Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Disney έχει “στα σκαριά” πολλές κινηματογραφικές παραγωγές. Όχι μόνο έχει προγραμματίσει να κάνουν την εμφάνιση τους στις κινηματογραφικές αίθουσες remakes κλασικών animated ταινιών όπως της Σταχτοπούτας και του Βιβλίου της Ζούγκλας, αλλά έρχονται και διάφορες ταινίες με θέμα το κινηματογραφικό σύμπαν του Star Wars και της Marvel.

Από την μεριά της Marvel, περιμένουμε τις ταινίες Captain America: Civil War, Doctor Strange, Black Panther, Captain Marvel, Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War, ένα ακόμη Ant-Man και την ταινία Inhumans ενώ έρχονται και τρεις τουλάχιστον ταινίες σε συνεργασία με την Sony με κεντρικό ήρωα τον Spider-Man.

Από την πλευρά του κινηματογραφικού σύμπαντος του Star Wars, περιμένουμε τις ταινίες Episode VIII, Episode IX, το Rogue One και ένα Han Solo spin-off και πιθανώς μία ταινία με τον Boba Fett. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα projects, ο CEO της Disney, Bob Iger είπε στο BBC ότι “Θα υπάρξουν και άλλες ταινίες (Star Wars) μετά από αυτές. Δεν ξέρω πόσες ή πόσο συχνά”. Όταν ρωτήθηκε επίσης σχετικά με το μέλλον του Marvel Cinematic Universe, ο Iger είπε: “Marvel, έχουμε να κάνουμε με χιλιάδες και χιλιάδες χαρακτήρες – θα μπορούσε να συνεχιστεί για πάντα”. Αν ανησυχεί μήπως οι fans της Marvel βαρεθούν να βλέπουν σούπερ ήρωες στον κινηματογράφο; “Όχι. Δεν πιστεύω ότι θα γίνει κουραστικό. Έχω την αίσθηση ότι εξακολουθούμε να ανεβάζουμε τον πήχη όσον αφορά στην αφήγηση ιστοριών, που κάνει τις ταινίες να δείχνουν νέες, που τους φέρνει πίσω (τους θεατές), που τους συναρπάζουν”.

Link.png Site: Independent

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Εμενα προσωπικα δεν με χαλαει η marvel διοτι ειμαι φανατικος  ...και πιστευω οτι θα ειμαι με το ....πι και θα βλεπω ακομα σαν τρελος!!Αλλα star wars.....ε οχι αλλο..........δεν εχει πια ουσια το θεμα(χωρις να θελω να προσβαλω τους φαν του ειδους,οπως και εγω περιμενα να δω την ταινια ....αλλα δεν ελεγε) ,τα ιδια και τα ιδια !!!

• Like 2
Δημοσ.

Ειδικά το υλικό του Star Wars είναι ανεξάντλητο όρεξη να έχουν. Όποιος έχει ασχοληθεί με βιβλία μπορεί να κατανοήσει τι γράφω. Επίσης καλό θα ήταν να πιάσουν κι άλλες ιστορίες άσχετες χρονικά με τις τριλογίες 1-9. Για παράδειγμα κάτι από το Knights of The Old Republic. Ή και κάτι εντελώς νέο!

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα προσωπικα δεν με χαλαει η marvel διοτι ειμαι φανατικος  ...και πιστευω οτι θα ειμαι με το ....πι και θα βλεπω ακομα σαν τρελος!!Αλλα star wars.....ε οχι αλλο..........δεν εχει πια ουσια το θεμα(χωρις να θελω να προσβαλω τους φαν του ειδους,οπως και εγω περιμενα να δω την ταινια ....αλλα δεν ελεγε) ,τα ιδια και τα ιδια !!!

Σαν star wars fan εχω να πω οτι η ταινεια ηταν παρα πολυ καλη, και πολοι θα συμφωνησουν μαζι μου, αν και οι αλλες ταινειες ειναι τοσο καλες τοτε μακαρι να συνεχιστει το star wars.

• Like 5
Δημοσ.

αχα... οι λαμακίες θα συνεχίζονται για πάντα... Σιγουρα. Ελπίζω να βρισκουν θεατες για τα σκουπιδια τους. Ουτε για B movies δεν φτουράνε πλέον.

Star wars και λοιπος συφερτός ειναι αρπαχτες... οχι ταινίες.

ps: οχι, δεν ειμαι ουτε ελιτιστής, ουτε τηλεκριτικος, ουτε κάνας ψαγμένος ψευτοκουλτουριάρης. Scifi fan yes... sucker no.

Δημοσ.

Βγαίνει και ο Preacher σε σειρά ελπίζω να μην του αλλάξουν τα φώτα στη λογοκρισία.

του αλλαξανε ηδη τα φωτα στους χαρακτηρες. και για ποια λογοκρισια; κατσε πρωτα να δουμε πως θα προσεγγισουν την θρησκεια και τα υπολοιπα καυτα,για την Αμερικη, θεματα που σχολιαζε το κομικ.

γιατι κατι μου λεει το πανε για crowd pleaser Supernatural version 2..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...