Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Εχω ενα θεματακι με την msi 390X μου κ τους νεους crimson drivers. Πριν απο αυτους η καρτα επαιζε στους 74-76 βαθμους κ με ανεμιστηρεσ στο auto στο 55% περιπου.. κ τωρα η θερμοκρασια με τους 16.1 ειναι 83-86 βαθμους κ με ανεμιστηρες στο 98%!! Ξερει κανεις τι γινεται? 

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Εχω ενα θεματακι με την msi 390X μου κ τους νεους crimson drivers. Πριν απο αυτους η καρτα επαιζε στους 74-76 βαθμους κ με ανεμιστηρεσ στο auto στο 55% περιπου.. κ τωρα η θερμοκρασια με τους 16.1 ειναι 83-86 βαθμους κ με ανεμιστηρες στο 98%!! Ξερει κανεις τι γινεται? 

Μίας και έχεις W10, εγκατάσταση έκανες με διπλό κλικ ή με δεξί κλικ και Run As Administrator?

Τους προηγούμενους οδηγούς τους απεγκατέστησες από control panel, ή απευθείας με DDU;

Επίσης το DDU δεν δουλεύει με Crimson. Θα πρέπει πρώτα να κάνεις απεγκατάσταση κανονικά.

Ποιό παιχνίδι προσπάθησες να παίξεις; Έπαιζες το ίδιο παιχνίδι με τους παλαιούς οδηγούς και πριν;

Δημοσ.

Μίας και έχεις W10, εγκατάσταση έκανες με διπλό κλικ ή με δεξί κλικ και Run As Administrator?

Τους προηγούμενους οδηγούς τους απεγκατέστησες από control panel, ή απευθείας με DDU;

Επίσης το DDU δεν δουλεύει με Crimson. Θα πρέπει πρώτα να κάνεις απεγκατάσταση κανονικά.

Ποιό παιχνίδι προσπάθησες να παίξεις; Έπαιζες το ίδιο παιχνίδι με τους παλαιούς οδηγούς και πριν;

​ετσι κάνω κάθε driver που περνάω και οι crimson μου πετάνε μαυρίλα στην οθονη όταν παίζω games......

Με τους 15.11.1beta κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

Καλησπέρα δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό topic αλλά έχω κάποιο πρόβλημα με την Sapphire R9 380 4GB NITRO OC w/BP δεν ξέρω αν φταίνε οι driver ή κάτι άλλο εκεί που παίζω ή βλέπω καμία ταινία  μετά από 15 ή 30 λεπτά μαυρίζει η οθόνη και μου βγάζει οτι δεν υπάρχει σήμα  το υπόλοιπο σύστημα λειτουργεί και ο ήχος και τα λαμπάκια απο το σκληρό δίσκο κάνω reset και μετά απο λίγο πάλι τα ιδια !! κατέβασα τους driver 16.1 όταν έβαλα την κάρτα στο CD του έχει τους 15.201.1151.1005 για να κατεβάσω τους 15.11 που γράφεται πιο πάνω που τους βρίσκω στην σελίδα της AMD έχει  τους 15.12 . και όταν λέτε απεγκατάσταση με το DDU τι είναι ; εγώ έκανα απεγκατάσταση με το IObit Uninstaller ! τελικά ίσως έκανα βλακεία που έφυγα απο την Nvidia πρώτη φορά με την AMD και άρχισαν τα προβλήματα ελπίζω να είναι οι driver και όχι τίποτα άλλο!  :mad:

Δημοσ.

Θα αρχίσω να γίνομαι γραφικός από το πόσες φορές έχω συστήσει τους 15.11.1 <regular>, μέχρι να ισιώσουν κάποια στιγμή οι Crimson - που δεν το βλέπω κοντά...

• Like 2
Δημοσ.

έπρεπε στα release notes των crimson να γράψουν

"εγκαταστήστε μόνο όσοι έχετε τις κάρτες σας με υδρόψυξη". :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...