firewalker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Ξέρει κανείς τι επηρεάζει τις γραμματοσειρές στα tab μεταξύ FF 43 και 44; FF 43: FF 44: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Στον 44 τα ελληνικά στο ενεργό tab είναι με serif γραμματοσειρά και sans serif τα αγγλικά, ενώ στον 43 είναι sans serif όλα. Δεν ξέρω που οφείλεται, αλλά δες μήπως αναβάθμισες και καμιά γραμματοσειρά στο τελευταίο upgrade. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Και στον 44 Sans του έχω βάλει αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 1. Φτιάξε ένα νέο profile και δες αν το κάνει και εκεί. Εγώ όταν θέλω να κάνω τέτοια, συνήθως φτιάχνω ένα νέο user και τα δοκιμάζω εκεί. 2. Άνοιξε το «about:config», γράψε «fonts» και δες αν έχει τίποτα bold. Αν ναι τότε κοιτάς μήπως έχουν σχέση και δοκιμάζεις να τα αλλάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασες αυτό στην απάντηση 4 που λέει εδώ; https://bbs.archlinux.org/viewtopic.php?id=208110 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmav99 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Μόλις έκανα upgrade σε 44 και δεν υπάρχει τέτοιο θέμα To setting που λέει το thread που έκανε link ο Thomas σε εμένα είναι True αλλά το bug μοιάζει αρκετά να έχει να κάνει με τα font substitutions. Δοκίμασέ το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Έστρωσε. Άλλαξα τις γραμματοσειρές μερικές φορές, και σε κάποια από τα restart (του FF) δέχτηκε τις νέες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ούτε εδώ πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα