BRAXOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 γεια χαρα σε ολους. εχω forthnet 24αρα και προσφατα αγορασα οτε τιβι μεσω ιντερνετ. το προβλημα μου ειναι οτι εχω συχνα λαγκαρισματα τα οποια ειναι εκνευριστικα! εχω ενα tp link w8970 και θα ηθελα να ξερω αν υπαρχουν συγκεκριμενες ρυθμισεις που μπορω να κανω για να εχω καλο αποτελεσμα. να πω πριν οτι εχω μιλησει με φορθνετ και μου ειπε οτι ειμαι οκ. το κουτι του οτε το εχω συνδεδεμενο με ethernet οταν βλεπω τηλεοραση δεν εχω συνδεδεμενο τιποτα αλλο επανω ουτε καν ασυρματο. απο μετρησεις ειμαι εδω Current Rate (Kbps) 14804 Max Rate (Kbps) 14940 SNR Margin (dB) 7.4 Line Attenuation (dB) 24.5 με εριξε λιγο η φορθνετ στην ταχυτητα γιατι ειχα 5.9 snr
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Πώς βλέπεις otetv μέσω ίντερνετ με adsl από forthnet;;;;;; Δεν γίνεται! Προϋποθέτει σύνδεση adsl/vdsl από ΟΤΕ.
BRAXOS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Επικοινώνησα με τον πωλητή και έμαθα τι έχει γίνει, και επειδή εγώ το βρήκα έτοιμο το πακέτο χωρίς να ξέρω λεπτομέρειες παρακαλώ να κλειδωθεί
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ζήτα κι από την forthnet να σου ξαναφτιάξει την γραμμή όπως πριν.
BRAXOS Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Ζήτα κι από την forthnet να σου ξαναφτιάξει την γραμμή όπως πριν. Λες να είναι καλύτερα; ο τεχνικός μου είπε καλύτερα να είσαι λίγο πιο χαμηλά σε ταχύτητα παρά στο Snr . Ήταν λέει χαμηλό πιθανόν λόγο του χαλκού...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Από την στιγμή που πριν δεν έιχες πρόβλημα, δεν βρίσκω το λόγο να μην σε επαναφέρουν στις προηγούμενες ρυθμίσεις. όσο ποιο χαμηλό snr margin τόσο μεγαλύτερη ταχύτητα μα ποιο ευάλωτη η γραμμή με συνέπεια αποσυνδέσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοούσε ο τεχνικός.
BRAXOS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Το πρόβλημα που είχα πριν ήταν όταν πχ κατέβαζα από ftp με idm με 1.7 σε τακτικά διαστήματα έπεφτε στα 0.3mb. Υπέθεσα όπως και αυτός, ότι μπορεί να φταίει αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα