Luxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Προσπαθησα να κανω ενα PSU Stress Test με το OCCT, αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα σταματησε και μου εβγαλε ενα σφαλμα. Οριστε και οι σχετικες φωτογραφιες. ΔΙαβασα οτι ορισμενοι καταφεραν να επιδιορθωσουν το coil whine απο το τροφοδοτικο τους κανοντας για 30-60 λεπτα το τεστ. Ετσι ειπα να δοκιμασω και εγω, αλλα φαινεται πως υπαρχει καποιο προβλημα.. Το τροφοδοτικο που εχω ειναι ενα XFX pro black edition 750w.
benign Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Προσπαθησα να κανω ενα PSU Stress Test με το OCCT, αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα σταματησε και μου εβγαλε ενα σφαλμα. Οριστε και οι σχετικες φωτογραφιες. ΔΙαβασα οτι ορισμενοι καταφεραν να επιδιορθωσουν το coil whine απο το τροφοδοτικο τους κανοντας για 30-60 λεπτα το τεστ. Ετσι ειπα να δοκιμασω και εγω, αλλα φαινεται πως υπαρχει καποιο προβλημα.. Το τροφοδοτικο που εχω ειναι ενα XFX pro black edition 750w. Περα απο τον ενοχλητικο θορυβο,εχεις καποιο προβλημα στην καθημερινη χρηση?
Luxx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Οχι δεν εχω καποιο προβλημα. Απλα θα ηθελα εαν γινοταν να διορθωνα τελειως το προβλημα.. Το θεμα ειναι γιατι δε με αφηνει να κανω το stress test και το διακοπτει.. Επισης κατι που δεν ειπα, πριν την διακοπη, βασικα στα αρχικα δευτερολεπτα βγηκε μηνυμα απο τα windows οτι εχει ξεμεινει απο μνημη ram.
Fubar.gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Το coil whine είτε είναι σχεδιαστικό πρόβλημα, οπότε δέν διορθώνεται, είτε προέρχεται απο κάποιο εξάρτημα που είναι στα τελευταία του, οπότε με το stress test το μόνο που θα καταφέρεις είναι να το αποτελειώσεις. Επίσης εισαι σίγουρος οτι ο θόρυβος προέρχεται απο το τροφοδοτικό? Μπορεί να είναι και απο τη μητρική και απο την κάρτα γραφικών.
Luxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 100% απο το τροφοδοτικο. Μονο εαν το κλεισω σταματαει ο θορυβος. Το εκανε απο την πρωτη ημερα της αγορας.
Fubar.gr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 100% απο το τροφοδοτικο. Μονο εαν το κλεισω σταματαει ο θορυβος. Το εκανε απο την πρωτη ημερα της αγορας. Τότε το πρόβλημα είναι στο 5 VSB του τροφοδοτικού. Δοκίμασε το εξής, με τον υπολογιστή σβηστό, το τροφοδοτικό στο ρεύμα: Αν ο υπολογιστής έχει κάποια θύρα USB η οποία δίνει ρεύμα με τον υπολογιστή κλειστό, σύνδεσε εκεί ένα κινητό να φορτίσει. Μειώνεται ο θόρυβος τότε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα