά τα λεφτά παίρνεις κάτι turbo-x, f&u κλπ.. Οπότε και σαν τηλεόραση μόνο η τιμή είναι όντως καλή.. Μια ερώτηση που έχω.. Για ποιο λόγο να μην πάρεις απλή τηλεόραση και να την χρησιμοποιείς και σαν οθόνη; Τι διαφορά θα έχει σε σχέση με αυτή για παράδειγμα που είναι monitor tv?

Δημοσ.

Μπορεί να μην έχουν hdmi η ρυθμό ανανέωσης 60hz οι απλές τηλεοράσεις.

Δεν γνωρίζω να σου πω ακριβώς τι συμβαίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έψαχνα και για τηλεόραση και να τη συνδέω με hdmi και να τη χρησιμοποιώ σαν οθόνη υπολογιστή δεν υπήρχε κάτι καλύτερο.μ φαντάσου σ αυτά τα λεφτά παίρνεις κάτι turbo-x, f&u κλπ.. Οπότε και σαν τηλεόραση μόνο η τιμή είναι όντως καλή.. Μια ερώτηση που έχω.. Για ποιο λόγο να μην πάρεις απλή τηλεόραση και να την χρησιμοποιείς και σαν οθόνη; Τι διαφορά θα έχει σε σχέση με αυτή για παράδειγμα που είναι monitor tv?

Τα monitor επειδή προορίζονται για πολύωρη χρήση pc είναι πιο ξεκούραστα για το μάτι από μια απλή τηλεόραση.

Δημοσ.

Μαλλον πρεπει να αλλαξει η τιμη η να κλεισει το θεμα γιατι πλεον εχει παει 159 ευρω  που πλεον δεν ειναι προσφορα αλλα παλαβη τιμη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-lt22e390ew-en-1163660.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5 ξανα 10 ευρω ακριβοτερα  το σκεφτομαι ειναι καλη παιδια την θελω πιο πολυ για το pc αλλα που και που βαζω και τηλεοραση

Δημοσ.

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-lt22e390ew-en-1163660.html?outlet=1256&etcc_cmp=Productlisting&etcc_med=Price%20Search%20Engine&etcc_ori=skroutz.gr&etcc_par=Price%20Search%20Engine&et_cid=3&et_lid=5 ξανα 10 ευρω ακριβοτερα  το σκεφτομαι ειναι καλη παιδια την θελω πιο πολυ για το pc αλλα που και που βαζω και τηλεοραση

Αλλη ειναι η οθονη του θεματος αλλη αυτη που βαζεις.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...