Προς το περιεχόμενο

LG 22MT47DC Public/Media Markt 119€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι πρόκειται για προσφορά πάντως! Γύρω στα 4 μαγαζια στο σκουτζ την έχουν σε αυτή την τιμή + το πλαίσιο. 

Εριξαν και τα υπολοιπα μαγαζια την τιμη οταν ανεβηκε εδω σαν προσφορα ολα τα αλλα την ειχαν αρκετα παραπανω.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Βρε παλικαρια αφου το σημα της τηλεορασης δεν ειναι 1080p εκτος απο το ERT HD που ειναι 1080i ολα τα υπολοιπα καναλια ειναι 576i πως ειναι δυνατον η τηλεοραση να σας τα δειξει 1080p upscaling θα κανει;

Ελπιζω να μην εχετε αγορασει καμια 4k και να πιστευετε οτι βλεπετε Μενεγκακη 4k ? :P :lol:

Δεν έχει σχέση αυτό. Δεν έχει καμιά διαφορά σε αυτές τις ίντσες το HD με το FHD, το θέμα είναι γιατί γίνεται αυτό και αν όντως γίνεται αυτό. Γιατί εγώ μπορεί να έχω Nova HD π.χ. ή άλλο δορυφορικό μπουκέτο από το εξωτερικό.

Δημοσ.

Δεν έχει σχέση αυτό. Δεν έχει καμιά διαφορά σε αυτές τις ίντσες το HD με το FHD, το θέμα είναι γιατί γίνεται αυτό και αν όντως γίνεται αυτό. Γιατί εγώ μπορεί να έχω Nova HD π.χ. ή άλλο δορυφορικό μπουκέτο από το εξωτερικό.

Αν σε μια τηλεοραση συνδεσεις ενα blu-ray που ειναι 1080p και η τηλεοραση ειναι hd ready τοτε η εικονα που θα δεις ειναι hd ready και οχι 1080p

Και Nova HD να εχεις αν το Nova σου κανει αναμεταδοση το Mega που ειναι 576i τοτε η πραγματικη εικονα που θα βλεπεις ειναι 576i ασχετα αν το Nova για να σε κανει να πει ουαου σαν τον Βαρουφακη θα σου γραφει οτι ειναι 1080p

Για να εχουμε 1080p πρεπει το μεσο (βιντεο) το μηχανημα που το παιζει (πχ media player) και η τηλεοραση να ειναι ολα αυτα 1080p αν ενα απο τα τρια ειναι 720p τοτε το τελικο αποτελεσμα αυτο που βλεπουμε δηλαδη ειναι 720p

Δημοσ.

δηλαδή, μετά απο όλα αυτά που γράφονται για τις αναλύσεις που καταλήγουμε;

αξίζει η αγορά ή όχι;

Στην κριση σου ειναι παντως ειναι 1080p που μπορεις να την βαλεις και για οθονη υπολογιστη τωρα για τηλεοπτικο προγραμμα ειναι τοσο μικρη που με το ματι δεν θα καταλλαβεις διαφορα.

Ειναι IPS που οπου και να την βαλεις δεν θα εχεις προβλημα θεασης απο media player ειναι μια χαρα (εχω παρει τουλαχιστον 8-10 τηλεορασεις LG απο 20-27 ιντσες αν δεις υπογραφη μια 27αρα smart tv με δορυφορικο δεκτη εχω για οθονη υπολογιστη)

Δημοσ.

Στην κριση σου ειναι παντως ειναι 1080p που μπορεις να την βαλεις και για οθονη υπολογιστη τωρα για τηλεοπτικο προγραμμα ειναι τοσο μικρη που με το ματι δεν θα καταλλαβεις διαφορα.

Ειναι IPS που οπου και να την βαλεις δεν θα εχεις προβλημα θεασης απο media player ειναι μια χαρα (εχω παρει τουλαχιστον 8-10 τηλεορασεις LG απο 20-27 ιντσες αν δεις υπογραφη μια 27αρα smart tv με δορυφορικο δεκτη εχω για οθονη υπολογιστη)

για ΤV την θέλω και όχι για monitor.....οπότε λογικά λες ότι η διαφορά στην ανάλυση δεν θα είναι αισθητή

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι για τηλεοραση αν σου κανουν οι ιντσες γιατι εγω 22αρα ουτε για οθονη υπολογιστη δεν θα μπορουσα να εχω τοτε προχωρα αφοβα.

Διαφορα σε αναλυση δεν υπαρχει 1920Χ1080 ειναι και αυτη και η Plasma 50αρα 3D που εχω στο σαλονι και η 40αρα 3D που εχω στην κρεβατοκαμαρα και η 27αρα που εχω για οθονη υπολογιστη.

Δημοσ.

Αν σε μια τηλεοραση συνδεσεις ενα blu-ray που ειναι 1080p και η τηλεοραση ειναι hd ready τοτε η εικονα που θα δεις ειναι hd ready και οχι 1080p

Και Nova HD να εχεις αν το Nova σου κανει αναμεταδοση το Mega που ειναι 576i τοτε η πραγματικη εικονα που θα βλεπεις ειναι 576i ασχετα αν το Nova για να σε κανει να πει ουαου σαν τον Βαρουφακη θα σου γραφει οτι ειναι 1080p

Για να εχουμε 1080p πρεπει το μεσο (βιντεο) το μηχανημα που το παιζει (πχ media player) και η τηλεοραση να ειναι ολα αυτα 1080p αν ενα απο τα τρια ειναι 720p τοτε το τελικο αποτελεσμα αυτο που βλεπουμε δηλαδη ειναι 720p

Ευχαριστώ για το μάθημα αλλά τα γνωρίζω καλά όλα αυτά. Το θέμα δεν είναι σε τι ανάλυση εκπέμπουν τα κανάλια, αλλά γιατί να μπαίνει panel FHD και να βάζουν tuner που βγάζει 720p. Όσο για τη Nova, προφανώς αναφέρομαι στα HD κανάλια και όχι στα SD.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για το μάθημα αλλά τα γνωρίζω καλά όλα αυτά. Το θέμα δεν είναι σε τι ανάλυση εκπέμπουν τα κανάλια, αλλά γιατί να μπαίνει panel FHD και να βάζουν tuner που βγάζει 720p. Όσο για τη Nova, προφανώς αναφέρομαι στα HD κανάλια και όχι στα SD.

Δεν βγαζει 720p το tuner βγαζει τουλαχιστον 1080i αλλιως δεν θα ειχες εικονα στο ΕΡΤ HD και θα ειχες μονο ηχο οπως καποιοι φθηνοι αποκωδικοποιητες.

Δεν υπαρχει και καναλι που να ειναι 1080p η 1080i θα ειναι η 720p εχει δει εσυ καπου 1080p ? γιατι και η Panasonic 50gt30 που εχω στο σαλονι και η LG 27ms73 που εχω για οθονη στο δορυφορικο σημα τα hd καναλια η 1080i θα ειναι η 720p

Ισως η Nova στα HD να ειναι 1080p λογω οτι δεν την βλεπουν ολοι και εχει μικρο Bandwidth να μοιρασει.

Με ενδιαφέρει για να την εχω για εξωτερική οθόνη ενός laptop και ενναλακτικα σαν tv, αξιζει?

ΑΝ το laptop εχει hdmi ναι αλλα και με το d-sub θα δεις αλλα οχι τοση καλη εικονα.

Δημοσ.

Εχει hdmi & vga έξοδο. Πχ με vga που συνέδεσα τη παλιά μου lg οθόνη (4:3) εδειχνε χαλιαααα. Θέλω να πιστεύω ότι με hdmi θα δειχνει καλα. (Άσχετο: επειδή ειμαι κ tv εχει καμια επίπτωση στην ποιότητα απεικόνισης του monitor?€

Δημοσ.

Παιδιά πήρα σήμερα την τηλεόραση κι έχω ένα θέμα με τη σύνδεση με το pc.. Το συνδεσα μέσω hdmibμε τον υπολογιστή μου και όταν είναι σε ανάλυση 1920*1080 δεν παίζει ολόκληρη η οθόνη, έχει ένα πλαίσιο γύρω γύρω αρκετό θέλω έλεγα κιόλας, το οποίο μένει μαύρο.. Αν την πάω 1600*900 παίζει κανονικά full screen αλλά μου δίνει μια αίσθηση "θολούρας" η εικόνα.. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω να δείχνει όλη η οθόνη και σε 1920*1080?

Δημοσ.

Παιδιά πήρα σήμερα την τηλεόραση κι έχω ένα θέμα με τη σύνδεση με το pc.. Το συνδεσα μέσω hdmibμε τον υπολογιστή μου και όταν είναι σε ανάλυση 1920*1080 δεν παίζει ολόκληρη η οθόνη, έχει ένα πλαίσιο γύρω γύρω αρκετό θέλω έλεγα κιόλας, το οποίο μένει μαύρο.. Αν την πάω 1600*900 παίζει κανονικά full screen αλλά μου δίνει μια αίσθηση "θολούρας" η εικόνα.. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω να δείχνει όλη η οθόνη και σε 1920*1080?

Με γεια. Θέλω να πιστεύω ότι είναι κάποιο θέμα ρυθμίσεων. Απο πίνακα ελέγχου κτλ το κοίταξες?

Έχει επίσημη εγγύηση και manual της Ελληνικής αντιπροσωπείας?

Δημοσ.

Πίνακας ελέγχου---> εξατομίκευση---> φόντο επιφάνειας εργασίας---> τοποθέτηση εικόνας (ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...